Nieuw

Eindhoven treedt niet op tegen ‘vluchtelingen’ die Nederlandse kinderen in elkaar slaan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Eindhoven treedt niet op tegen ‘vluchtelingen’ die Nederlandse kinderen in elkaar slaan

 1. polderboy // augustus 27, 2018 om 19:47 //

  Is een jurist en manager binnen de overheid en VVD carrière tijger:
  https://www.eindhoven.nl/sites/default/files/2017-05/CV%20John%20Jorritsma%20%28NL%29%20per%2013%20september%202016.pdf

  Heeft zeer ontwikkelde ellebogen, en heeft daarmee meer functies verzameld dan dat er banen zijn in een middelgrote stad, zijn CV bestuderende.
  Heeft als ambtelijk manager nog nooit een burger van dichtbij gezien en wil dat zo houden.

  Like

 2. Meerdere daders een hele groep bedoelen ze wat een laf agressief zooitje.

  Like

 3. Ludo Tausch // augustus 29, 2018 om 02:44 //

  Dit is op Mother of the Mount Carmel herblogd.

  Like

 4. Hetty E Vinke // augustus 29, 2018 om 02:47 //

  Jullie snappen het niet. Als we die “tere zieltjes” van de aanvallers aanpakken, verkleinen wij de kans op een goede toekomst hier in Nederland. Het zijn toch allemaal kanspareltjes die een verrijking voor ons land gaan worden …. ? Toch ………… ?

  Like

 5. In Eindhoven is wel meer niet goed, negerts met bivakmutsen die door het station lopen, zodra je richting Woensel gaat ben je in arabistan, van enige Nederlandse wetgeving en regelgeving is voor niemand daar meer sprake, politie word zolang er nog geen jihad met vlag is losgebarsten getolereerd…..net als in Helmond, waar een aanhouding van een criminele marrekaan een agent op overplaatsing kwam te staan, nadat vader op het werk, en moeder thuis ook even bezoek met een boodschap hadden gehad….
  Politie houd het hoofd boven water zolang ze kunnen omdat bescherming van hogerhand ontbreekt, en ongetwijfeld zit er in de Nederlandse elite ene deel bezoekers van het Anne Frank plantsoen alwaar marrekaantjes de heren gerieven….en zo een onbedoelde afhankelijkheid en praktische sympathie creeeren van leidinggevend personeel binnen de overheid en in de politiek.
  Iedere ambtenaar en politicus met een voorliefde voor allachtoon volk is zeer waarschijnlijk gewoon pedofiel(e) met een voorkeur voor buitenlands vlees.

  Het valt verder op dat wie zich ongewapend opstelt om anderen te beschermen tegen allachtoon tuig aan het kortste eind trekt, en gewapend de grootste crimineel van het land word. De bewuste jongen in Eindhoven die zwaar mishandeld is zal van deze groepsaanval een leven lang last hebben. En dat omdat anderen geen fatsoen of respect hebben voor vrouwen en kinderen en als dieren met een groep een enkeling aanvallen. Valse dieren maak je af, die laat je niet lopen.

  Wat te denken van minderjarige marrekanen die met machinepistolen een woning (Eindhoven) beschieten waar net een “babyshower”‘word gegeven (of was dat Helmond?)…omdat de zoon des huizes zich niet door Achmed en co in elkaar liet slaan en een zakmesje trok en anderhalve centimeter diep stak…gekrenkte eer? Welke eer? Omdat Achmed stond te janken daarna? Beroven en intimideren een keer mislukt? Pak kleinere kinderen dan zoals gewoonlijk en wees met wat meer…..
  Voor vele jongeren is de dagelijkse gang van huis naar school een oorlogsgebied, met relatief veilige enclaves en risico gebieden. Worden beroofd als kind is levenslange schade, en toch bagateliseerd de politie dit en doet niets, doet weinig….als meisje zorgt de o verheid beter voor je, prikje tegen baarmoederhalskanker en nog tweehonderd aids negerts extra invoeren voor de toekomst….hallo, zijn we wel normaal overheid? Baarmoederhalskanker mogelijk voorkomen (bewijs?) en verkrachters met dodelijke geslachtziekten invoeren per bootlading?

  Is dit het “goud”van multiculti, een jeugd van wie elk ander kind beroofd, verkracht of erger is? We gaan stoppen met deze waanzin, misschien komt de fakkel uit Zweden, uit Chemnitz of ergens uit Lutjebroekerdorp. Of Eindhover……

  De denkende en redelijke bevolking van Europa is het beu, beu dat een aantal gefrustreerde idioten de rest dit opdringen. mij is nooit iets gevraagd, en mijn stem word niet erkend, word per definitie al afgeschoten en dat is structureel. Zulke lieden horen nog geen hond te mogen besturen. Hopelijk vergeten we niet hen passend te bedanken aan wie we dit alles te danken hebben, stropdassen van de bouwmarkt zijn een uitgelezen geschenk !

  Kom maar met die burgeroorlog, niet steeds dat incidenten gezeik, gewoon duidelijk open en bloot, bloed op de straten, lange rijen richting Algeciras . De tijd van gratis halal vreten is ver voorbij, nu straks volgt de rekening van decennia lang verkrachten, beroven, bejaarden verminken en al dat andere culturele erfgoed dat ons zo ontbeerde….

  En soms is een grote schoonmaak het beste dat een volk kan overkomen.

  Eindhoven, Almere, Lutjebroekerdorp…..aan jullie misschien de aftrap…je kan ook altijd wachten…

  If you want things to get better, get even !

  Liked by 1 persoon

 6. Begrijp niet goed dat niemand foto’s heeft gemaakt van de daders. Iedereen loopt met een smartphone op zak of zelfs in de hand of is dat weer angst. In iedere stad in Nederland is heel veel loos. Deze regering doet er niets aan maar maakt zich nu weer druk over de stageplaatsen van moslims en gaat bedrijven weer sancties opleggen. Maar als die lieden steeds weer moeten bidden wat veel tijd kost kan ik mij voorstellen dat ze niet aangenomen worden. Als ik in sommige supermarkten al die hoofddoeken zie en wanneer het ramadan is al die chagrijnige koppen dan ben ik blij dat ik online boodschappen kan doen. Mijn supermarkt zegt dat het een afspiegeling is van de maatschappij. Vreselijk toch.

  Liked by 1 persoon

 7. repelsteeltje // augustus 30, 2018 om 00:31 //

  maar doe er dan eens iets aan sta op maak revolutie jezus dit is toch van de gekke waar kan ik een blaffer kopen???Kan ik mezelf in ieder geval verdedigen!

  Like

 8. Lenie de Lang // september 13, 2018 om 16:59 //

  Hoe kan dat nu is de politie blind daar in Eindhoven te belachelijk voor woorden.Moeten wij ons door dat tuig inelkaar laten slaan.De regering is stapelgek geworden.Laat maar binnen in luilekker land . Terug met dat tuig.De eigen Nederlanders kunnen verrekken .Ze horen in Hun eigenland de boel op

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Mother Mount Carmel week over view. – Mother of the Mount Carmel

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s