Nieuw

Tsjechische premier: EU moet stoppen met het accepteren van illegale migranten en geen tijd meer verspillen aan zinloze quotadiscussies

Bundesminister Sebastian Kurz ontmoet de Tsjechische Vicepremier Andrej Babis (links) - Foto: Dragan Tatic

De Tsjechische regeringsleider Andrej Babis heeft opgeroepen tot een alomvattend actieplan van de EU-landen ter bestrijding van illegale immigratie.

De EU moet duidelijk maken dat immigratie niet de moeite waard is, zei Babis maandag in de Tsjechische krant Dnes. “Als Italië en Malta geen illegale immigranten toelaten, zal Spanje ze opvangen”, bekritiseerde hij. De ongecoördineerde aanpak stuurt de boodschap “aan migranten dat het heel goed mogelijk is om naar Europa te komen”.

“Dit moet ophouden, anders stoppen we de immigrantenstroom niet”, eiste Babis. Tijdens zijn bezoek aan Italië en Malta op dinsdag zal hij daarom werken aan de opstelling en uitvoering van een “alomvattend actieplan”. “Ik wil hierover praten met mijn partners in Italië en Malta, en natuurlijk met de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die momenteel met Spanje onderhandelt”, zei de Tsjechische premier.

Vanuit het standpunt van Babis moeten de EU-landen nu “heel hard” werken aan een oplossing, omdat ze “drie jaar nutteloos hebben verloren aan een zinloos debat over quota”. Hij verwees naar het voortdurende geschil in de EU over de herverdeling van tienduizenden migranten uit bronlanden, zoals Italië, naar alle lidstaten. Vooral Oost-Europese landen weigeren asielzoekers te accepteren.

Sinds het begin van de vluchtelingencrisis in 2015 heeft Tsjechië, een land met 10,6 miljoen inwoners, nauwelijks migranten toegelaten. Babis benadrukte dat zijn land “geen enkele illegale migrant accepteert”, niet tegen Italië gericht is, maar een “fundamentele strategie” van zijn land is om illegale immigratie te bestrijden.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/europa/tschechiens-regierungschef-fordert-eu-plan-gegen-illegale-einwanderung-a2615978.html?text=1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Tsjechische premier: EU moet stoppen met het accepteren van illegale migranten en geen tijd meer verspillen aan zinloze quotadiscussies

 1. En verder zullen de illegaal gemigreerden de thuisreis moeten aanvaarden.
  Ik zie ze gvd in toenemende mate in notabene “het Gooi” rondfietsen over de hei, hoofdoeken, zware sluiers en donkere krullenbollen, het hoort niet in onze cultuur en als ze onze cultuur niet accepteren passen ze hier ook niet.
  From Holland with love terug naar waar je echt thuis hoort.
  Kusje en goede reis.

  P.s, en btw laat de blanke boeren met rust daar waar ze al eeuwenlang thuishoren en steel niet hun rechtmatig verkregen land.

  Liked by 2 people

 2. polderboy // augustus 28, 2018 om 21:35 //

  Nou, in de VS halen ze met massa’s die slimme adaptieve Aziaten binnen. Die werken, en bouwen, en ondernemen, en leren, dat de stukken ervan af vliegen. Nooit hoor je van ellende, terwijl er daar al hele steden bevolkt zijn met Aziaten.
  Ook Latijns- en Zuid Amerikanen, christenen van huis uit, ze versmelten zich daar met de samenleving.

  Maar hier verzamelen ze miljoenen en miljoenen die absoluut niet willen versmelten, uit die fascistische sharia landen.
  En bijvoorbeeld de Oekraïne. Daar zijn ze nu bezig om Nederlanders helemaal kapot te slaan.
  Wat ook zo opvalt, dat Mark Rutte, impotent, kinderloos, een van de vele impotente kinderloze leiders in West Europa, dat heeft afgedwongen. En zeg er niks van, dat die fascisten Nederlanders slopen, want dan ben je een fascist?!?!

  Een aap zei laatst tegen me dat ons bestuur het verkeerd doet.
  Hij betoogde dat onder alle diersoorten, en ook mensen, samenlevingen zich na hun ontstaan van hun eigen soort, hebben ontwikkeld langs een natuurlijke weg, waarbij ongeschreven wetten golden, die overgeleverd werden door de generaties heen.
  En jullie mensen waren dan zo ver om dat te leren opschrijven, die natuurlijke regels en gewoontes, en hebben zo geleerd die op jullie eigen wijze over te leveren.

  Maar nu gaan jullie de fout in
  Nu verzinnen impotente kinderloze leiders de wetten voor jullie, die jullie moeten volgen.
  En die impotente leiders van jullie, ongeschikt als leider bij elke diersoort, al honderden miljoenen jaren zo zijnde, die vertellen dat de samenlevingen geen wetten vormen, maar de fluisteren in jullie oren dat de wetten samenlevingen vormen!!!

  En daarom graven jullie je eigen graf in West Europa en dat niet alleen:
  ook Darwin draait zich vanwege jullie om in zijn graf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s