Nieuw

Amerikaanse politie: Kinderen fabriceerden verhaal van blanke man die op zwart meisje urineert 

Pixabay.

Een groep jonge zwarte kinderen verzonnen het verhaal van een blanke man in Michigan die beschuldigd werd van het urineren en het verbaal met racistische uitlatingen bestoken op een zwart meisje, zegt de politie.

Het Openbaar Ministerie van de gemeente Kent kondigde vrijdag aan dat zij de aanklachten tegen de 60-jarige man die van de misdaad wordt beschuldigd hebben laten vallen toen zij ontdekten dat de kinderen, die zeven jaar of jonger zijn, het verhaal hadden verzonnen, schrijft Breitbart.

De ouders van de kinderen vertelden de aanklagers dat hun “kinderen het verhaal hadden verzonnen om problemen te vermijden”, zei de officier van justitie.

“Wij waarderen de nauwgezetheid van de ouders om de kwestie onder de aandacht van de politie te brengen en het blijven ondervragen van hun kinderen waardoor het nieuwe bewijsmateriaal is verkregen”, zei de OvJ.

M Live rapporteerde dat toen de beschuldigingen openbaar werden gemaakt de gemeenschapsleden hun zorgen kenbaar maakten en op vrijdag de leiders van NAACP (American National Association for the Advancement of Colored People) met verklaringen kwamen waarin het incident als een seksuele aanval en haatmisdrijf werd veroordeeld.

De kinderen vertelden de politie dat ze buiten speelden toen ze een man zagen urineren op een meisje die met een ketting was geketend aan een hek. De ouders van het vijfjarige meisje vertelden de politie dat de man niet alleen op haar had geürineerd, maar haar ook racistisch had uitgescholden

De politie zei zij dat ze de verdachte, een man in de buurt die in deeltijdbanen werkt, hadden geïdentificeerd en in bewaring genomen.

De politie zei dat de verdachte een “controleerbare alibi” had dat door mensen wordt bevestigd die aan zijn verblijfplaats op het tijdstip van het zogenaamde incident konden getuigen.

Nadat het Openbaar Ministerie de aanklachten had ingetrokken, werd de man door de autoriteiten vrijgelaten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7214 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Amerikaanse politie: Kinderen fabriceerden verhaal van blanke man die op zwart meisje urineert 

 1. Het liegen zit er bij die zwarten al jong in…..

  Like

 2. Het is niet de eerste en zal voor zeker niet de laatste keer zijn dat zwarte of moslim kinderen de racistenkaart uit de mouw schudden om thuis uit de problemen te blijven.

  Like

 3. Het probleem is echter , dat zodra iemand die wordt gearresteerd vanwege dit soort “misdrijven” , hij/zij meestal ook zijn/haar baan kwijt is . Zeker wanneer men NIET bereikbaar is telefonisch enz enz….WIE gaat DAT vergoeden ??? Die inkomsten derving …??? En al zou de politie , voor de betreffende persoon in de bres springen opdat hij na enkele dagen ARREST , weer wordt vrijgelaten en meegaan naar zijn werkgever , om te verklaren dat hij TEN ONRECHTE van iets beschuldigd is en daardoor ONTERECHT heeft vastgezeten enz enz enz….zal de werkgever het een rotzorg wezen ….Je staat op straat. PUNT …!!! Nou had deze man , meerdere part-time banen , om de eindjes aan elkaar te knopen waarschijnlijk…..WAT indien de man een goede vaste betrekking had gehad ??? En gezin enz enz enz…. Gegarandeerd , dat ik die “kinderen” + ouders , voor de rechter daagde en schade vergoeding zou EISEN…Gelukkig kan dat in de meeste staten van de USA .

  Like

 4. Jack vanderVeen // augustus 27, 2018 om 18:10 //

  En nu geld gaan claimen van die zwarte rukkers. De ouders blijven verantwoordelijk en zeker omdat ook zij wisten dat het om zoch fantasieën handalden. Anders gezegd leugens

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 27, 2018 om 20:02 //

  Kans is groot dat de kinderen vrijuit gaan wegens minderjarigheid en de ouders eveneens omdat niet zijzelf de leugens verkondigden. Maar zelfs al worden ze veroordeeld, dan is de kans groot dat er bij hen niet veel schadevergoeding te rapen valt.
  Beste wat de man m.i. kan doen is de media en de organisatie NAACP aanklagen wegens laster, smaad en eerroof. Immers als profesionele organisatie hadden zij voorzichtigheid moeten betrachten (fact checken) alvorens een onschuldige openbaar aan de schandpaal te nagelen. Ik hoop dan ook dat de man miljoenen dollars kan aftroggelen van die gasten.

  Like

 6. Het is niet goed te praten maar het zijn kinderen. Hadden we hier in Nederland kortgeleden niet een kind dat haar vader beschuldigde van ontucht terwijl dit verzonnen was maar hij wel zijn baan kwijt raakte!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s