Nieuw

Na slachting op drie Duitsers: situatie in Chemnitz geëscaleerd

Meer dan 1000 woedende mensen lopen door Chemnitz. Foto: Screenshot Facebook

Nadat drie Duitsers gisterochtend door migranten zo hevig met messen waren aangevallen dat er één stierf en twee ernstig gewond raakten, escaleert de situatie in Chemnitz. Het grote stadsfestival met draaimolens en vele kraampjes werd afgelast. Volgens berichten in de sociale media verzamelden hooligans en aanhangers van de voetbalclub Chemnitzer FC zich bij het monument van Karl Marx om de daders op te sporen.

Politici en politie vrezen nu voor eigenhandig optreden en een klopjacht op buitenlanders. In de namiddag kwamen zo’n 1000 Duitsers spontaan bij elkaar in het centrum van de Saksische stad en trokken naar het marktplein. Ze zijn woedend over de moord. Blijkbaar willen de mensen het recht in eigen handen nemen, omdat ze zich onvoldoende geïnformeerd voelen.

De politie heeft tot nu toe geweigerd de nationaliteit van de twee gedetineerden bekend te maken, zolang het niet zeker was dat zij het misdrijf hadden gepleegd. Volgens  ooggetuigenverslagen zijn de aanvallers “buitenlanders”.

De politie heeft nog niet bevestigd dat de later vermoorde en zwaar verwonde Duitsers een vrouw te hulp schoten die door migranten werd belaagd.

Ondertussen werd het stadsfestival afgelast. Dit werd bevestigd door Sören Uhle, algemeen directeur van Chemnitz Economische Ontwikkeling, die het stadsfestival organiseert. Het besluit werd genomen na de dodelijke messenaanval in het stadscentrum van Chemnitz op zondagochtend, als piëteit en deelneming tegenover de familieleden van de overledene, zei hij.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/26/eil-nach-massaker/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Na slachting op drie Duitsers: situatie in Chemnitz geëscaleerd

 1. Ja, dat was nog eens even een ‘attack’ van de polizei.
  Dat zouden ze ook eens tegen die buitenlanders moeten doen; maar ja, dat mogen ze niet van Frau Merkel.

  Like

 2. Vinden ze het nog gek ook dat ze eigen rechter gaan spelen. Ook gelijk lynchen a.u.b.
  Van mij mogen de voetbal hooligans het hier ook doen als het zover komt. Doen ze nog iets nuttigs voor de samenleving. Van de politie hoef je niets te verwachten, die staken weer voor de tweede keer in een paar jaar tijd. Het geld is belangrijker dan de taak waar ze voor gingen. En ze hebben er aardig wat procentjes bij gekregen de afgelopen keer. Niet de 1,5 % die wij krijgen in twee jaar tijd.

  Like

 3. Adolfje gebruikte ook van die klootzakken om de boel te laten escaleren. Nacht van de Lange Messen. Wat heeft Angela Merkel ooit geroepen, dat ze niet op voor voorganger wilde lijken. Frau Merkel; Das has du nicht geschaftt! En nu niet gaan discrimineren, dat niet westerse geen neonazie’s zijn. We zouden allemaal gelijk zijn en dus moet dat geïmporteerde tuig als neonazie’s bestempeld worden.

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 27, 2018 om 17:40 //

  @Rommel
  Ik ontdekte een foutje in het artikel.
  “Blijkbaar willen de mensen het recht in eigen handen nemen, omdat ze zich onvoldoende geïnformeerd voelen” moet natuurlijk zijn:
  “Blijkbaar willen de mensen het recht TERUG(*) in eigen handen nemen, NU ZE WAKKER WORDEN”

  (*)zelfverdediging is gewoon een natuurrecht van elke persoon. In onze samenleving accepteerden de meesten gedwee dat de overheid middels wetten hen dit recht afpakte, maar (nu ze wakker worden en beseffen hoe onverantwoord gevaarlijk dat eigenlijk is) nemen mensen dit recht TERUG in eigen handen. Het was gewoon hun recht en na een paar eeuwen dwalen nemen ze dat opnieuw terug op.

  Liked by 1 persoon

 5. Gladiator // augustus 27, 2018 om 18:22 //

  @Stef,

  Ik citeer: “Van mij mogen de voetbal hooligans het hier ook doen als het zover komt.”

  Beste, zou het geen geweldig idee zijn om zelf ook eens in actie te komen ipv het klotewerk telkens aan anderen over te dragen, in uw geval dus voetbalhooligans!!

  Maar het is natuurlijk gemakkelijker wat u voorstelt maar het gevaar komt ook uw kant op ben daar maar zeker van!!

  Veel geluk dan bij het roepen naar de voetbalhooligans….

  En @jroam,

  Beste, de nacht van de lange messen is niet direct een goed voorbeeld en al helemaal niet als u hiermee doelt op Adolf Hitler.
  Vwd betreft verwijs ik u gemakshalve naar de meer dan geweldige en zeer verhelderende en geschiedvervalsing rechtzettende docu “Europe_The last Battle”!!

  En voor wat betreft deze persoon zelf (Adolf Hitler),

  Zou deze man het nu voor het zeggen hebben in Duitsland dan kan ik u met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid verklappen dat Duitsland wederom als enige land in Europa economisch aan de top zou staan (hoofdreden voor Churchill om een oorlog te beginnen met Duitsland) en dat er geen “vluchtelingen”in dat land aanwezig waren welke zich op deze manier gedroegen…..oh nee!!! Daar zouden namelijk allemaal 9mm gaatjes in komen te zitten en terecht, of niet soms!?

  Ik wil graag afsluiten met een Duitse spreuk: vorbeugen ist besser als bohren!!!

  Gladiator

  Like

 6. antiislamnu // augustus 27, 2018 om 22:22 //

  Staat de politie nou de bevolking in elkaar te rammen niet te geloven wat een NSB, ers

  Like

 7. @Fubar
  Voor Karl Marx (Moses Levi de jood) ??? Een beeld van Hitler zou veel beter zijn.

  Like

 8. tim pietersen // augustus 28, 2018 om 15:21 //

  merkel heet kasimiercik (joodse vader) zij is stasi kommunist

  Like

 9. Het wordt tijd dat mensen massaal het sociaal contract met de overheid verbreken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s