Nieuw

Salvini weigerde mensensmokkelschip in ontvangst te nemen – onderzocht op misdaad

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini weigerde illegale immigranten toe te staan op Sicilië aan te landen. Nu wordt de minister onderzocht op schending van het Europees Verdrag.

Ongeveer 150 illegale immigranten, voornamelijk uit Eritrea, zijn aan boord gegaan van het schip van de Italiaanse kustwacht, Ubaldo Diciotti, dat maandag op Sicilië is aangekomen.

Maar de Italiaanse autoriteiten hebben volgens Reuters alleen kinderen en zieken het schip laten verlaten.

Dit weekend hebben Albanië, Ierland en de katholieke kerk ingestemd met de opvang van de Afrikanen.

De Italiaanse regering is bekritiseerd, onder andere door de UNHCR, vanwege haar aanpak van de situatie. En nu heeft een aanklager in Sicilië besloten de minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, die immigratiekritische Lega vertegenwoordigt, te onderzoeken op schending van het Europees Verdrag.

Volgens Yle wordt Salvini juridisch onderzocht op machtsmisbruik, ontvoering en illegale arrestatie.

– Het is een schande om onderzocht te worden omdat men de Italiaanse rechten verdedigt, zei Salvini op zaterdagavond tegen zijn aanhangers.

In een bericht op Facebook richtte de minister zich tot de officier van justitie die het vooronderzoek startte.

“Als je me wilt arresteren omdat ik de grenzen en de veiligheid in mijn land verdedig, ben ik er trots op”, schrijft Salvini.

Bron:

https://svenska.yle.fi/artikel/2018/08/26/italiens-inrikesminister-salvini-utreds-for-brott-da-han-vagrade-lata-migranter

http://www.friatider.se/salvini-v-grade-ta-emot-smuggelskepp-utreds-f-r-brott

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Salvini weigerde mensensmokkelschip in ontvangst te nemen – onderzocht op misdaad

 1. Europees verdrag gewoon opzeggen?
  Bescherming eigen bevolking is verboden?

  Like

 2. Een beetje hetzelfde wat met Trump gebeurt, de deep state cq de globalisten zitten overal en dan vooral op sleutelposities. Waar ik voor vrees, Trump (zie hem toch als de hoofdman van de niet-globalisten) blijft nog maximaal 6,5 jaar aan het roer, en dan?! Er valt bijna niet op te boksen tegen de globalisten. Ze creëren chaos om daaruit orde te creëren, chaos lukt wel maar ik vrees dat de nieuwe orde die ze voor ogen hebben niet gaat lukken en dus ook niet in hun voordeel gaat werken met als gevolg enkel verliezers waarmee ontwikkelingen van eeuwen door de plee gespoeld worden. Het is ongelofelijk.

  Like

 3. De Globalisten zijn heel sterk,maar de wereld zal veranderen door eerst Orde op zaken te stellen in eigen land en dan Brussel te vernietigen en weer een soort Benelux te vormen maar dan met meer landen en eigen Nationaliteit behouden en eigen inbreng door regering maar wel met een referendum over moeilijke beslissingen en alle figuren die in Brussel en in voorgaande regeringen zaten veroordelen en niet werkenden terug sturen naar eigen land en geen dubbel paspoort en geen corneccies met buitenlandse regeringen.

  Like

 4. Sloffeslippert
  Het zijn in ieder geval spannende tijden want het wordt zo langzamerhand d’r op of d’r onder. Als Trump de situatie met Cohen goed doorkomt, over de collusion hoax maak ik me geen zorgen, en hij wint de midterms dan gaat het leuk worden want dat zijn z’n tegenstanders grotendeels uitgeluld en nog belangrijker dan gaat het tegenoffensief beginnen, dat heeft Trump in z’n laatste toespraak al aangekondigd, niet met zoveel woorden maar hij vertelde dat eraan gewerkt wordt. Maar goed, november is nog een eind weg en er kan in die periode nog van alles gebeuren. Wel spannond 🙂 Zonder Trump zouden de globalisten het veel en veel makkelijker gehad hebben en daarom is het belangrijk dat Trump blijft zitten, als Trump blijft zitten dan maakt dat het een stuk makkelijker voor mensen als bijvoorbeeld Salvini

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s