Nieuw

Engeland: 31 moslims beschuldigd van seksuele misdrijven

Opnieuw wordt Groot-Brittannië geschokkeerd door een geval van een verkrachtingsbende. Een groep van 31 moslims werd in de stad Huddersfield in Engeland berecht wegens verkrachting en mensenhandel. Het jongste slachtoffer was pas twaalf jaar oud.

De politie verklaarde dat de misdaden in de stad in de jaren 2005 en 2012 tegen vijf meisjes hadden plaatsvonden, die op dat moment tussen 12 en 18 jaar oud waren. Alle aangeklaagden zijn tussen 29 en 42 jaar oud – volgens de ‘Huddersfield Daily Examiner’, kunnen twaalf van hen  wegens “juridische redenen” niet genoemd worden.

In een verklaring zei de politie van West-Yorkshire: “De autoriteiten in Kirklees hebben 31 mensen aangeklaagd voor talrijke misdaden, met inbegrip van verkrachting en mensensmokkel met de bedoeling van seksuele uitbuiting.

In hun verklaring noemt de politie van Yorkshire ook enkele van de beschuldigden:

 • Banaras Hussain uit Shipley wordt gestraft voor het verkrachten van een vrouw ouder dan 16 jaar.
 • Banaris Hussain uit Huddersfield wordt gestraft voor het verkrachten van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Mohammed Suhail Arif uit Huddersfield wordt beschuldigd van het verkrachten van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Iftikar Ali uit Huddersfield wordt beschuldigd van pogingen tot verkrachting van 13 tot 15-jarige meisjes en drievoudige verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Mohammed Sajjad uit Huddersfield wordt beschuldigd van een viervoudige verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje, verkrachting van een meisje onder 13 jaar en seksueel kindermisbruik.
 • Fehiren Rafiq uit Huddersfield wordt in twee zaken beschuldigd van het vergemakkelijken van het plegen van een seksueel misdrijf bij een kind.
 • Umar Zaman uit Huddersfield wordt beschuldigd van twee gevallen van verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Basharat Hussain uit Huddersfield wordt beschuldigd van een tweevoudige verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Amin Ali Choli uit Huddersfield wordt beschuldigd van verkrachting van een 16-jarige vrouw.
 • Shaqeel Hussain uit Dewsbury wordt beschuldigd van verkrachting van een 13 tot 15 jarig meisje en twee gevallen van mensenhandel.
 • Mubasher Hussain uit Huddersfield wordt beschuldigd van verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje en seksueel geweld.
 • Abdul Majid uit Huddersfield is aangeklaagd voor een tweevoudige verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Mohammed Dogar uit Huddersfield wordt in twee zaken beschuldigd van het faciliteren van het plegen van seksuele misdrijven.
 • Usman Ali uit Huddersfield wordt op twee punten beschuldigd van het verkrachten van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Mohammed Waqa’s Anwar uit Huddersfield wordt op vijf punten beschuldigd van het verkrachten van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Gul Riaz uit Huddersfield wordt beschuldigd van verkrachting van een 13 tot 15-jarig meisje.
 • Mohammed Akram uit Huddersfield wordt beschuldigd van seksuele uitbuiting van een vrouw en verkrachting van een 14 tot 15-jarig meisje.
 • Manzoor Akhtar uit Huddersfield is verantwoordelijk voor de mensenhandel en drie gevallen van verkrachting van een meisje in de leeftijd van 13 tot 15 jaar.
 • Samuel Fikru uit Camden wordt aangeklaagd wegens twee verkrachtingen van meisjes van 13 tot 15 jaar.

Zoals de namen al laten zien, zijn de met naam genoemde misdadigers allemaal moslims. Ook al is het politiek gezien niet correct, toch moeten we erop wijzen welke perverse parallelle samenleving Groot-Brittannië het land heeft binnengehaald. En dit is slechts het laatste geval. Pas in maart werden twintig leden van een islamitische verkrachtingsbende uit Telford voor de rechter gebracht, die kinderen jarenlang misbruikten. Het aantal slachtoffers? Ongeveer 1.000.

Bron:

https://www.contra-magazin.com/2018/08/england-31-muslime-wegen-sexualverbrechen-verurteilt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7214 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Engeland: 31 moslims beschuldigd van seksuele misdrijven

 1. Verrassend toch weer, bepaalde niet bepaald Britse namen te lezen…… Dat zou je toch niet verwachten van al die hoogopgeleide Mossels……..

  Like

 2. Schuld aan dit alles zijn de grote bedrijven[ oliemaatschappijen ] en de toenmalige EEG die toegestaan hebben om in ruil voor olie, massaal moslims binnen te halen.
  Daarbij de regeringen die gezinshereniging hebben ingevoerd waardoor de islam zich massaal heeft kunnen verspreiden.

  Like

 3. Volgens mij ligt de schuld bij de verkrachters zelf want die moet met zijn poten van onze blanke vrouwen en sowieso de kinderen afblijven. In het land van herkomst zouden ze er de kans niet voor gekregen hebben want daar moeten ze eerst door die doolhof van lappen heen en dan is de lol er gauw vanaf. Als er nu eens harder gestraft zou worden en ze daarna het land uit worden gezet zou dat beter zijn maar daar wordt wel overgesproken maar niet uitgevoerd.

  Like

 4. En dan moet Robinson zijn bek houden ,weet je nu waarom ?
  Er gaan nog van die zaken volgen ,Engeland zit er mee geplaagd precies vlooien op een hond…

  Like


 5. egte nederlander??

  Like

 6. Topje van de ijsberg denk ik. Ik denk dat er nog veel meer rondlopen.

  Like

 7. johanvandenbergh // november 11, 2018 om 23:16 //

  Naast die ljjst kun je 10dubbel zoveel namen zetten van niet-moslims die ook pedofiel en verkrachters zijn !!!

  Like

 8. Je bent zelf moslim ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s