Nieuw

Migrantensmokkelaars met “president” en “premier” organiseren de gewelddadige aanvallen op Spaanse grenswachten

Criminele mensensmokkelaars met een eigen ‘president’ en ‘premier’ leiden bendes van Afrikaanse migranten op om in ruil voor geld de Spaanse grenzen met Marokko aan te vallen.

Uit vertrouwelijke politierapporten van El Pais blijkt dat de misdaadbendes migranten 20 dollar (17 euro) in rekening brengen om deel te nemen aan gewelddadige, georganiseerde aanvallen op de grens tussen Marokko en Ceuta, een Spaanse exclave aan de kust van Noord-Afrika.

In de politierapporten wordt gesuggereerd dat de smokkelaars verkenners sturen om “de grens te inspecteren en actuele informatie te verzamelen over de veiligheidsmaatregelen die door de Spaanse en Marokkaanse veiligheidstroepen zijn genomen”, waarbij bendes migranten soms met honderden mensen de hekken bestormen waar zwakke plekken zijn ontdekt.

De migranten worden getraind om de grenswachten die aanwezig zijn uit te schakelen door flessen brandend ongebluste kalk, accuzuur en menselijke uitwerpselen naar hen te gooien – zoals op 22 augustus, toen meer dan honderd mannen, sommigen gedrapeerd onder vlaggen van de Europese Unie, de omheiningen doorbraken en zeven grenswachters verwondden.

Migranten die niet de 20 dollar vergoeding betalen mogen niet de grens benaderen.

Het aantal mensen dat via Ceuta en Melilla in Spanje aankwam, was tussen januari en juli al met 130 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar vóór de recente massale doorbraken.

Spanje heeft ook een aanzienlijke toename gezien van het aantal mensen dat over zee aankomt – voor het eerst sinds het begin van de migrantencrisis in 2015 is het de belangrijkste toegangspunt voor illegale migranten in Europa, vóór Griekenland en Italië.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/25/migrant-smugglers-president-prime-minister-organising-violent-attacks-spanish-border/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Migrantensmokkelaars met “president” en “premier” organiseren de gewelddadige aanvallen op Spaanse grenswachten

 1. Ik heb het drie jaar geleden al voorspeld…..na Turkije en de chantage van Erdogan zal naast Libië de routes verlegd worden naar Tunesië, Algerije en Marokko. Vanuit Algerije zijn steeds meer bootjes actief die op diverse stranden van de Costa landen.
  Marokko is nog iets gemakkelijker na het bedwingen van de metershoge versperring…….maar ook via duurbetaalde plaatsen op een jetscooters is de oversteek naar Spanje een half uurtje of minder.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 28, 2018 om 01:12 //

  En de Spaanse regering vindt het allemaal prima het land heeft al geen cent te makken dus dit kan er ook nog wel bij .
  Europa moet en zal vernietigd worden.

  Like

 3. Persoonlijk zou ik de Mitraulleurnesten weer opstellen en dan met kruisvuur,geloof me er komt er niet 1door,bulldozer erbij en de zee in.Opgelost.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s