Nieuw

Sociale media: Gelekt document toont de grote rol van Soros in censuurmaatregelen

Een uitgelekt document laat zien hoeveel invloed George Soros heeft op de censuurmaatregelen in de sociale media.

Iedere geïnteresseerde weet dat miljardair George Soros met zijn Open Society Foundation een grote invloed heeft op de media en social media bedrijven om zijn agenda erdoor te drukken. Invloed die ook leidt tot toenemende censuurmaatregelen tegen degenen die zijn ideeën in de weg staan.

Zoals een 49 pagina’s tellende notitie over de strijd tegen de Amerikaanse president Donald Trump laat zien, werkt de beursspeculant ook nauw samen met de grote social media platforms en internetbedrijven om ‘extreemrechtse propaganda en nepnieuws’ uit te bannen.

De memo is begin 2017 geschreven door David Brock, oprichter van “Media Matters for America” en is een plan van de Democraten om het presidentschap van Trump met alle middelen te bestrijden door dagelijks een mediaoorlog te voeren. Deze organisatie wordt ook gefinancierd door George Soros, die ook het conservatieve tv-kanaal Fox News wil aanvallen. “Media Matters is een van de weinige groepen die probeert Fox News verantwoordelijk te houden voor de onjuiste en misleidende informatie die ze zo vaak uitzenden,” legt Soros uit. Hij vervolgde: “Ik steun Media Matters in zijn inspanningen om de uitdaging die Fox News vertegenwoordigt voor het civiele en geïnformeerde discours in onze democratie verder te verspreiden”.

Een dergelijke grote impact op de informatie die door een enkele superrijke persoon in de media en sociale mediakanalen wordt verspreid, is echter al een massale aantasting van de persvrijheid. Het Amerikaanse portaal WND vat dit als volgt samen:

“In het document wordt beweerd dat media-aangelegenhedenen uiterst linkse groepen toegang hebben tot ruwe gegevens van Facebook, Twitter en andere sociale mediasites, zodat zij deze ongefilterde gegevens systematisch kunnen controleren en analyseren.

Hoe sneller we een nepbericht kunnen identificeren, hoe effectiever we het kunnen oppikken, zegt de memo. ‘Met deze nieuwe technologie kunnen onderzoekers die nieuws in real-time volgen de oorzaken van een leugen identificeren met wiskundige precisie, waardoor een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor vals nieuws en desinformatie wordt gecreëerd’.”

Dit kan (nog steeds) vooral verwijzen naar de VS, maar in Duitsland en andere landen zijn steeds meer (onder andere ondersteund door Soros) censuurinstanties aan het werk die in toenemende mate de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid beperken.

Bron:

https://www.contra-magazin.com/2018/08/social-media-geleaktes-dokument-zeigt-soros-grosse-rolle-in-zensurmassnahmen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Sociale media: Gelekt document toont de grote rol van Soros in censuurmaatregelen

  1. antiislamnu // augustus 28, 2018 om 12:14 //

    In Duitsland is al jarenlang geen onafhankelijke media te vinden kijk alleen al naar de berichtgeving over Chemnitz maken ze zich meer druk over een heksenjacht op asielparasieten dan om de dode en de maatschappelijke ontwrichting door de massa import van asielparasieten

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s