Nieuw

Tegenwind voor de EU: alliantie van migratie-tegenstanders

Matteo Salvini en de Hongaarse premier Viktor Orban willen in de EU een alliantie creëren die migratie naar Europa een halt zal toeroepen. Ze ontmoetten elkaar in Milaan voor een gesprek.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en de Hongaarse premier Viktor Orban willen een alliantie van tegenstanders van migratie in de EU smeden. “We zullen samenwerken voor een toekomstige alliantie die zich richt op de waarden waar onze bewegingen en regeringen voor staan,” zei Matteo Salvini op een persconferentie met Orban in Milaan op dinsdag.

Voor Viktor Orban en Matteo Salvini hebben nationale belangen een hoge prioriteit, ze willen de migratie naar Europa stoppen.

Orban wil in zijn eigen woorden dat de Europese Volkspartij, waarvan zijn Fidesz-partij deel uitmaakt, aan de kant staat van de mensen die “geen illegale migratie willen”. Hongarije boycot de quota die de EU heeft besloten voor de verdeling van asielzoekers en valt bondskanselier Angela Merkel herhaaldelijk aan vanwege haar vluchtelingenbeleid.

Salvini, die door de Hongaarse regeringsleider een “held” werd genoemd, prees hij:

“De veiligheid van de Unie hangt af van het succes van Salvini”.

Ondertussen gingen in Milaan tegenstanders van de uitsluiting van Europa de straat op. De Vijfsterrenbeweging had zich dit weekend gedistantieerd van de ontmoeting van de twee politici. Het was zuiver een politieke vergadering, geen institutionele, zoals de voorzitters van de Vijfsterrenbeweging in het parlement zeiden.

De Vijfsterren vragen – net als de Lega – om solidariteit van de Europese partners in de migratiekwestie. Omdat Hongarije niet heeft gereageerd op verzoeken om hulp van Italië, wil de partij dat het land geen EU-geld meer krijgt.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/europa/gegenwind-fuer-die-eu-allianz-der-migrations-gegner-a2617578.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Tegenwind voor de EU: alliantie van migratie-tegenstanders

 1. templars2017 // augustus 28, 2018 om 21:11 //

  Hopen dat het lukt ,het zal het probleem niet oplossen maar wel aan de kaak stellen ,hoe meer ruchtbaarheid hoe beter ,het is lang genoeg in de doofpot gestopt geworden….

  Like

 2. Natuurlijk willen we geen immigratie, we willen als natiestaten onszelf kunnen blijven en onze eigen culturele wortels kunnen behouden, daar is niets mis mee.
  Geen mens die dat ( het behouden van eigen cultuur) iemand mag verbieden.

  Rascisme mag en rascisme is heel goed om jezelf als volk te kunnen en mogen identificeren.
  Rascisme ( onderscheid kunnen zien) is een groot goed, onderscheid mogen maken mag.
  Wie dat iemand niet gunt die is een rascist.

  Rascisme is een totaal verkeerd geinterpreteerd woord.

  Like

 3. ‘….De Vijfsterren vragen – net als de Lega – om solidariteit van de Europese partners in de migratiekwestie…’

  Solidariteit in wat? In het opvangen en verdelen van Afrikaanse landverhuizers over Europa? E.e.a. tot aan het moment dat het hele Afrikaanse continent is leeggelopen en -lang daarvoor- Europa volledig is verruïneerd?

  Nou,..dach ’t nie !

  Wanneer men aan deze ‘exodus’ op korte termijn een einde wil breien dan dient Italié niet op zoek te gaan naar solidariteit, Italie dient NUL dobbernegers toe te laten en te starten met al diegenen die in de voorbije jaren het land hebben overspoeld, terug te zetten.
  Ophouden doet het pas op het moment dat de ‘watertaxi’s’ in heel Europa nul op het rekest krijgen wbt aanmeren.
  (na weigering van het tweede of derde schip waarbij de invasieers door een gebrek aan alles ‘het tijdige met het eeuwige hebben verwisseld’, is dat tevens het einde van de ‘pendeldienst’)

  Klinkt niet erg beschaafd, maar dat hoeft ook niet. We hebben dan ook niet met ‘beschaafden’ te maken.
  Het enige wat je moet doen is hen aan te spreken in een ‘taal’ waarvan je mag hopen dat zij die begrijpen !

  Like

 4. Alphons Mantel // augustus 29, 2018 om 11:03 //

  goed nieuws voor natuur en milieu

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 29, 2018 om 11:50 //

  Het sluiten van de grenzen alleen is niet langer toereikend, ook degenen die reeds binnengekomen zijn moeten actief weer worden uitgezet/teruggezet.
  Het is niet meer genoeg om te zeggen dat er niet meer bij mogen komen er moeten regelingen komen die het mogelijk maken mensen uit te zetten ook indien de nationaliteit niet langer kan worden vastgesteld. Medewerking aan uitzetting kun je afdwingen middels detentie.

  Like

 6. Brussel moet verplicht worden deel te nemen in de rubber boten om van Libie en Marokko naar Europa te komen met de zelfde Luxe.

  Like

 7. antiislamnu // augustus 30, 2018 om 02:04 //

  Islam is kanker

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s