Nieuw

Baudet: Als Mark Rutte eindelijk oprot zijn wij zwaar de pineut

Baudet wil dat Rutte blijft.

Waar maakt Baudet zich zo druk om. Het is al langer een stokpaardje van hem. Laat Rutte AUB. weggaan. Beter voor ons. Hij kan in de EU als hij daar een functie krijgt niet meer schade doen aan Nederland dan hij nu al doet, hij voert al de agenda van onze Overlords uit. Mark Rutte is de Seyss-Inquart van de EU. Het is echt heel veel beter voor Nederland als Mark Rutte van het toneel verdwijnt. Laat hem lekker dat baantje nemen in Brussel, dan is hij tenminste weg.

Natuurlijk zijn we niet de pineut als Rutte eindelijk oprot. Vanaf dat moment heeft de VVD een leiderschapsprobleem, al staat Klaas Dijkhoff te trappelen. De VVD is de meest desastreuze partij voor Nederland en heeft geen interne problemen gekend sinds Rutte Rita Verdonk aan de kant schoof. Het beste dat Nederland kan overkomen is als de VVD in de problemen raakt. Laat Rutte alsteblieft naar Brussel vertrekken !

Hele bijdrage Baudet:

Hele debat, Toon van Dijck van de PVV zegt zinnige dingen vanaf 5:35, maar is niet de meest handige spreker.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Baudet: Als Mark Rutte eindelijk oprot zijn wij zwaar de pineut

  1. Jack vanderVeen // augustus 28, 2018 om 06:35 //

    Deze motie is reeds lange bekend, maar is ook een niet steekhoudende motie.
    Ook al zal verkwanselaar Rutte gehoor geven aan deze motie, wat dan na zijn regeerperiode als MP? Eerst even WW om daarna alsnog zijn vrienden hun ass te gaan likken, de pansexueel. Dus dat gelobby voor eigen belang, mede in de vorm van beïnvloeden van besluitvorming op nationaal niveau ten gunste van Brussel, alsook op onze kosten het liefste en gehoorzaamste jongetje van de klas spelen in Brussel, zal men niet met zulk een slappe motie kunnen voorkomen.

    Like

  2. Als ik Rutte zo zie wiebelen achter z’n papieren tijdens de beschuldigingen van Baudet dan durf ik te zeggen dat Rutte schuldig is. Ik zie hem ook nog zo naar de bezopen Juncker toesnellen om ‘m te steunen, het leek wel een slak met dat slijmspoor wat ie achterliet. Wat een stelletje viezeriken.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s