Nieuw

Bundespolitiedienst: Asielzoekers zijn 12 keer oververtegenwoordigd bij seksuele misdrijven en 17 keer oververtegenwoordigd bij moorden

Duitsland – De onveiligheid op straat is in geen geval een “gemoedsaandoening”, zoals de media en de politiek ons willen overtuigen. Het is een bittere realiteit: Volgens het Bundeskriminalamt (BKA)-rapport “Misdaad in de context van immigratie” hebben immigranten in het eerste kwartaal van het jaar dagelijks een misdaad tegen het leven gericht.

In het nieuwe BKA-jaarboek over politiecriminaliteitsstatistieken 2017, deel 4, kan worden gelezen: In totaal werden er in het eerste kwartaal van dit jaar 89 levensdelicten geregistreerd waarbij ten minste één immigrant als verdachte werd geïdentificeerd. Dat betekent 89 misdrijven in 90 dagen.

Verreweg de meeste gevallen bleven pogingen tot moord. Dit betekent dat er in Duitsland door immigranten dagelijks een misdaad tegen het leven wordt gericht. In een totaal van 64 onderzoeken waren volgens de cijfers van het BKA alleen immigranten betrokken bij daders en slachtoffers. Immigranten zijn volgens de statistieken asielzoekers, erkende vluchtelingen, vreemdelingen met een gedoogstatus en mensen die zich zonder toestemming in Duitsland bevinden.

Moord en doodslag: 17-voudige oververtegenwoordiging

Als gevolg daarvan zijn asielzoekers zeventien keer oververtegenwoordigd als verdachten van moord en doodslag.

De mate waarin asielzoekers oververtegenwoordigd zijn in zedendelicten staat in de onderstaande tabel (de afkorting TV staat voor verdachte):

Het toont een enorme oververtegenwoordiging van asielzoekers als verdachten in de zedendelicten. De mate van oververtegenwoordiging wordt duidelijk als men kijkt naar het aandeel asielzoekers in de bevolking: Dit was slechts 0,8 procent. Ondanks dit kleine deel van de bevolking maken asielzoekers 9,3 procent uit van de verdachten van seksuele misdrijven. Dit een 12-voudige oververtegenwoordiging.

Seksuele aanvallen: Asielzoekers 22 keer oververtegenwoordigd

Het meest voorkomende seksuele misdrijf dat door asielzoekers wordt gepleegd, is het misdrijf “seksueel geweld, seksuele mishandeling, verkrachting” (§177 StGB). Hier vertegenwoordigen zij twaalf procent van de verdachten, wat een oververtegenwoordiging is met een factor 15. Hun op één na meest voorkomende seksuele delict is seksuele intimidatie. Asielzoekers vertegenwoordigen hier 17,7 procent van de verdachten, een oververtegenwoordiging met een factor 22.

Seksuele misdrijven in groepsverband: Bijna alle verdachten zijn buitenlanders

Bij seksmisdaden in groepsverband is bijna de helft van de verdachten asielzoeker. Het gaat hier om misdrijven volgens §177 StGB (seksueel geweld, seksueel geweld, verkrachting) en seksuele intimidatie, waarbij één groep de daad verricht. Bij deze misdaad is 87 procent van de verdachten buitenlander.

Asielzoekers worden 15 keer meer van een misdrijf beschuldigd dan Duitsers

In de analyse van het BKA-rapport heeft Unzensuriert tot nu toe asielzoekers vergeleken met de hele bevolking. Als men de asielzoekers rechtstreeks vergelijkt met de Duitse burgers, ontstaat het volgende beeld:

Er is een enorm verschil in de tenlastelegging van verdachten. Bij alle seksuele delicten is de tenlastelegging voor asielzoekers bijna vijftien keer zo hoog als bij Duitsers. Bij het delict “seksueel geweld, seksuele mishandeling, verkrachting” is het 22 keer zo hoog, bij seksuele aanranding zelfs 36 keer zo hoog als bij de Duitsers.

2.706 Duitsers werden het slachtoffer van seksuele misdrijven begaan door migranten.

Seksuele misdrijven waarbij immigranten als verdachten betrokken waren, eisten 3.758 slachtoffers. Daarvan waren 2.706 Duitsers, of 72 procent (zie “federale situatie inzake criminaliteit in de context van immigratie 2017″). De categorie “immigranten” omvat niet alleen asielzoekers maar ook erkende vluchtelingen, quotavluchtelingen, illegalen en getolereerde personen. Ongeveer driekwart van de verdachten binnen de migrantengroep zijn asielzoekers. Men kan er dus van uitgaan dat ook driekwart van de slachtoffers op de conto van asielzoekers kan worden geschreven, dus ongeveer 2000 Duitsers, aldus de analyse van het internetportaal.

Bron:

https://www.unzensuriert.at/content/0027568-Sexualdelikte-Deutschland-Asylbewerber-als-Tatverdaechtige-12-fach

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/27/bka-bei-sex/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Bundespolitiedienst: Asielzoekers zijn 12 keer oververtegenwoordigd bij seksuele misdrijven en 17 keer oververtegenwoordigd bij moorden

 1. Frans Wouterse // augustus 27, 2018 om 19:32 //

  Dus eruit trappen en preferent castreren. Maar dat hadden we wel kunnen weten of we wisten dit al, wanneer je wat leest over Afrika zoals Congo, Nigeria, Zuid Afrika, etc. Alleen Merkel schijnt slecht in lezen te zijn.Maar misschien hunkert zij naar een verkrachting, omdat een normale vent daar niet op kruipt.

  Like

 2. Ja maar,..moeten we dit nu wel willen. Zo open en bloot dit soort harde cijfers. Pfffoe,..straalt al met al toch een beetje negatief af op al diegenen die het toch al zo verrekte moeilijk hebben,…….. toch??!

  Dat BKA,…..kunnen ze dat niet ‘kaltstellen’, zodat ‘Berlin’ door kan met haar missie?!

  Like

 3. templars2017 // augustus 27, 2018 om 21:52 //

  Moemoe merkel heeft ,naar een goede bron, een lichte mentale afwijking ,zou dat een reden zijn om niet die cijfers te begrijpen?

  Like

 4. antiislamnu // augustus 27, 2018 om 22:37 //

  En dan te bedenken dat de cijfers waarschijnlijk nog naar beneden zijn gemanipuleerd.

  Like

 5. antiislamnu // augustus 28, 2018 om 01:26 //

  Toespraak van een van de leiders van de genocide op de blanke bevolking van Europa

  Like

 6. antiislamnu // augustus 28, 2018 om 02:23 //

  Hoofdverantwoordelijke genocide op de blanke Europeanen

  Like

 7. Tja…deze mannen zijn nu eenmaal ‘anders’…en wie dat niet tolereert, is een ‘vuile racist’…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s