Nieuw

NOS bagatelliseert blanke genocide in Zuid-Afrika – met hulp van smeerlap Bram Vermeulen – na de tweet van Donald Trump – en een korte geschiedenis

De schandalige reactie van de NOS op de tweet van Trump over Zuid-Afrika (Engels) maakt duidelijk dat de NOS simpelweg niet geïnteresseerd is in een genocide op blanken en ze zelfs zo ver gaat om die onder het tapijt te schuiven.

De NOS baseert zich op een stukje in de NRC van ‘journalist’ ter plaatse, Bram Vermeulen. Wie is Bram Vermeulen ? Bram Vermeulen is een anti-blanke links-extremist. Hij retweet met instemming mensen als migratieleugenaar Leo Lucassen, Rutger Bregman van De Correspondent, en de anti-blanke hetze-stukjesschrijfster voor Trouw Seada Nourhussen, die ook ‘chief editor’ is van de site OneWorld, waar Bram Vermeulen ook stukjes voor schrijft. Daar vinden ze zelfs Femke Halsema nog een rechtse heks met superioriteitswaanzin, en dat stukje wordt dan instemmend geretweet door Bram Vermeulen. Dat u even weet hoe ontzettend links het vlees is dat we hier in de kuip hebben. Door deze man instemmend te citeren maakt de NOS duidelijk dat ze alle objectiviteit ver van zich gegooid hebben.

Helaas kunnen tweets sinds deze morgen niet meer weergegeven worden, dat ligt niet aan ons dat is ook het geval bij alle andere sites. We geven het dan maar weer als quote of een image met een linkje naar de betreffende tweet (voorafgaand), tot het probleem misschien opgelost wordt bij twitter. 

Bram deinst er niet voor terug om glashard te liegen:

De reacties onder zijn tweet spreken boekdelen.

Zo reageert Peter Siebelt: “Je moet je de ogen uit je kop schamen. Schandalig dat jij met gemeenschapsgeld betaald wordt. Dat de NOS de ANC-propaganda steunt is begrijpelijk, zij hebben fanatiek meegeholpen om het ANC aan de macht te helpen. Ik hoop dat je zelf slachtoffer wordt van anti blanke hetze in ZA”. En: “Aardig dat je nog even een betrouwbaar persoon aanhaalt, de van terrorisme verdachte Habib … In november 2007 “according to The New York Times, the US informed Habib he had been barred entry over allegations of: “…engaging in terrorist activities.”

Zelfs de Volkskrant schrijft dat het ‘Aantal moorden op blanke boeren stijgt: over het waarom is Zuid-Afrika verdeeld‘ en het Reformatorisch Dagblad meldt dat er in ‘Zuid-Afrika: elk halfuur een moord‘ plaatsvindt. Gemiddeld om de vijf dagen vermoorden zwarte Zuid Afrikanen één blanke Zuid Afrikaan in 2018

In zijn NRC stuk beweert Bram Vermeulen dat de lijst met te onteigenen boerderijen nepnieuws is. Als hij er dan op gewezen wordt dat de lijst echt is, verdedigt hij zich door te verwijzen naar een artikel van ‘The Department of Rural Development and Land Reform’, het ANC. Hij verdedigt ANC leugens met meer ANC leugens.

Hier staat de hele lijst met te onteigenen farms: PlaasLys.

En dit zegt het South African Institute for Race Relations er over:

En, het gaat niet alleen bij land blijven, zoals wij eerder deze week al meldden en hier ook:

Voor de NOS is het echte nieuws kennelijk niet dat er gericht blanken vermoord worden in Zuid-Afrika, daar zwijgt de NOS medeplichtig bewust al vele jaren over, ook niet dat hun land gestolen wordt, ‘Expropriation of land without Compensation’ is niets anders dan dat, het nieuws is ook niet dat er eindelijk eens een wereldleider aandacht aan besteed, Mark Rutte horen we nooit hoewel veel Boeren Nederlandse roots hebben. Nee ze huilen mee met de moordenaars van het ANC die woedend zijn dat Trump er de aandacht op vestigt. De NOS heeft liever, net als Ramaphosa en Malema dat er niet teveel aandacht besteed wordt aan deze bewust geplande genocide.

De van belastinggeld betaalde anti-blanke haatzender, die de NOS is, moet dan ook in het 8-uur-journaal deze terroristenvriend en genocide-medeplichtige nog ruimte van spreken geven. Vanaf 16:40, (we embedden die haatbagger niet meer). Tot twee maal toe neemt de NOS racistisch bedoelde negertaal over en heeft het bewust over ‘Witte’ boeren. ‘Witte’ is een bewust bedoeld scheldwoord voor blanken op onder andere de Antillen. En hier geïntroduceerd door de zwarte anti-Piet extremisten, die vooral geïnspireerd zijn door anti-blanke zwarte terroristen als Assata Shakur. Dat is de kant waar de NOS zich achter schaart. Waarom in godsnaam.

Die blankenhatende negers in Nederland zijn een mineure minderheidsgroepering, maar passen kennelijk in het grotere beleid van anti-Nederlandse blankenhaat waar de NOS dagdagelijks propaganda voor maakt van onze eigen belastingcenten. De ene keer gebruiken ze de islam er voor en de andere keer een stelletje kaffers.

Bram Vermeulen: “Er worden op dit moment geen boerderijen in beslag genomen in Zuid-Afrika zoals Donald Trump vandaag tweette, maar de regering wil hier wel de grondwet aanpassen zodat in de toekomst onteigening zonder compensatie mogelijk wordt als laatste drukmiddel als onderhandelingen echt niet verder komen.” Natuurlijk schieten die onderhandelingen niet op, die onderhandelingen zijn een farce, ze bieden 1/10 van de waarde.

De ‘City-Press’ van Johannesburg beweert echter dat er al begonnen is de onteigening van twee boerderijen in Limpopo:

Volgens de in Johannesburg gevestigde City Press is de Zuid-Afrikaanse regering begonnen met het onteigenen van twee wildboerderijen in Limpopo. De regering zou het plan naar verluidt in gang hebben gezet nadat de eigenaren het aanbod door de staat hadden afgewezen om hun land te verkopen voor slechts een tiende van de werkelijke waarde.

Het lijkt erop dat de onteigeningen bedoeld zijn als retroactieve bestraffing voor de apartheid. Een woordvoerder van het ANC, de partij die aan de macht is in Zuid-Afrika, heeft dat ook toegegeven, bewerend dat de inbeslagnames verband hielden met het aanpakken van onrechtvaardigheden uit het verleden.

Een blanke die een woord gebruikt is voor de NOS kwalijker dan een zwarte die daadwerkelijk blanken vermoordt, want dat laatste melden ze nooit, maar dit is wel een item waard:

Nooit meldt de NOS hoe het er werkelijk aan toe gaat. Boeren worden niet zomaar vermoord, maar het gaat gepaard met de meest gruwelijke martelingen en verkrachtingen, maar een misplaatst woord is volgens de NOS belangrijker.

Trump heeft wat losgemaakt met zijn tweet:

De blankenhaat onder de tweet van Trump, maar ook in de Nederlandse media, zou ons duidelijk moeten maken wat ons te wachten staat in een multiculturele samenleving.

Laten we dan maar eens kijken wat die zwarte helden van de NOS zelf te melden hebben. Als het uit hun eigen mond komt valt er tenslotte niet aan te twijfelen toch.

Mandela zingt ‘Kill The Boer’ en belooft de blanken te doden.

President Zuma zingt Shoot the Boer – with a machine gun (video waar wij naar linkten is verwijderd door you tube, onderdeel van google):

Julius Malema van de EFF laat ook niks aan duidelijkheid te wensen over. Ze zijn uit op een complete genocide van de blanken:

Blanke Zuid-Afrikanen worden geconfronteerd met genocide: “We snijden de keel van witheid door” (hele video) – Malema:

“We’ve not called for the killing of white people *at least for now*. I can’t guarantee the future.” – “Go After a White Man

Mainstream media is citing EFF Leader Julius Malema as a way to “debunk” @realDonaldTrump. Here’s Malema singing the infamous “Kill the Boer” song with his radical hate group.

Het zou weinig moeite kosten om nog veel meer van dergelijke filmpjes te plaatsen, omdat het al jaren en elke keer weer hardop geroepen wordt. Het valt niet te ontkennen. Degenen die dat toch doen zijn niets minder dan medeplichtig. Zeker de NOS, wiens taak het is het Nederlandse volk voor te lichten, is hier gewoon schuldig, meer dan medeplichtig, want ze werken er aan mee dat er vanuit Nederland geen protest aangetekend zal worden door de Nederlandse bevolking met opzet onwetend te houden, waardoor deze genocide ongehinderd doorgang zal kunnen hebben. Dát maakt de NOS tot mede-dader, om het over het stuk addergebroed Bram Vermeulen maar niet te hebben.

Diezelfde Malema zegt dat de Joden Boeren trainen.

Bepaalde twitteraars doen er verontwaardigd over en bestempelen het als anti-semitisme, maar het is gewoon een feit.

Als je trouwens een beetje googelt duckduckgo-t op Malema en zijn EFF zul je zien dat die wat af schreeuwt over Joden, maar je vindt ook van alles over Nathan Kirsh, een Zuid-Afrikaanse Joodse miljardair, die directeur is van de voorkeursleverancier van het Israëlische ministerie van Defensie, Magal Security Systems, die de EFF zou financieren. Andere bronnen zeggen weer dat de EFF met drugsgeld gefinancierd wordt. Ik ga mijn vingers er niet voor in het vuur steken, ik kan het waarheidsgehalte niet beoordelen, maar deze tweet van de ADL valt dan weer niet te ontkennen.

Volgens de Joodse ADL ben je een white-supremacist als je je niet vrijwillig wilt laten genocideren als blanke.

Wat een leugens.

Voor de ADL is het zelfs al fout als je blank bent.

Dat is dan duidelijk. Weten we aan welke kant jullie staan.

Denk nou niet dat blanken aanspraak kunnen maken op mensenrechten volgens Human Rights Watch, die gelden niet voor blanken volgens ✡ Andrew Stroehlein:

Het is ‘deeply troubling’ indeed. Want Trump heeft met één tweet veel meer gedaan dan alleen naar Zuid-Afrika verwijzen.

Hij heeft #WhiteGenocide op de agenda gezet. (en dat is wat mij betreft belangrijker dan die islamisering, dat is slechts een middel, waar we het al jaren over hebben, en het leidt lekker af). Misschien was het niet eens zozeer zijn bedoeling, maar als je ziet wat er loskomt. Aan blankenhaat, aan MSM-bagger, dan is het duidelijk dat het Zuid-Afrika overstijgt en een mondiaal probleem is, en dat het in de media (goh in wiens handen ?) niet besproken mag worden en dat ze zich de tering geschrokken zijn dat Trump het rechtstreeks benoemt. Omdat Zuid-Afrika het voorland is van heel de blanke beschaving, de enige beschaving die die naam verdient trouwens.

Terugkerende thema’s naar aanleiding van de tweet van Trump zijn: het is een payback voor kolonialisme, slavernij, en dat blanken Zuid-Afrikaans land gestolen zouden hebben.

Los van dat een ‘payback’, wraak, niet zo netjes is, en waarschijnlijk contraproductief, als je tot een oplossing wilt komen, is het ook grotelijks onwaar. Alledrie de verwijten zijn onwaar.

Kort over slavernij, kort omdat die wel meekomt in de rest van het verhaal, en heel simpel is. De Britten voerden Indiërs in om als slaven te werken, hoe zou anders de wereldvermaarde ‘pacifist’ Mahatma Ghandi die heel graag negers wilde vermoorden maar dat niet mocht van de Britten, omdat die Indiërs niet geschikt vonden, er terecht gekomen zijn. Als er overal negers los rondlopen, ga je geen Indiërs – die bovendien veel zwakker zijn – helemaal uit India halen om als slaaf te gebruiken.

Voor de volgende keer dat men u vertelt dat blanken het land hebben gestolen, is hier uw korte geschiedenisles: door

D Lötter

30.000 jaar na het einde van het Stenen Tijdperk kon de inheemse bevolking van Afrika nog geen infrastructuur aanleggen, geen mijnen ontginnen of iets produceren voor de export (op slaven na, Fub). Ze waren niet in staat iets te bouwen hoger dan één verdieping en konden niets opschrijven als referentie voor toekomstige generaties, omdat ze de kunst van het schrijven nog niet eens onder de knie hadden. Bij aankomst van de eerste Europeanen op 6 april 1652 was het zelfs 1974 jaar nadat Ptolemaeus (een Griek, Fub) de prachtige bibliotheek van Alexandrië bouwde – en in Zuidelijk Afrika kon de inheemse bevolking nog steeds niet meer maken dan een rotstekening en een kleipot met wat strepen er op.

Vandaag de dag is deze ontwikkeling, deze bijdrage van de nazaten van Europa een bedreiging geworden voor de Zwarte Zuid-Afrikaan. Hij kan niet vergelijken. Hij heeft geen enkele bijdrage die op afstand vergeleken kan worden met wat de blanke man heeft gecreëerd en daarom moet hij terugvallen op dat oerinstinct dat hem zegt: Vernietig datgene wat een bedreiging voor u is ! Het is tegen deze achtergrond dat de blanke Zuid-Afrikaan wordt gedemoniseerd als een slavenhandelaar en moordenaar die land heeft gestolen. Laten we dit in perspectief plaatsen:

In de eerste plaats: De Europeanen die met Van Riebeeck kwamen waren niet van plan op de Kaap te blijven. Dat blijkt duidelijk uit het herhaaldelijke verzoek van bijna alle medewerkers van het bedrijf om overplaatsing naar Batavia of Amsterdam. De weinige mannen die besloten dit tot hun vaderland te maken, deden dat omdat ze van het land gingen houden.

Ze wilden zich hier ontwikkelen en groeien. En in het schriftelijke bewijs, dat ons werd nagelaten door de mannen die niet van plan waren te blijven en daarom geen reden hadden te liegen, wordt keer op keer opgeschreven dat de Europeanen zich vestigden op onbewoond land. Ze ruilden land in voor vee en geld en handelden met de nomadische inheemse bevolking.

De Oost-Indische Compagnie besloot slaven te importeren.
Ik benadruk import, omdat geen enkele inheemse persoon in dit land ooit in slavernij is gebracht! De slaven uit Madagaskar en Batavia en Ceylon en Oost-Afrika waren de voorouders van een geheel nieuwe groep mensen: de kleurrijke natie Zuid-Afrika, die de gewoonten en cultuur van de Europeanen overnam.

Ooit afgevraagd waarom ze de gewoonte van Afrika niet hebben overgenomen? Omdat ze er niet aan werden blootgesteld, daarom! Niemand uit de Kaap had ooit een zwarte gezien voordat de eerste Trekboere de Xhosa in de Valleien van de Amatola 130 jaar later rond 1770 tegenkwamen ! Deze slaven voegden ook toe aan de bloedlijn van de Europese kolonisten, net als de Franse Hugenoten van 1688 en de Britse Settlers van 1820. De Blanke Zuid-Afrikaan was een nieuwe natie, geboren in Afrika. Deze natie noemde haar taal, Afrikaans, naar Afrika. Deze natie noemde zichzelf naar Afrika – Afrikaners.

Op 1 december 1834 werd de slavernij in de Kaapkolonie afgeschaft. Dit is twee jaar voor de start van de Grote Trek. De blanke in Zuid-Afrika wist niets van het bestaan van de Zoeloe, de Tswana, de Sotho, de Venda… en hij was in oorlog met de Xhosa. Het is chronologisch onmogelijk dat inheemse volken in slavernij worden gehouden als de zogenaamde slavenmeesters niet eens wisten van hun bestaan voor de afschaffing van de slavernij.

Laten we eens kijken naar de “grote” Shaka Zulu en de Zulu natie. Vergeet niet dat de Europeanen in 1652 in Zuid-Afrika aankwamen. Shaka kaSenzaghakohona is geboren rond 1787. Rond 1819 slaagde hij erin door middel van geweld en moord een aantal kleine stammen te verenigen in de Zulu natie. Voor dat jaar bestond er geen Zulu volk. Een kwestie van wiskunde: De Zoulu natie ontstond pas 167 jaar na de komst van Van Riebeeck. Welke logica is er om te beweren dat de Europeanen de Zulu’s iets hebben afgenomen?

Wanneer vestigde de zwarte zich dan in Zuid-Afrika en hoe? Het antwoord ligt in de Mfecane: Mfecane (Zulu: [m̩fɛˈkǀaːne], [noot 1] verbrijzeling), ook bekend onder de Sesotho-naam Difaqane (verstrooiing, gedwongen verspreiding of gedwongen migratie[1]) of Lifaqane, was een periode van wijdverbreide chaos en oorlog onder inheemse etnische gemeenschappen in zuidelijk Afrika in de periode 1815-1840.

Toen koning Shaka het militaristische Zulukoninkrijk op het grondgebied tussen de Tugela-rivier en de Pongola-rivier creëerde, veroorzaakten zijn troepen een golf van oorlogvoering en ontwrichting die zich naar andere volken verspreidde. Dit was de prelude van de Mfecane, die zich vanaf daar verspreidde. De beweging van volkeren zorgde ervoor dat veel stammen probeerden de mensen in nieuwe gebieden te domineren, wat leidde tot wijdverspreide oorlogsvoering; consolidatie van andere groepen, zoals de Matabele, de Mfengu en de Makololo; en de oprichting van staten zoals het moderne Lesotho.

Mfecane wordt vooral gebruikt om te verwijzen naar de periode waarin Mzilikazi, een koning van de Matabele, de Transvaal domineerde. Tijdens zijn bewind, ruwweg van 1826 tot 1836, beval hij wijdverbreide moorden en verwoesting om alle oppositie te verwijderen. Hij reorganiseerde het gebied om de nieuwe Ndebele orde vast te stellen. Het aantal doden is nooit bevredigend vastgesteld, maar de hele regio is bijna ontvolkt geraakt. De normale schattingen voor het aantal dodelijke slachtoffers variëren van 1 tot 2 miljoen.

De zwarte man vestigde zich in dit dorre land dat nu bekend staat als Zuid-Afrika een volledige 174 jaar NA de blanke. Hoe durf je me dan een kolonist te noemen als je zelf niets anders bent dan dat ? Als ik hier niet thuis hoor, doe jij dat zeker ook niet.

Land gestolen van de zwarte man? Nee. Het land dat door de Boeren bezet werd, was land waar niemand op leefde, om de eenvoudige reden dat de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Afrika door de voorouders van de huidige zwarte bevolking van Zuid-Afrika werd afgeslacht en uitgeroeid tijdens een racistische genocide. Precies hetzelfde wat nu herhaald wordt met de blanke. De blanke heeft een volledige en juridische en historische aanspraak op zijn deel van dit land, inclusief land. En de zwarte man die dat betwist is welkom om bewijs van het tegendeel te leveren. Vergeet niet, populaire liberale mythen, propagandistische uitingen en luid schreeuwen en branden en plunderen om je eigen onvermogen te verbergen is geen bewijs. Het is barbarij.

De populaire mythe van “het einde van het kolonialisme” is ook een leugen. Het kolonialisme in Zuid-Afrika eindigde op 31 mei 1961, toen het land een republiek werd. Het blanke Minderheidsregime was geen kolonialisme, want de blanke Zuid-Afrikaan hoort hier thuis – je kunt je eigen land niet koloniseren.

De hele ruzie over blanke onderdrukking en blanke schuld en blanke verplichtingen is, net als het concept van de regenboognatie en haar Afrika-democratie, gebaseerd op één grote leugen. In het Afrikaans, een taal van Afrika, zeggen we: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

Zwart Zuid-Afrika zou zich net zo goed kunnen realiseren dat de tijd van de leugen voorbij is. Jullie stereotypering van de blanke en apartheid als oorzaak van alles, kan niet veel langer standhouden.

Je kunt rottend vlees niet voor eeuwig onder cadeaupapier verbergen. Enige tijd in de zeer nabije toekomst zul je moeten opbiechten en uitleggen hoe je een kleine minderheid van onderdrukte mensen verantwoordelijk kunt houden voor de ramp die je hebt gemaakt van een land dat het potentieel heeft om een ​​plaats van veiligheid te zijn, een welkome en gastvrije woning, voor al zijn kinderen, of ze nu zwart, wit, gekleurd op Indiaas zijn.

De zwarte man heeft de sleutel in handen tot de uiteindelijke vernietiging van wat er nog over is, of het uiteindelijke besef dat we geen andere keuze hebben dan vreedzaam naast elkaar te bestaan. De zwarte Zuid-Afrikaan kan niet langer ontkennen dat de vernietiging van de blanke Zuid-Afrikaan noodzakelijkerwijs de vernietiging van alles en iedereen betekent die op het zuidelijke puntje van Afrika is achtergebleven.

Dat gaat die zwarte denk ik niet beseffen. Hij wordt gedreven door blinde haat. En niet alleen in Zuid-Afrika. Hoe ga je een Neanderthaler duidelijk maken dat hij beter af is onder ordentelijk bestuur dan onder anarchie. Niet. Zuid-Afrika is in 23 jaar tijd van het rijkste land ter wereld naar Junk-Status gegaan. Een combinatie van Zimbabwe en Venezuela. Het voorbeeld van wat de consequenties zijn ligt nota bene naast de deur. Zimbabwe ging van graanschuur tot cholera- en inflatiehel. Zuid-Afrikaanse negers zijn er op gebrand diezelfde destructie te herhalen, omdat de ongegronde haat tegen blanken groter is dan enig besef. Het leven onder een zwarte regering zal voor iedereen veel slechter zijn dan onder een blanke. De 30-35.000 blanke boeren in Zuid-Afrika verzorgen meer dan 80% van de voedselvoorziening van Zuid-Afrika. Eén miljoen zwarte boeren verzorgen 5% van de voedselvoorziening, de rest wordt geïmporteerd.

Wat Bram Vermeulen en de NOS ook weglaten als ze zeggen dat er in 1998 153 Boeren vermoord werden en nu 60-70, en dat dan brengen alsof het een afname is, is dat één de registratie onbetrouwbaar is, en twee er in 1998 nog bijna vier maal zoveel Boeren waren. Het aantal moorden is in verhouding dus verdubbeld en niet gehalveerd zoals de leugenaars Nederland willen doen geloven.

Beseffen Bram Vermeulen en de NOS en al die andere viezeriken niet wat het gevolg zal zijn van het verdrijven van de blanke boeren ?

Massale hongersnood onder negers. Negers in Zuid-Afrika worden gevoed door blanken. Je hoort mij niet zeggen dat het een goede zaak is. Die Boeren en Afrikaners zijn nou eenmaal gehecht aan hun land en willen graag in hun land blijven. (ik ben meer van een hek om Afrika)

En de vorige zin maakte ik een onderscheid tussen Boeren en Afrikaners. Het volgende stuk (PDF, 18 pagina’s) gaat daar over en belicht iets wat maar weinigen in Nederland beseffen, dat Boeren en Afrikaners niet dezelfden zijn.

Restitution to land of the Boervolk

Zie ook:

The Afrikaner Domination of the Boers: How it was Constructed

Bonus video’s:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

27 Comments on NOS bagatelliseert blanke genocide in Zuid-Afrika – met hulp van smeerlap Bram Vermeulen – na de tweet van Donald Trump – en een korte geschiedenis

 1. ieznogoedh // augustus 27, 2018 om 01:34 //

  De zwarte man heeft de sleutel in handen tot de uiteindelijke vernietiging van wat er nog over is

  Dat gaat de zwarte man wel lukken.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // augustus 27, 2018 om 02:51 //

  Echt een geweldig artikel en dan te bedenken dat minder dan 10% van de wereldbevolking blank is.
  Er wordt nu gewoon genocide gepleegd op de blanken van mij mag wereldoorlog nr 3 beginnen voordat we strijdloos ten ondergaan.

  Liked by 1 persoon

 3. We hebben veilige gebieden nodig. Dat is punt 1 lijkt me.

  Like

 4. antiislamnu // augustus 27, 2018 om 03:00 //

  Nou daar hebben we er op dit moment niet veel van oost europa New Zeeland?

  Like

 5. Nieuw Zeeland ben ik alvast niet welkom.

  Maar voor comments aangaande migratie ben je welkom bij Project Exodus (negeer de belachelijke url):

  https://projectexodus461933214.wordpress.com/

  Like

 6. K-woord? Geen idee wat dat nu weer is.

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 27, 2018 om 10:47 //

  @Fubar
  Uitstekend artikel.
  Maar je vergat nog even te speculeren over de etniciteit van iemand die Bram heet…

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // augustus 27, 2018 om 11:39 //

  Laat ik beginnen met te zeggen dat het een goede zaak is de valse berichtgeving van de NOS aan de kaak te stellen. Niet alleen is het ronduit absurd dat de journalistiek in zijn algemeenheid afgestapt is van objectiviteit maar dat men toestaat dat een met overheidsgeld gesubsidieerde instelling dit doet is compleet belachelijk.
  Het beeld van de geschiedenis van Zuid-Afrika klopt wel hoewel ik het jammer vind dat er niet meer gebruik is gemaakt van het breed gedocumenteerde boek van Martin Bosma “Minderheid in eigen land”.
  Het artikel laat ook mooi zien dat de Nederlandse opinievorming nog altijd vergiftigd is door de zeer eenzijdige berichtgeving destijds over de Apartheid.
  Dat zal ermee te maken hebben dat het in Nederland vrij algemeen is om op te komen voor underdogs terwijl het in de geschiedenis van Zuid-Afrika maar zeer de vraag is wie nou eigenlijk de echte underdogs zijn.
  Een goed artikel dus ?
  Ja en nee.
  Zoals de laatste tijd gebruikelijk worden de joden er weer met de haren bij gesleept.
  Waren er dan geen joden die een bedenkelijke rol gespeeld hebben ?
  Jazeker die waren er wel degelijk.
  Het is echter vreemd dat het erbij gehaald wordt terwijl over andere religies gezwegen wordt. De Engelsen hebben een zeer smerige oorlog gevoerd maar geen hond zal erbij vertellen dat ze Anglicaans zijn of Rooms-katholiek voor mijn part. Er wordt heel gemakkelijk gezegd “Joodse miljardair” maar nooit “gereformeerde” of “katholieke miljardair”, geloof het of niet maar die bestaan!! Maar alleen als het joden zijn is het plotseling relevant het erbij te vertellen.
  Alsof hun religie of afkomst iets te maken zou hebben met hun wandaden.
  De Boeren waren zeer godvruchtig en protestants, erger nog dan de in ons land al bekende ‘zwarte kousen’ gemeenten maar dat wordt nergens relevant gevonden.
  Gejammer en gemier ? Ja zo zal het wel weer weggezet worden maar naar mijn mening doet het afbreuk aan een verder goed artikel.

  Liked by 1 persoon

 9. ….ik vraag me af wat die gast die de NOS studio toen binnen drong nu eigenlijk te zeggen had….wat ik niet bevatten kan is dat de gutmensch zelfs met alles op tafel de eigen leugens blijft volhouden en al het andere negert. Heb je dan nog wel enig zelfrespect?
  Al morgen Jezus over de zee naar Nederland zou lopen, de blinden en zieken zou genezen en de grachten van Amsterdam zou veranderen in wijn, dan zou de gutmensch het bedrog noemen.

  Worden er eigenlijk wel eens nieuwslezers door kijkers ter verantwoording geroepen?

  Like

 10. polderboy // augustus 27, 2018 om 12:16 //

  Die Bram Vermeulen van de NOS is echter een hele erge keurige politiek correcte kerel, die wijst op de UN in zijn tweets, waar hij ageert tegen “Nepnieuws? over stijgende moorpartijen op blanken:.
  “Dit artikel baseert zich precies op de boeren actiegroep achter deze nepnieuws lobby. De voorman ontkende eerder ook dat apartheid een misdaad tegen de menselijkheid” was, zoals de VN het officieel beschrijft. Ik zie dat u historicus bent, dus bronnen doen er toe, toch?”

  Tja, van de superieure Bram die helemaal gelooft in die superieure VN heb je dan geen recht van spreken meer, lieg je dus, en mogen ze je wat Bram betreft meteen, met het hele zootje waar je bij hoort, afknallen.

  Maar is die VN dan zo superieur, Bram? Als je kijkt naar de bronnen daar, en de diep immorele achtergrond van lui die er werken?

  Neem vandaag het VN rapport over die immorele Birmezen, die genocide pleegden.
  De VN commissie die het rapport uitbrengt, wordt geleid door een Indonesiërs, Marzuki Darusman, die in 1965 meteen lid werd van de partij van Suharto, die toen los ging en 500.000 “communisten” daar over de kling joeg.
  https://uk.reuters.com/article/uk-myanmar-rohingya-un/myanmar-generals-had-genocidal-intent-against-rohingya-must-face-justice-u-n-idUKKCN1LC0KL?rpc=401&
  https://en.wikipedia.org/wiki/Marzuki_Darusman
  Voornamelijk chinezen natuurlijk, die “communisten”, want de Indonesische moslims hadden nogal een hekel aan die voornamelijk boeddhistische Chinese ongelovige honden, sorry, “communisten”, wat toen een vies woord was, en de tijd was rijp om dat zootje chinezen als zijnde”communisten”uit te roeien.

  Liked by 2 people

 11. Goed artikel.

  Het grootste probleem blijven m.i. toch de blanke goedmensen die de anti-blanken tendens blijven pushen want als die er niet zouden zijn geweest dan was het nooit zover gekomen, ze zijn als geradicaliseerde religieuzen die bereid zijn hun eigen leven op te offeren voor het hogere doel, in dit geval de multicul waanzin. Wat inhoudt dat wanneer zij aan de beurt zijn ze het zullen zien als ‘het doel heiligt de middelen’ en het dus zelfs zouden toejuichen, het zijn zwaar geïndoctrineerde zelfmoord zombies en wij zitten met de gebakken peren.

  Like

 12. Dat het betrouwbaarheidsgehalte van de NL msm in het algemeen en het nos journaal /npo in het bijzonder al jaren van een discutabel, hautain en bedroevend nivo is, is alwel genoegzaam bekend.
  Het npo radio1 in de ochtend (6.00 tot 9.30u) is ook zo’n tenenkrommend programma. Bijkans iedereen die daar zijn ‘zegje’ komt doen wordt voorzien van een ‘titel’. Als het al geen ‘hoogleraar’,’ academicus’ of ‘deskundige’ is dan toch op zijn minst een ‘professional’ etc enz.
  Eenieder krijgt daar een ‘stickertje’ opgeplakt dit met het idee het programma nog enige ‘status’ te verschaffen.

  Het enige item bij deze clubjes wat nog enigszins in de buurt komt van de realiteit, is het weerbericht. (en zelfs dat gaat nog geregeld de mist in)

  Kortom, voor het beste resultaat gebruik je gewoon je eigen vestand.

  Like

 13. tim pietersen // augustus 27, 2018 om 14:00 //

  communisten zoals bram hebben geen enkele moeite met massamoord

  Liked by 1 persoon

 14. Tijl Uylenspiegel // augustus 27, 2018 om 11:39 /

  De Boeren waren zeer godvruchtig en protestants, erger nog dan de in ons land al bekende ‘zwarte kousen’ gemeenten maar dat wordt nergens relevant gevonden.
  ———————–

  Niet helemaal :

  Religion
  Boers and Afrikaners do not have the same religion. The Afrikaners are Christians, the Boers did not
  have a religion, that is why they referred to a Creator in their covenants, and not the Bible gods (“die
  here” plural) or the sun of god one “Jesus”. The Roman Catholic Church was BANNED in the
  Transvaal Constitution of 1855 because the Roman Catholic Church is the mother of all the other
  variants and till 1881 there were NO churches in the Boer’s country.
  That the Boers protested against the Cape Dutch’s Christian religion have the Afrikaners lie that Boers
  were “Protestants”. Please entertain yourself with this page
  http://markhumphrys.com/christianity.killings.html Protestants were part of the malice murdering
  those who refused the religion. Another fallacy to get Boers to accept this religion is the story that
  during the Wars on them, the Boers ran around with the bible in the one hand and a rifle in the other.
  You do not flee for your life from something then go sit in it elsewhere. It was the British Christians
  and the Cape Dutch Afrikaner Christians who murdered the Boer children in the concentration camps.

  http://www.faze.co.za/Restitution.pdf

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // augustus 27, 2018 om 11:39
  Het beeld van de geschiedenis van Zuid-Afrika klopt wel hoewel ik het jammer vind dat er niet meer gebruik is gemaakt van het breed gedocumenteerde boek van Martin Bosma “Minderheid in eigen land”.
  ————-

  Op het moment dat hij dat als PDF beschikbaar stelt, net zoals hij dat met ‘De schijnelite der Valsemunters’ gedaan heeft, dan had ik dat graag gedaan.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // augustus 27, 2018 om 11:39 /

  Maar alleen als het joden zijn is het plotseling relevant het erbij te vertellen.
  ————

  De ADL is een meer dan invloedrijke groepering, dus ja is het is zeker relevant dat te vermelden als die zich hier van hun meest smerige anti-blanke kant laten zien.

  Like

 17. Hopelijk net als in Chemnitz gaan mensen hier de straat op en fikken dat NOS-gebouw tot de grond af! Iedereen die er in paniek probeert uit te kruipen kapotslaan!

  Like

 18. Fub, was sarcastisch bedoeld.Had je moeten weten

  Liked by 1 persoon

 19. Wie kijkt er nog naar de NOS?
  Tja Sinterklaas mag niet meer en dus kan met niet tegen de kinderen roepen,
  als je stout bent dan, neemt zwartepiet je mee.
  Dreigen ze tegenwoordig met de Wraakgevoelens van de Zwarte mens,
  om de kinderen daarheen te sturen?

  Een andere gedachte die bij me opkomt.
  Dit stuk betreft NOS journalist Bram Vermeulen.
  De vorige keer was het Sander van Doorn met een anti Westers stuk.
  Wat schenk een Islamistisch land deze mensen, wat het westen ze niet geeft.
  …………….?!

  Zou het echt?!

  Tja, het zijn link(s)e figuren.
  Figuren waarbij alles moet kunnen, zolang het ten gunste van hunzelf is.

  Mark Dutroux zit vast, mag ik hopen,
  Pedofiel Martijn een het ook zwaar, mag ik hopen.

  Als Pedo kun je je in alle vrijheid bewegen in een islamitisch land.
  En zo’n linkse journalist verdiend genoeg om een van de vele arme gezinnen wat extra’s te geven om te kunnen “spelen” met een kind.
  Men zal heus geen aangiften doen tegen zo’n smerige blanke vieze landverrader.

  En de nos zal het een zorg zijn, hoe hun journalisten aan informatie komen.

  Nee, ik ben geen journalist.
  Ik heb ook geen harde bewezen hiervoor.
  Maar ondenkbaar, dat is het helaas niet!

  Like

 20. Het zijn tegenwoordig geen journalisten meer maar activisten, dat is op zich niet zo erg tenzij ze zichzelf journalisten blijven noemen.

  Like

 21. Dat de media de vijand is laat ondertussen geen twijfel mogelijk, ze bevestigen het keer op keer.

  Like

 22. Tijl Uylenspiegel // augustus 27, 2018 om 23:35 //

  Fub ik ging er ten onrechte van uit dat je dat boek wel zou hebben. Het is zeker voor mensen die meer van de problematiek van Zuid-Afrika willen leren echt een aanrader het enige dat ik er irritant aan vond zijn de vele vele voetnoten. Ik neem aan dat hij dat gedaan heeft om aan te tonen dat hij het niet uit zijn duim zuigt.
  Helemaal gek is dat niet, hij laat in zijn boek dingen zien die voordien slechts aan een beperkt publiek bekend waren en ja dan loop je al gauw het risico voor gek uitgemaakt te zullen worden.
  De publieke opinie vwb Zuid-Afrika is in de strijd tegen de Apartheid een volledige slag gedraaid. Bijna elke zichzelf respecterende stad heeft nog altijd een wijk met namen uit de Boerenoorlog, niet zo gek want Paul Kruger was razend populair,
  Toen hij naar Nederland kwam logeerde hij in het bekende Hotel Des Indes in Den Haag en stond er elke dag een dolenthousiaste menigte onder zijn balkon. Dat was in die tijd zeer ongebruikelijk maar zijn strijd en de strijd van de Boeren werd hier breed gesteund, helaas was de Nederlandse overheid niet bereid of niet bij machte hem voldoende te steunen. We mogen niet vergeten dat Groot-Brittannië destijds oppermachtig was en dat zal best meegeholpen hebben met het lauwe gedrag van onze overheid.
  In het boek worden ook allerhande BN’ers met naam en toenaam genoemd/beschuldigd omdat ze hand en spandiensten aan het ANC verleenden ook toen de misdaden allang bekend waren, en geen van allen hebben het aangedurfd het tegen te spreken of hem voor het gerecht te dagen.
  Dat zegt eigenlijk alles over hen.

  Liked by 1 persoon

 23. @Tijl Uylenspiegel // augustus 27, 2018 om 23:35 //

  IK heb het wel, maar ik gebruik liever dingen waar ik naar kan linken, zodat mensen zelf kunnen kijken of ik niet een of ander uit mijn duim zuig. Dat is de reden dat ik het niet aangehaald heb.

  Like

 24. Tijl Uylenspiegel // augustus 28, 2018 om 01:10 //

  O op zo’n manier, nou ja dan ging ik er dus terecht vanuit dat je dat boek wel had 🙂

  Liked by 1 persoon

 25. Het is ook belangrijk om op te merken dat de Boeren zeker niet alleen Nederlanders waren itt. de Afrikaners.

  http://www.faze.co.za/Restitution.pdf

  http://bmarksa.org/nuus/the-afrikaner-domination-of-the-boers-how-it-was-constructed/

  Like

 26. Mike Ross // augustus 29, 2018 om 18:22 //

  What about a modern day deliverance , from an impending genocide , upon The Poor Whites , in the south african poverty camps , whom are not allowed , or whom cannot evacuate – ( for whatever reason ) ? If you know real history , then you understand , it is they – The White Destitute , who are The Real Boers . On the other hand ; the metro elite & propertied farmers – are the jew / dutch / english / afrikaners , that have assumed the identity from , and have always oppressed , The True Germanic Boers . Yes Sir , there is a way out for them – The Despised Poor , but it’s not the “ rapture “ .

  The South African Boers are mostly a swiss / germanic peoples – with some admixture from french , dutch and english . They were the Ana – Baptist refugees , from The European Continental Religious and Secular Wars , of the 16th and 17th and 18th centuries . They were caught in between , and maltreated & persecuted , by both the protestant / reform & catholic churches , and also abused , by those associated nation state civil governments . When in Germany and Denmark , they were given the derogatory appellation of “ Boors “ , because they were considered low class , poor and uncouth . ( In America , Benjamin Franklin disparagingly referred to their near kindred , [ The Pennsylvania Dutch German “ Christian Brethren “ ] , as “ Palatine Boors “ . It was for the same reasons , that the Scotch – Irish were named : Redneck , Hillbilly , Country Good Old Boy , Hayseed , Rube , Yokel , Bumpkin , Rustic , Rural , Clodhopper and Farmer – and we embrace those names . ) The Boors took the opportunity to escape from , the hostile to them – Europe , by removing to South Africa ( also to North America and other places ) , under the auspices of , The Dutch East India Company ( VOC ) . Their prime motive was , The True Christian Liberty of Conscience , and not economic adventurism . These real religious and political refugees , had a whole different outlook and mindset , from the other opportunistic emigrants , and they became known as , The Pious Border Farmers and Trekking Boers ; Migrants of The Expanding Settlement Frontiers . — See the article : ( The Afrikaner Domination of the Boers : How it was Constructed ) , by David Christie , dated : 11 April 2014 , AFRIKAANSENUUS .

  http://bmarksa.org/nuus/the

  Through all the vicissitudes and attacks , that they have suffered – from traitors & open & secret enemies , they have lost their ancient identity , and are to a large degree alienated , from the true knowledge of , and right relationship with , THE LORD JESUS CHRIST – THE SAVIOR AND REDEEMER . Although diminished , they are still with “ dear ” standing – to GOD , and He will call them back , and will gather them firmly , and bless them abundantly , and rescue them from the advancing evil extermination . Could this explanation and assertion be correct ?

  The White Man is the race of Abraham , Isaac , and Jacob . ( The True Hebrews : actual and factual , by evidence and proof . ) They are found in THE HOLY BIBLE ( kjv ) . Because of wickedness and rebellion and revolution , GOD broke most of them off and away , from The Ancient Kingdom of The House of Israel . JEHOVAH did this , by allowing them to be conquered and taken as slaves , by pagans and heathen – ( Within their history , The Caucasians also became polytheistic hedonists ) . Later , THE LORD GOD opened several doors of their captivity , and let them escape , and made them move north & west , in many pushes and waves . These Lost Ten Tribes forfeited their identity , by their unbelief & disobedience , through the generations and centuries of ; wars and raids and migrations and wanderings and explorations . These forgotten Clans , became The Gentile ( White ) European Nations , spreading across the geocentric globe earth . As a racial group , they are known as The Anglo / Saxons . And , although they do not know it , the providence of THE LORD JESUS CHRIST , has marked them with a special token – sign , pointing to their future minority recovery , and full reinstatement . Anglo / Saxons : ( Anglo = GOD’S Servant , Saint or Angel , GOD’S Son ) / ( Saxons = The Son’s of Isaac , The Isaac’s Sons , The Sac’s Sons = The Saxons ) -> ( The Son’s of Jacob , by being The Grandson’s of Isaac , are The Anglo / Saxons . ) -> ( The English Group + The German Group = The United Birthright and Scepter ) . The day is approaching , when a remnant of The Son’s of Jacob ( The Grandson’s of Isaac = The Anglos & The Saxons ) will return , and be converted and gathered together and joined , by THE GIFT AND POWER OF THE HOLY GHOST . Never again brother against brother wars for them . ( The reunion will be – The Grand Union of Jacob , presaged by The Union Jack Ensign ) . This Small Portion ( spread over the sphere earth ) , being The Election , and belonging to JESUS MESSIAH , will be delivered by a mighty & miraculous , intervention & intercession . Their corporeal rescue , is the deliverance from the modern day absolute bondage & captivity , by tyranny of the archfiend anti-christ ascendency , that is now being spearheaded by marauding “ flying monkeys “ , and a prospective white genocide in South Africa . The Authentic Reclamation , will be practically unforeseen and unexpected , by everyone else who does not veritably know , or who are not much interested in , THE REAL JESUS . ( The event will only become widely known , for both the fact and mis-explanation , in the aftermath . ) All of Mankind ( both kindred & foreigner / stranger ) , can by faith ( if they will ) repent and reform and separate , to become GOD’S Spiritually Adopted Sons or Daughters ( Pilgrims ) ; those that are Born Again , they who love JESUS , them that are in His Grace – Mercy – Favor – Blessings Full On . Then we are His Eligible and His Qualified and His Chosen , to receive this tremendous beneficial , while living on earth . It will be greater than The Exodus Out of Egypt , that was in the times of old , while under the leadership of Moses . This is the mortal ( while in the flesh ) and only earthly escape , out of The Great Temptation and The Great Tribulation ( test & trial ) , that is coming as GOD’S anger and judgement , upon the whole world . Let the loud – clear – pure – ringing , of The Real and True Christian Liberty Bell , peal throughout all THE LORD’S SANCTUARIES . It is the beginning of GOD’S PARADISIACAL KINGDOM COME TO EARTH ; in His multifold and distinct , provided and guarded , companies and camps – trekking and transiting , to His refuges and retreats . Who will survive and who will demise ? Choose the only genuine and best hope , or decide for the hard way , of soul danger and torment and martyrdom ( by the forced mark of the beast ) . Watch and Pray . There is a sign to be given , for the moment of reckoning and decision , to catch the only once given , small window of opportunity . After being converted , search THE HOLY BIBLE ( kjv ) , by THE GIFT AND POWER OF THE HOLY GHOST . Find the sign , to obey the command of THE SAVIOR AND REDEEMER – JESUS CHRIST . Do not be left behind , to weep in regret . In the meantime , we need to resist lawfully – with all our abilities , the advancements of evil , while awaiting expectant and hopeful – The Days of Refreshment .

  —- Self Defense is an obligation to GOD , ( 1 Timothy 5 : 8 ) , THB , kjv . Beware of imposters & deceivers & secret enemies ( Revelation 3 : 8 – 12 ) . The leading adversaries against THE LORD JESUS CHRIST , know “ much “ about The Great Escape . Their blood vendetta & hatred , prompt them to the “ dark arts “ , and the exhaustive “ expert “ study , of the stolen Sacred Scripture – THE HOLY BIBLE ( kjv ) , ( even though it pertains to them – only for their condemnation ) . They are blinded to think , that they can anticipate and thwart , The Archangel Michael ( Daniel 12 : 1 ) and “ The Holy Companions “ – ( Angels , Captains , Disciples ) . Little do they really understand . They are only stumps & rocks in the field , of GOD’S great world drama , wherein He works to save ( plant and husband and harvest ) the souls of men and women , one at a time . The wheat / flour mill of THE LORD , grinds slowly but grinds very fine . No one yet knows , what we shall be made to become , but we trust it will be wonderful . Everyone will receive their fair chance , and just opportunity , even though it may not seem so , at the moment . For The Righteous – during the 1000 year millennium ; all wounds will be healed , and all injustices will be made right , and all babies that were aborted – will have an upbringing by loving parents . Come out of wickedness . Separate from uncleanliness . Look forward to The Marvelous Work and Wonder , of GOD’S Deliverance , and the impending presence of JESUS – THE GOOD SHEPHERD , coming in the sky , at the end of the tribulation , and then is the inauguration , of the new era .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s