Nieuw

WTF Duitsland ? – Illegale mohammedaan met 542 strafrechtelijke onderzoeken tegen hem kan niet worden uitgezet omdat ze niet weten waar hij vandaan komt

De moslim illegaal, die in 1998 zonder een paspoort in Duitsland aankwam en momenteel geconfronteerd wordt met 542 strafrechtelijke onderzoeken – inclusief diefstal en drugsdelicten – kan niet worden uitgezet omdat hij geen paspoort heeft. Na gearresteerd te zijn door de Duitse politie (542 keer?), Beweerde hij afkomstig te zijn uit verschillende Noord-Afrikaanse moslimlanden, waaronder Algerije en Marokko. Een zoekopdracht met vingerafdrukken toonde geen overeenkomsten.

De illegale alien, die 59 jaar oud is, leeft naar verluidt in de straten van Frankfurt en heeft 542 onderzoeksprocedures tegen hem. Hoge commissaris Rüdigar Buchta vertelde de Duitse krant Bild: ‘Een derde van de procedures was voor het bezit en de aankoop van verdovende middelen.

Sommigen waren voor het frauduleus verwerven van diensten zoals zwartrijden. Daar komt nog bij mishandeling, diefstal en beroving, en veel overtredingen van de Verblijfswet. De Duitse politie heeft de man inmiddels vrijgelaten.

Meer bij The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on WTF Duitsland ? – Illegale mohammedaan met 542 strafrechtelijke onderzoeken tegen hem kan niet worden uitgezet omdat ze niet weten waar hij vandaan komt

 1. antiislamnu // augustus 28, 2018 om 22:26 //

  Ja dit is wel iemand die je gewoon vrij moet laten klinkt logisch toch.
  Dit is misschien wel de volgende die een paar mensen gaat vermoorden maar dat schijnt er niet toe te doen .

  Like

 2. Ze weten niet waar hij vandaan komt ?!
  Wat ze wel weten is dat het een islamiet is.
  Afkomstig dus uit de moslim wereld. (en dat is Europa dus niet)
  Conclusie; ‘droppen’ in afrika of het midden oosten !
  Mogen ze het daar verder gaan uitzoeken.

  Like

 3. Daar hebben ze toch muren voor?

  Like

 4. verplicht // augustus 29, 2018 om 11:37 //

  Dus als hij ‘verdwijnt’ of dood gevonden wordt is er niemand die hem mist, en er is ook niks of niemand te vervolgen of op te pakken want de man is een ‘spook’? Hmmm…

  Like

 5. Wat je noemt een beroepsleugenaar ,als ie voor ieder misdrijf een andere naam opgeeft……

  Like

 6. 542 delicten / strafrechtelijke onderzoeken, tja da’s natuurlijk niet zo erg als het ontkennen van de holocaust dus zo iemand laat je gewoon weer vrij. Toch?

  Like

 7. Claasje Kater // augustus 29, 2018 om 14:20 //

  ziehier het failliete europese rechtssyteem en dan de gespeelde verbazing van de elite als er in Chemnitz de pleuris uitbreekt en mauwen over extreem rechts dit en dat. men roept het gewoon over zichzelf af, domme domme linksche politici. de kruik gaat net zo lang te water totdat die barst.

  Like

 8. Geef hem een overdosis en je ben er vanaf,no mercy.
  Wie goud zaait zal Lood oogsten.

  Like

 9. Bedankt voor de tip. Als de ouderen in Nederland straks niet meer verzorgd worden zoals het hoort kan ik, 68 jaar oud, deze idee goed gebruiken en mezelf in een verwarmd cell laten verwennen.

  Like

 10. Ophangen is ook een mogelijkheid. Dan hoef te ook niet uit te zoeken waar hij nou precies vandaan komt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s