Nieuw

De invasie gaat door – jihadisten bestormen Spaans strand bij Cadiz

Een bootje met een groep migratiejihadisten landde zondagmiddag op het strand van La Barrosa in Cádiz. Strandgangers op de drukke vakantieplek keken verbaasd toe toen het opblaasbare schip de kust naderde en de opvarenden van boord sprongen en naar de klif rennen. Volgens getuigen leken veel van de migranten minderjarig te zijn.

De Spaanse Guardia Civil is begonnen met het doorzoeken van de omgeving om de nieuwkomers te vinden, zeggen bronnen in de buurt van het stadhuis van Chiclana. Getuigen vertelden aan Radio Cádiz dat officieren ten minste twee mensen hebben gearresteerd. De boot kwam naar het deel van het strand in de buurt van Bermeja Tower.

De aankomsten komen nadat de Spaanse maritieme dienst dit weekend 58 migranten uit de Straat van Gibraltar heeft gered. Veertien op maandag en nog eens 44 migranten, afkomstig uit Sub-Sahara Afrika en Azië, op zondag.

Spanje is nu de belangrijkste toegangspoort tot Europa geworden via de Middellandse Zee, vóór Italië en Griekenland. De opvangfaciliteiten hebben de vraag niet kunnen bijbenen, waardoor veel migranten in overbevolkte centra, politiebureaus en zelfs op het dek van boten hebben geslapen.

Volgens het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn er sinds het begin van het jaar 17.605 migranten zonder papieren over zee in Spanje aangekomen en zijn er nog eens 3.292 via Ceuta en Melilla over land binnengekomen. In de eerste vijf maanden van 2018 kwamen er dagelijks gemiddeld 54 mensen over zee aan in Spanje. Dat gemiddelde is inmiddels opgelopen tot 220 per dag.

El Pais >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on De invasie gaat door – jihadisten bestormen Spaans strand bij Cadiz

 1. Zodra er geen gratis geld meer wordt uitgedeeld is het de moeite niet meer waard.
  Vluchtelingenverdrag dekt de lading niet langer, weg ermee en weg met uitkeringen voor niet ingezetenen.

  Like

 2. Gaan ze het allemaal filmen onbegrijpelijk, het is de vijand die hun land in rennen

  Like

 3. templars2017 // augustus 27, 2018 om 18:37 //

  Ze zijn de klos ,daar in Spanje ,wat gingen ze gedaan hebben die toeristen in hun bikini en zwembroek als die krekels in plaats van de berg op te rennen naar hen gestormd kwamen ?het ook filmen ,ja zeker ,staat mooi op facebook hé

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s