Nieuw

De mesaanvaller van Chemnitz was al eerder veroordeeld

Een van de twee verdachte messenstekers van Chemnitz heeft in het verleden al de aandacht getrokken met verschillende misdaden. De 22-jarige Irakees werd veroordeeld voor drugsdelicten en mishandeling, zei een woordvoerster van de procureur van Chemnitz tegen Junge Freiheit.

De 23-jarige Syriër heeft echter geen strafblad. Maar dat wil nog niet zeggen dat hij tot nu toe niet buiten Chemnitz met de politie in aanraking is geweest. “Op dit moment hebben we nog geen betrouwbare bevindingen.” Hetzelfde geldt voor de verblijfsstatus en de tijd wanneer en hoe de twee naar Duitsland kwamen. Op dit moment gaat de Aanklager ervan uit dat beide een tolerantie hebben. Maar dat is ook geen veilige informatie.

De aanklager ziet geen motief voor zelfverdediging

Zeker is echter dat de Irakees en de Syriër niet uit zelfverdediging hebben gehandeld. Volgens het parket was er “geen sprake van zelfverdediging door de twee daders”.

De districtsrechtbank van Chemnitz heeft maandag een arrestatiebevel tegen de twee mannen uitgevaardigd. Zij worden beschuldigd van het verscheidene keren steken van drie Duitsers in de zondagnacht na een stadsfestival in Chemnitz ,,zonder gerechtvaardigde reden”.

Een 35 jarige familieman stierf als gevolg van de mesaanval en twee andere Duitsers raakten ernstig gewond.

Bron:

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/chemnitzer-messerstecher-war-vorbestraft/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on De mesaanvaller van Chemnitz was al eerder veroordeeld

 1. Reinier Vangie // augustus 29, 2018 om 01:18 //

  Reactie rechtbank verwarde personen met oorlog trauma.

  Like

 2. Trauma of niet. Oplazeren met die lui! Horen niet in Europa! Dit blijkt uit hun manier van handelen!

  Like

 3. Reinier Vangie // augustus 29, 2018 om 09:23 //

  Ik bedoelde met trauma de uitspraak van de rechtbank voor dat moslim schorem. De Europese bevolking moet dat schorem net zo te lijf gaan. En wat zal de uitspraak van de rechtbank dan zijn???

  Liked by 2 people

 4. Dit soort acties vraagt om een reactie en foute benoemde rechters dienen te worden gecorrigeerd door een democratisch gekozen volkstribunaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s