Nieuw

Vader en broers vervolgd: Meisjes zwaar mishandeld als onderdeel van islamistische opvoeding

Denemarken – Drie meisjes hebben een afschuwelijke nachtmerrie meegemaakt met grof geweld en marteling, volgens de aanklachten tegen de vader en de twee broers van de meisjes. De meisjes zijn dochters en zusters in de moslimfamilie.

De verdachten worden door één van de meisjes alle drie beschuldigd van mishandeling in de periode 14 augustus 2016 tot 30 april 2018, terwijl de vader zich ook schuldig heeft gemaakt aan grof geweld en mishandeling op de andere twee dochters, aldus de aanklacht bij de rechtbank in Roskilde.

Een 15-jarige dochter werd meerdere keren per week aan haar hoofd en lichaam mishandeld.

Bovendien, in de periode tot 8 januari dit jaar, zou de vader het meisje haar mond hebben dichtgeplakt en handboeien omgedaan, terwijl een zoon, volgens de aanklacht, op verzoek van zijn vader het meisje bewusteloos sloeg.

De 53-jarige vader wordt ook beschuldigd van het mishandelen van de andere twee dochters. Een van de dochters, die momenteel 22 jaar oud is, is van november 2009 tot 2010 mishandeld en meer dan een jaar lang het slachtoffer geweest van grof geweld en gevangenschap.

Volgens de aanklager werd ze vastgebonden op een stoel en werd haar mond bedekt, terwijl de vader, volgens de aanklager, haar handen en gezicht met een verwarmd mes verbrandde, hij gaf haar ook elektrische schokken, waardoor ze brandwonden op haar handen en voeten overhield.

De derde zus, die momenteel 20 jaar oud is, is in de periode van 16 oktober 2001 tot en met 4 januari 2017 door de vader geslagen en ernstig mishandeld. Ze werd onder ander bewusteloos geslagen en werd ook door de vader met een verwarmd mes verbrand.

Een getuige heeft de mishandelingen gezien, maar niet gemeld.

De officier van justitie heeft in geval van een veroordeling om deportatie van de vader verzocht. Het vonnis wordt op 6 september verwacht.

Bron:

https://ekstrabladet.dk/112/broedre-og-far-tiltalt-mishandlede-pige-som-led-i-opdragelse/7281831

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Vader en broers vervolgd: Meisjes zwaar mishandeld als onderdeel van islamistische opvoeding

 1. Frans Wouterse // augustus 28, 2018 om 17:54 //

  Het is onbegrijpelijk, maar de feministische groeperingen staan hier achter.Misschien uit masochistische gevoelens, anders weet ik het ook niet.

  Like

 2. Die zogenaamde feministen hebben niets van doen met feminisme!

  Echte feministes ( zelfbewuste liefhebbende vrouwen) nemen hier vlgs mij afstand van.

  Echte feministes zijn vrouwen die hun rol als vrouw serieus nemen en die willen niet als een half man-mens gezien worden, maar als de vrouw die ze zijn.

  Volgens mijn definitie betekent feminisme de vrijheid om te gaan voor je gezin, niet een onderdanige rol o.i.d. maar, een met je partner complementerend geheel vormen.

  Ieder..zowel man zowel als vrouw accepteert de rol die bij hen past en wordt daarvoor gewaardeert.

  En ja, dat kan ook betekenen de “wapenen” oppakken indien een situatie dat vraagt, maar altijd passend bij hun rol.

  Hierbij ga ik voorbij aan zgn andere genders, want dat zijn in mijn ogen ( ook mensen die er mogen zijn,
  Ik heb er meerder van in mijn kennissenkring) maar fouten van de natuur die zich in “hun” combinaties niet op natuurlijke wijze voort kunnen planten.

  Meer valt hier toch niet over te zeggen?

  Like

 3. Scrutinizer // augustus 28, 2018 om 20:09 //

  Kortzichtige idioot.
  Op zijn 43e waant ie zich sterk t.o.v. een 13 jarige.
  Wacht maar als ie 83 is en in een gesticht zit.
  Wie gaat hem komen bezoeken?
  Of … wat gaan ze met hem doen tijdens dat bezoekje?

  Like

 4. templars2017 // augustus 28, 2018 om 21:08 //

  deporteren ? niet deze ,dezelfde periode hetzelfde lot laten ondergaan ,geen gezever over rechten van de verdachte ,het slachtoffer heeft er ook geen gekregen ,en deporteren is deze maal gewoon er kom af mee maken ,kan ie terug keren onder een andere naam ,niets van…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s