Nieuw

Slachting in Chemnitz: aanhoudingsbevel voor Syrische en Iraakse ‘vluchtelingen’

De plaats van het delict: Chemnitzers hebben voor de door 'vluchtelingen' beestachtig vermoorde Duitser bloemen en kaarsen geplaatst. Foto: Screenshot YouTube.

Vijfentwintig keer hebben de daders met een mes in hun Duitse slachtoffer gestoken, tot hij dood was. Nu is het officieel wie de vermeende moordenaars zijn: een 23-jarige Syriër en een 22-jarige Irakees. De aanklager heeft zojuist arrestatiebevelen aangevraagd voor de twee ‘vluchtelingen’. Naast de overleden man, die slechts 35 jaar oud was, verwondden de migranten ook twee andere Duitsers ernstig.

In het officiële Duits zegt het Openbaar Ministerie: De twee mannen worden ervan beschuldigd in de nacht op zondag “zonder rechtvaardige reden” een 35-jarige Duitser meerdere malen met een mes te hebben gestoken. Met andere woorden, de moord heeft zonder enige reden plaatsgevonden.

Het onderzoek naar het motief en het verloop van het misdrijf wordt echter voortgezet, kondigde de autoriteit aan. Beide migranten werden zondag in voorlopig hechtenis genomen en zullen maandag voor de rechter worden gebracht. Deze beslist uiteindelijk of de verdachten in voorlopige hechtenis zullen worden gehouden.

Ondanks deze beestachtige daad blijven de mainstream media en de politiek zich bezighouden aan de 1000 demonstranten die gisteren spontaan demonstreerden tegen de moord. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft het bloedbad zelfs omgedraaid in een verklaring die door regeringswoordvoerder Seibert werd afgekondigd als “een klopjacht op buitenlanders”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/27/massaker-chemnitz-haftbefehl/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Slachting in Chemnitz: aanhoudingsbevel voor Syrische en Iraakse ‘vluchtelingen’


 1. Gaat de goede kant op

  Like

 2. Nordfront, je kan zeggen wat je wil, maar als er ooit een burgeroorlog uitbreekt, zijn dat de jongens die in de frontlinie staan. En nee, ze laten niet over zich heen lopen. De Zweedse Antifa durft niet bij hen in de buurt te komen. Deze jongens slaan terug. Hard.

  Like

 3. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  er is een hetze tegen blanken da’s duidelijk

  Like

 4. Wanneer Merkel dan op dezelfde avond in een ARD-zomerinterview zegt, “sie sei die Kanzlerin der Migranten”……….moet ‘Otto Normalverbraucher’ inmiddels toch ook wel zoetjesaan tot de conclusie komen dat hij tweederangs burger in eigen land is geworden…..
  Wellicht zelfs wel tot de conclusie komen dat het hoog tijd wordt voor een ‘klopjacht op de politieke-junta’. …. en alles wat daarmee samenheult.

  Overigens doet mij dit denken aan de moord op Theo van Gogh.
  Daar was ene Bea von Amsberg er ook ‘als de kippen bij’ om daags na de moord naar een Amsterdams Marokkaans jongerencentrum af te reizen………..om de moslims te troosten.

  Wat was ook weer de straf voor hoogverraad……?!

  Inmiddels ben ik tot inkeer én het besef gekomen dat Nederland / Europa inderdaad moet ‘omvolken’.
  ‘Omvolken’ van al datgene wat zichzelf tot de zg. elite rekent !

  Like

 5. Frans Wouterse // augustus 27, 2018 om 17:25 //

  Dit is toch niet te geloven die Merkel die zich tegen haar eigen volk keert. Die Syriër en die Irakees staan volgens henzelf in het volste recht volgen hun koran uitleg. Daarom hoort dit vok hier niet. Een week geleden haalde zo een 17 jarige Syriër een onschuldige vrouw van boven tot onder open en vond dit normaal Hij was zelfs verbaasd, dat hij gearresteerd werd hiervoor. Dit is pas het begin van het einde. We moeten dit soort landverraders (gutmenschen) voor de rechter brengen. Laten we massaal het werk neerleggen.

  Like

 6. Gladiator // augustus 27, 2018 om 18:03 //

  HOE LANG NOG, HOE LANG LATEN WIJ NOG OVER ONS HEENLOPEN!!!!

  Dit zooitje moord, steekt, verkracht, slaat neer en lacht ons uit recht in ons gezicht!!

  En Verkel, Prutte, Cocosmacron enz enz enz staan erbij en lachen zich helemaal lens!!

  Ik heb aan den lijve ondervonden wat het is om machteloos toe te zien hoe iemand die je liefhebt afgeslacht wordt maar neem aan dat jullie hier dat allemaal wel eens willen meemaken of niet!!!!!

  Nou, ik zal jullie vertellen dat dit niet leuk is, echt niet!!

  Ik word hier dood- en doodziek van!!!

  Wat Nordfront kan kunnen wij toch godverdomme ook en al heel lang!!!

  Maar ik denk dat men hier veel liever afwacht totdat men er zelf alleen voor staat!! Toch, althans daar ga ik maar van uit.

  Heb nog wel een honderdtal filmpjes (by the way, deze zijn steeds moeilijker te vinden op poeptoep!!!, waarom???) waarin te zien is hoe dit vuile tuig te werk gaat en ik kan jullie nu al mededelen dat niemand maar dan ook helemaal niemand opgewassen is tegen deze 2.10 meter lange motorpakken met maatje 56 in de schoenen en spierbundels van een bison!!

  Maart oké, veel geluk als ze bij jullie de straat in komen rennen en jullie huizen in bezit nemen, jullie vrouwen en kinderen verkrachten en jullie zelf aan de machete rijgen!!

  Dan wel snel 112 bellen om bijstand van onze gewapende helden!!

  Gladiator (I rest my case)

  Liked by 1 persoon

 7. Ik meen gelezen te hebben dat er inmiddels 2 doden te betreuren zijn…

  Like

 8. polderboy // augustus 28, 2018 om 09:53 //

  Volgens de officier van Justitie hebben een Syriër en een Irakees na een discussie de Duitsers dood gestoken en ernstig verwond:

  Merkel verklaarde, dat het niet wordt getolereerd om mensen, die er anders uitzien of een andere achtergrond hebben, dood en kapot te steken!
  Ook de Saksische deelstaat bestuurder Woeller zei dat de straten niet worden overgegeven aan dit soort moordenaars.
  http://time.com/5379861/germany-far-right-protest-chemnitz-murder/

  Grapje natuurlijk. De bestuurders zeiden dat niet natuurlijk.

  Nee, die zeiden dat pas nadat kutburgertjes de straat op gingen om hun ongenoegen te uitten over deze en andere soortgelijke gewelddaden, gepleegd door “vluchtelingen”.

  Merkel heeft in haar optiek gelijk. Zij beslist wat er gebeurd! Al nodigt ze heel ISIS, Al Qaeda, Nusra, en nog een paar miljoen moordlustige Mekkanen uit.
  “Wat denken die kutburgertjes wel niet? Dat ze in een democratie wonen of zo?” dacht de in de totalitaire DDR als Stasi officier opgeleide Merkel.

  Like

 9. Als de politie haar taak verzuimd om de burgers te beschermen tegen aanrandingen en verkrachtingen gepleegd door nepvluchtelingen van moslimsignatuur dan neemt men vanzelfsprekend het recht in eigen handen.

  En dan is de gevestigde orde er als de kippen bij om die zeer terechte volkswoede te betitelen als ‘rechtsextremisme’ waar hard tegen moet worden opgetreden. Om haar eigen falen te verhullen bij het binnenhalen van honderdduizenden jonge moslims die geen klap uitvoeren en alleen maar bezig zijn met criminaliteit i.p.v. enige moeite te doen betaald werk te vinden wordt de zwarte piet toegespeeld aan de populisten en haar steeds meer groeiende achterban.

  Dat dit de voortekenen zijn van een bloedige burgeroorlog moge intussen overduidelijk zijn.

  Een burgeroorlog die zich ook zal verspreiden over andere West-Europese landen die zo ongelofelijk stom waren deze bezettingstroepen op vrijwillige basis toegang te verschaffen.

  Het is eigenlijk een wonder dat de gehele zaak al niet veel eerder is geëscaleerd want het aantal aanrandingen, verkrachtingen, moord en doodslag gepleegd door deze z.g. kennismigranten heeft inmiddels gigantische proporties aangenomen.

  Het Recht op Zelfverdediging is niet alleen een recht maar ook een plicht als het gaat de bescherming van de eigen vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van bronstige jonge moslims die zich gedragen als barbaren en als zodanig ook behandeld zouden moeten worden.

  Maar Angela Merkel heeft het over een ‘klopjacht op buitenlanders’ i.p.v. haar nederige excuses aan te bieden aan de Duitse bevolking vanwege haar misdadige toelatingsbeleid.
  Toegegeven: het zou politieke zelfmoord betekenen als zij dit volmondig zou toegeven. Dus worden de rollen omgedraaid en zijn de verkrachters de slachtoffers en moet het populisme krachtdadig worden bestreden.

  En dat uit zich in beelden van politieagenten die driftig inhakken op Duitse burgers die protesteren tegen het falende beleid van toedekken, bagatelliseren, herverdeling, omvolking en andere linkse hobby’s.

  Als de zaak gaat escaleren dan mogen wij hopen dat althans een gedeelte van ons politiecorps en ons leger de kant zal kiezen van de autochtone bevolking. Anders zijn wij dik in het nadeel want in geheel West-Europa zijn er wapens- en munitieopslagplaatsen. Georganiseerd door de religieuze baardmannen waarvan hun discipelen zich voorlopig nog bezig houden met wat spontane steekpartijen om in vorm te blijven.

  De verdachten – al of niet verward – blijven in voorlopige hechtenis.

  Maar zijn ze niet getraumatiseerd en daarom niet geheel aansprakelijk voor hun impulsieve daden?
  We horen het hun advocaten al uitspreken…

  Like

 10. tim pietersen // augustus 28, 2018 om 15:17 //

  https://www.youtube.com/watch?v=LXAEu7-NvIg Rede von Martin Kohlmann Pro Chemnitz | Stadtfest | Daniel Hillig | Messermord

  https://pbs.twimg.com/media/DlmhnCvUYAA2IqV.jpg jajaja

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het volk neemt letterlijk nu het recht in eigen handen? - Lang Leve Europa!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s