Nieuw

Islamitische persoonsverheerlijking in Duitsland: Enorme Erdogan standbeeld blijft staan

De gouden Erdogan mag in Wiesbaden staan blijven.

In naam van de vrijheid van de kunst heeft de gemeenteraad van Wiesbaden besloten dat het twee ton zware monstersculptuur van de islamitische despoot Erdogan op de Platz der Deutschen Einheit mag blijven staan. Een anonieme donor sponsorde het beeld in het kader van de Biënnale (tweejaarlijkse kunstmanifestatie). Het stalen beeld wordt drie maanden lang tentoongesteld.

Het kunstfestival “Wiesbaden Biënnale”, dat zichzelf het motto “Bad News” heeft aangemeten en bewust wil provoceren, is volgens een persbericht van de stad Wiesbaden verantwoordelijk voor de campagne. De “provocatie” lijkt succesvol: Het beeld was al besmeurd. Uitdrukkingen als “Turkse Hitler” en andere “beledigingen” werden erop gekrabbeld.

Volgens de stad keurde de Ordeningsdienst de actie goed, waarvoor het Hessische Staatstheater verantwoordelijk is. Een woordvoerster zei op vraag van onze redactie dat er een compleet pakket was geregistreerd voor de “Wiesbaden Biënnale”, die een container en een “mensachtig beeld” omvatte.

Volgens een woordvoerster was de overheid zich er niet van bewust dat dit een Erdogan standbeeld was. Bovendien was de in de stad geïnstalleerde container voorzien van het label “Duitsers eruit”. Dit was ook bij de verantwoordelijken niet bekend. De gemeenteraad van de stad had zich dinsdag om 12.00 uur over dit onderwerp gebogen. De vraag was of de actie onder de vrijheid van de kunst viel of zelfs een gevaar vormde. Na een uitgebreide discussie over de in de basiswet verankerde vrijheid van kunst, heeft de gemeenteraad zich achter deze wet geschaard en ziet volgens de stad noch een wettelijke basis, noch een huidige behoefte aan actie.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/28/personenkult-wiesbaden-riesige/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Islamitische persoonsverheerlijking in Duitsland: Enorme Erdogan standbeeld blijft staan

 1. paulzwueste // augustus 28, 2018 om 18:57 //

  Tegenwoordig heet dat “Raketwerper”.
  Vroeger noemden wij zo’n wapen ‘n: “Terugstootloze vuurmond.”

  Like

 2. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de Koerdische gemeenschap in Duitsland reeds in overleg is hoe men dit varkentje gaat wassen.

  Like

 3. Ze doen er echt alles aan om niet-moslims en autochtonen te kunnen zieken en te verkankeren.

  Like

 4. Hij heeft een typisch geheven armpje…..

  Like

 5. templars2017 // augustus 28, 2018 om 21:01 //

  Wie heeft dat beeld gesponserd ,follow the money?
  Schofferen ,niets anders , het zal waarschijnlijk bewaakt worden ,anders kabel ,dikke SUV ,en 10 min van het meest kostbare tegenwoordig ,10 min. moed en het ligt plat op zijn bek …….

  Like

 6. templars2017 // augustus 28, 2018 om 21:05 //

  “Vrijheid van kunst” ,aanzetten tot onrust ja ,heeft met kunst de ballen te maken…..

  Like

 7. Entartete Kunst !

  Like

 8. Waar blijft het monument voor alle, door de verrijking, vermoorde en verkrachte Duitsers…?

  Like

 9. @Dick Zo nu kunnen ze de niet-moslims en autochtonen wel trachten te zieken maar we zijn nogsteeds met meer en we walsen over hen heen rammen dat beeld weg en we gaan bloter de straat op want daar kunnen ze niet tegen en een verkeerd woord of opmerking waarschuw je de politie.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // augustus 29, 2018 om 13:13 //

  Simpel; een spuitbus met rode sneldrogende autolak en het beeld tot kniehoogte rood verven waardoor het lijkt alsof hij tot zijn knieën in het bloed staat. Eventueel met een sjabloon wat hakenkruizen erop spuiten kan erbij als aanvulling.
  Of is die “kunstuiting” voorbehouden aan Linkse anarchisten ?

  Like

 11. Ze blijven gek op fascisten in dat Duitsland.

  Like

 12. Like

 13. Dat er nog geen moslim er op is gaan zitten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s