Nieuw

Holy shit. Na de Muzzies, gaan nu ook die andere Abrahamisten los – Jood schiet meerdere mensen dood bij een gamewedstrijd

David Katz

In Jacksonville, in de Amerikaanse staat Florida, zijn verschillende doden gevallen bij een schietpartij in een winkelcentrum. Dat meldt de lokale politie op Twitter. Er zijn ook meerdere gewonden weggebracht naar het ziekenhuis. Één verdachte is ter plaatse overleden.

De schietpartij zou begonnen zijn in pizzeria ‘Chicago Pizza’ in het winkelcentrum. Daar was op dat moment een gametournooi aan de gang. Op social media zijn geweerschoten en gillende mensen te horen.

De dader, David Katz, is geen moslim:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Holy shit. Na de Muzzies, gaan nu ook die andere Abrahamisten los – Jood schiet meerdere mensen dood bij een gamewedstrijd

 1. Scrutinizer // augustus 27, 2018 om 10:54 //

  Hmm. Volgens mij betreft het hier gewoon een millenial die na een aggressieve game het verschil tussen fictie en realiteit niet meer zag. Raciale motieven leken niet specifiek wat hem dreef, dus om nou te benadrukken dat het in dit geval toevallig om een Jood gaat, beschouw ik als stemmingmakerij. Had eender welke puber kunnen zijn. Zolang hij niet gericht een welbepaalde groep viseerde (bv. zwarte of niet-Joodse blanken), moet men hem geen motieven toedichten die hij niet had, of waar ie alleszins geen blijk van gaf bij zijn handelen.

  Like

 2. Was het een neger, chinees, moslim, van mijn part een Eskimo geweest, was het hier ook vermeld. Waarom zou het niet benoemd mogen worden dat de dader in dit geval een Jood is?
  Geef dat jeuk aan de deugklier?

  Like

 3. Jacksonville mass shooter David Katz, 24, was a Redditor who hated Trump supporters and mocked “mericans” as “retarded.”

  “You trumptards seriously can never stop amazing everyone with how mentally challenged you guys are,” Katz wrote late last year on the Pro-Donald Trump r/The_Donald subreddit under the name “ravenchamps.”

  https://www.informationliberation.com/?id=58947

  Like

 4. @Frauke ,ik heb je link gelezen ,het scenario is iets waar je haar van rechtkomt ,maar niet volledig onverwacht , als je elementen eruit haalt dan kan je ze verifiëren ,zoals het vliegveld in Berlijn en het project Stuttgart 21,er is bevestiging dat er inderdaad anomalieën zijn met die projecten, wat het invliegen van invasietroepen kan ik je zeggen dat ik het al meerdere malen heb vernomen dat er op sommige vliegvelden grotere nachtelijke activiteiten zijn op bepaalde tijdstippen ,dit komt van mensen die er dichtbij wonen, dus er zijn tastbare elementen die het document en zijn inhoud laten natrekken, het geen geschreven is en hetgeen dat daadwerkelijk kan gezien en dus vastgesteld kan worden bevestigen zichzelf .
  wat een ander van denkt is hun probleem ,als het zelfs een tiende zou zijn wat er beschreven staat zal het nog een nachtmerrie zijn……

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 27, 2018 om 20:13 //

  @Rommel
  Als het motief niet ideologisch getint was, zie ik niet in waarom een religieuze of etnische achtergrond vermeld moet worden.

  Anderzijds geef ik toe dat ik me in dit specifieke geval mogelijk vergist heb.
  Na Fubar’s volgende commentaar lijkt het alsof het een leftie was die een hate crime beging.
  Voorheen dacht ik dat het gewoon een tiener was die gewelddadig werd van de games, zoals ik vroeger na een uurtje metal muziek ook soms in een soort roes verkeerde. Zelf heb ik weliswaar nooit iemand toegetakeld (laat staan vermoord) maar de muziek was vaak aanleiding voor menig geweldsdelict in de jaren ’80.

  (En niet alle bands waren racistisch. Iron Maiden of ACDC was gewoon luidruchtig. Niet te vergelijken met pakweg Carnivor).

  Like

 6. Scrutinizer // augustus 27, 2018 om 20:14 //

  @Fubar
  OK, dit werpt inderdaad een ander licht op de zaak.

  Like

 7. “zie ik niet in waarom een religieuze of etnische achtergrond vermeld moet worden”
  De Zweedse ziekte.

  Het is juist belangrijk om de religieuze of etnische achtergrond van de dader te vermelden. Zodat het publiek kan zien wat die multikul aan ellende oplevert. Wat jij voorstaat is niks anders dan censuur om de stijgende onrust onder de autochtone bevolking te beteugelen. Proberen blind te houden. Een Zweedse oplossing. Die ik trouwens ook steeds vaker in de Duitse en Engels pers waarneem.

  Like

 8. Scrutinizer // augustus 28, 2018 om 01:07 //

  @Rommel
  Absoluut niet! Ik vind bv. dat het van moslims of andere recente immigranten (desnoods katholieken zoals Polen) zeker vermeld moet worden.
  Maar er is een groot verschil tussen lui die we nu bewust beleidsmatig importeren of een groep die al eeuwen deel uitmaakt van onze samenleving: als het sinds pakweg 40 jaar beleid is om moslims te importeren lijkt het me relevant om te beoordelen of dit nou wel zo verstandig was. Maar de joodse jongen was vermoedelijk geen recente immigrant uit Israel.
  Tenzij ie duidelijk door een of andere ideologie gedreven was (wat in DIT geval inderdaad zo leek te zijn), zie ik niet in wat de toegevoegde waarde is van het vermelden van zijn religieuze of etnische achtergrond. Net zomin als we van een autochtoone blanke vermelden of ie wel of niet een Brabander is en gedoopt werd, TENZIJ ie praktiserend katholiek is en om DIE reden een aanslag pleegde (bv. op een abortuskliniek). DAN is het relevant. Anders niet en vermelden we het niet nodeloos.

  Maar voor alle duidelijkheid: ik vind het prima om ideologisch gedreven lui als Barbara Specter te ontmaskeren. Spread the word, zou ik zeggen. Feiten zijn feiten. Dat filmpje met die uitspraken van haar mag graag viraal gaan en door 7 miljard mensen gezien worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s