Nieuw

Malaysia: Counterterror cop confirms jihad terror recruitment among Rohingya refugees

“They will be recruited by the terror groups and sent back to Myanmar to wage war,” and then the establishment media will portray them as innocent victims of the rapacious Myanmar war machine.

“They will be recruited by the terror groups and sent back to Myanmar to wage war,” and then the establishment media will portray them as innocent victims of the rapacious Myanmar war machine.

Jihad Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Malaysia: Counterterror cop confirms jihad terror recruitment among Rohingya refugees

 1. polderboy // augustus 27, 2018 om 20:41 //

  Hij zei 2 jaar geleden al dat de ISIS lui overal zitten. Zo bestaan de terreur arrestanten uit:
  “Politiemensen, militairen incluis commando’s, hoge ambtenaren, imams uit de moskee, professoren en studenten van de universiteit, en anderen…”
  https://www.malaymail.com/s/1243637/bukit-aman-warns-islamic-state-threat-growing-in-malaysia-no-state-safe

  Ook is het lang niet alleen ISIS, die islamterreur verspreidt. Zo heb je in Maleisië bijvoorbeeld ook de terreur cellen Kumpulan Tandzim Al-Qaeda Malaysia, Briged Al Jamaah, Kumpulan Fisabilillah, Kumpulan Daulah Islamiah Malizia, Al Qubro Generation and Kumpulan Gagak Hitam.
  Deze salafisten willen terug naar de oorspronkelijke islam, zegt hij.
  https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/new-extremist-groups-in-malaysia-report

  Nou, gelukkig weten al die deskundige bestuursmanagers hier wel beter.
  Salafisten zijn vrome vredelievende kerels, en het zijn die gewelddadige rechts extremistische racisten hier, die de arme moslims geen baan gunnen, die daarom op internet radicaliseren.

  Neem die arme burgemeester Aboutaleb nou. Die had allang een schatrijke oliesjeik geweest in een sharia land, met zijn eigen blanke slavinnen harem.
  Eigenlijk dromen al die bestuursambtenaren met hun toptalent daar wel een beetje van…

  Like

 2. templars2017 // augustus 27, 2018 om 21:47 //

  Dat de pot aan het koken is mag nu wel zonneklaar zijn ,echter de meesten onder ons weigeren het te zien,het is veel en veel gemakkelijker om in de zetel kastje te kijken dan jezelf te informeren, het is een aanvaarding van hun lot terwijl ook zij een verschil kunnen maken, e tijd zal uitwijzen wie gelijk krijgt ,zij die het niet willen zien verliezen echter steeds meer…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s