Nieuw

Beestachtige verkrachter mag in Zweden blijven – belaagde met een schroevendraaier het personeel van Burger King 

Burger King-restaurant in Västra Frölunda na de Somalische schroevendraaieraanval. © Polisen

De Somaliër werd eerder veroordeeld omdat hij in Göteborg door het raam van een vrouw was geklommen en haar de helft van de nacht wreed had verkracht. Onmiddellijk na zijn vrijlating uit de gevangenis viel hij met een schroevendraaier het personeel van Burger King in Västra Frölunda aan. Maar ook deze keer werd de 36-jarige niet uitgewezen.

De nachtmerrieachtige verkrachting vond op 12 juni 2014 in Göteborg plaats.

De Zweedse vrouw was volledig onbekend met de Somaliër en sliep toen hij haar appartement in Hisingen binnenkwam. Hij stond op een bloempot en klom door haar keukenraam naar binnen.

Daarna stelde hij de vrouw bloot aan een martelachtige verkrachting die bijna vier uur duurde. Tijdens de seksaanval sneed de Afrikaan met een mes in haar gezicht en lichaam. Hij nam de vrouw in een wurggreep en sloeg haar hoofd herhaaldelijk op de grond.

De vrouw vertelde de politie tijdens het verhoor dat hij verklaarde dat hij haar zou doden en dat het “haar schuld” was. Toen de vrouw tijdens de mishandeling een aantal keren bewusteloos raakte, sloeg de Somaliër haar zodanig dat ze wakker werd en tijdens de verkrachting gedwongen werd in zijn ogen te kijken .

In de eindfase fotografeerde hij haar “in vernederende posities”, schrijft het vonnis,

Dankzij het signalement dat het slachtoffer gaf, werd de Afrikaan een paar uur later in een bospartij bij het appartement gearresteerd. In oktober 2014 werd hij voor grove verkrachting en tal van andere misdaden veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf. Op 16 januari 2015 heeft het hogergerechtshof de straf verlaagd tot vijfenhalf jaar gevangenisstraf.

Aangezien Zweden de zogeheten tweederde-straf toepast, werd de 36-jarige al in maart 2018 vrijgelaten.

Omdat hij de Zweedse nationaliteit had verkregen, is het met de huidige wetgeving onmogelijk om hem uit te wijzen. Toen de Somaliër uit de gevangenis werd vrijgelaten, beging hij onmiddellijk opnieuw brute misdaden.

Op 4 juli ging hij bloedig ten aanval op twee mannen die bij Burger King op de Axel Adler straat in Västra Frölunda werkten.

De werknemers van Burger King merkten ’s avonds om 01 uur op dat de 36-jarige zich buiten het restaurant agressief gedroeg en onder andere de vuilnisbak omver schopte.

Toen een van de medewerkers hem vroeg om te stoppen, trok de Somaliër een schroevendraaier en richtte herhaaldelijk steken naar de man. Een andere medewerker die te hulp kwam, werd ook met de schroevendraaier belaagd.

Uiteindelijk lukten het hen de Afrikaan te overmeesteren en vast te houden tot de politie ter plaatse kwam.

Een werknemer had een verwonding aan zijn hals en een snijwond aan zijn elleboog. Zijn bril was in het tumult verbrijzeld. De andere had een schram aan zijn linkerarm en hand.

“Als het misdrijf voltooid geweest zou zijn, had het als grof moeten worden beschouwd omdat de handeling levensgevaarlijk was en [de Afrikaan] bijzondere meedogenloosheid en wreedheid toonde”, constateerde de officier van justitie.

De 36-jarige Somaliër is nu voor poging tot grove mishandeling en overtreding van de messen wetgeving veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf. Hij komt nu 20 keer in het strafregister voor.

Bron:

http://www.friatider.se/bestialisk-v-ldt-ktsman-fick-stanna-h-gg-burger-kings-personal-med-skruvmejsel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Beestachtige verkrachter mag in Zweden blijven – belaagde met een schroevendraaier het personeel van Burger King 

 1. Hebben ze er al eens aan gedacht om de wetgeving aan te passen, zodat zulk soort monsterlijke gedrochten uitgewezen kunnen worden….of hebben alleen vreemden mensenrechten en de zweden niet, want die mogen systematisch verkracht en/of vermoord worden?

  Like

 2. Wachteres // augustus 29, 2018 om 10:07 //

  De wet veranderen? Dan zouden de Zweden die ‘zieluge’ figuren uit moeten zetten. Dat gaat niet gebeuren.

  Trouwens, de ‘elite’ hoeft op deze manier geen stiekeme seksfilmpjes op internet te zoeken.

  Hiermee kunnen ze open en bloot genieten.

  Like

 3. Een van de migranten uitzettingsproblemen is doelbewust geschapen……..zodat ze bescherming bieden vanuit Brussel en de lidstaat. Geef ze eerst een paspoort, dan zijn ze beschermd.

  Like

 4. Okay dan niet uitzetten. Doodstraf is ook niet nodig dan maar lekker als speeltje een schroevendraaier en eenzame opsluiting op water en wasa knäckebröd. Hoop wel dat dit halal is anders gaan ze dwarsliggen maar geen smartphone en zeker geen bezoekregeling of het zou die familie uit Naaldwijk moeten zijn.

  Like

 5. Von Puffelen // augustus 30, 2018 om 15:54 //

  Dwandarbeid tot de dood erop volgt en zoveel te vreten geven dat ze nog net niet kapot gaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s