Nieuw

Verdachte dreiging tegen Geert Wilders: ‘Mijn belachelijke geloof wordt belachelijk gemaakt, boehoehoe’

De terreurPaki zou speciaal naar Nederland gereisd zijn om Geert Wilders om te brengen, omdat die een cartoonwedstrijd wil houden over de profeet Mohammed.

In de video zegt hij dat hij op 5 minuten lopen van het parlement is en roept anderen op om hem te komen helpen.

In Pakistan wordt al weken geprotesteerd tegen de cartoonwedstrijd, vorige maand dreigde een radicale Pakistaanse islamist en populaire politicus, genaamd Khadim Hussain Rizvi, nog om Nederland plat te gooien met een atoombom als wraak voor de tekeningenwedstrijd.

Premier Rutte en minister Blok van Buitenlandse Zaken hebben ze zich tegen de cartoonwedstrijd van Geert Wilders gekeerd omdat het bedrijfsleven gewoon lekker zaken wil kunnen doen met de barbaarse christenmoordenaars in het land dat verschillende terreurgroepen steunt en onderdak verleent.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Verdachte dreiging tegen Geert Wilders: ‘Mijn belachelijke geloof wordt belachelijk gemaakt, boehoehoe’

 1. polderboy // augustus 29, 2018 om 07:28 //

  Neem de verkiezingen daar vorige maand, waarbij de huidige premier Khan daar belooft heeft weer lekker de doodstraf in te voeren voor godslasteraars tegen de islam.
  Al het menselijke wat daar maar even anders is dan de soennitische leer, kan dus praktisch gezien worden vernietigd, wat die Khan veel steun uit grote delen van alleen maar in madrassa’s geïndoctrineerde bevolking opleverde.

  Gedurende die verkiezingen in Pakistan zijn tijdens gewelddadigheden verder honderden mensen vermoord, soms wel in een keer met meer dan 150 tegelijk, en nog meer voor hun leven gemutileerd door de vredelievende duifjes.
  Vergeet daarbij ook niet dat er zeker 800.000! veiligheidstroepen ingezet zijn tijdens de verkiezingen, wat dus een druppel op een gloeiende plaat bleek te zijn, gezien de vruchten afwerpende moordlust, die de Mekkaanse vredesfascisten nu eenmaal zo aantrekkelijk maken voor elite’s.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Pakistani_general_election_violence

  In welke multinationale board room dromen ze niet van een clientèle van hersenloze consumptie zombies, die blij zijn met brood en spelen, en dagen voor het uitbrengen van de nieuwe smartphone al liggen te bevriezen voor de winkel in de winter.

  “Nou, als ze dat met met het uitbrengen van een van mijn nieuwe ijsjesmerken zouden doen, of waspoeder merken, ervoor doodvriezen, of dreigen zich met een bomgordel op te blazen als ze niet als een van de eersten een nieuw pak waspoeder krijgen, dan lijkt mij dat de ideale samenleving is bereikt!!” merkte een board member van een bekende multinational op tegen Rutte.
  “We werken er hard aan, om deze samenleving tot stand te brengen.” merkte zijn ex-bediende Rutte snel op, bang als hij was om zijn aanstelling en fijne job te verliezen, als directeur van zombie consumenten BV Nederland in oprichting..

  Like

 2. Die paki vertelt in het filmpje hulp nodig te hebben om de godslasteraar Wilders om te leggen want zijn imaginaire almachtige vriendje waaraan hij zich onderworpen heeft en dagelijks voor bidt met z’n kop naar beneden en z’n kontje omhoog geeft blijkbaar mooi niet thuis en zegt zoek het lekker zelf uit joh. Daar zit die paki dan achter tralies met z’n demobandjes in de ene hand en een sprookjesboek in de andere hand…. hahahaha…. En dat allemaal voor een tekening, je lacht je ballen toch uit je broek met dit volk, als het niet zo in en in triest zou zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s