Nieuw

Matteo Salvini: “Mijn doel is het Australische no-way model”

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini laat er geen twijfel over bestaan dat hij een hard standpunt zal innemen ten aanzien van het vluchtelingenbeleid. Zijn doel is het Australische no-way model, zei hij donderdag in een kranteninterview.

Sinds de regeringswisseling in Italië is het vluchtelingenbeleid in het Middellandse Zeegebied danig veranderd. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft de zelfgeproclameerde dubieuze reddingsorganisaties, die optreden als vertegenwoordigers van de criminele mensensmokkelaars-bendes en duizenden illegale grensoverschrijdingen naar de EU mogelijk hebben gemaakt, een verbod opgelegd om de havens van het land aan te doen. In geval van overtredingen worden de schepen vastgelegd, de bemanning gearresteerd en de migranten teruggesluisd naar Libië. Sindsdien “redden” deze organisaties veel minder “schipbreukelingen”.

Maar Matteo Salvini gaat nog een stap verder. In een kranteninterview maakt hij duidelijk dat zijn doel in het vluchtelingenbeleid het Australische no-way-model is. In de Italiaanse havens zullen helemaal geen schepen met “vluchtelingen” aan land worden gebracht. In juli zou hij zich voor het laatst hebben laten overhalen tot een speciale toestemming toen hij een 450 illegale immigranten in Pozzallo (Sicilië) aan land liet gaan. Hij had dit gedaan nadat Duitsland, Spanje, Portugal, Ierland, Malta en Frankrijk hadden beloofd elk 50 “vluchtelingen” te zullen opnemen. Maar de mooie woorden werden niet gevolgd door daden.

Salvini streeft ernaar EU-instellingen op te richten in de landen van herkomst van migranten. Dit betekent dat rechtstreeks ter plaatse kan worden nagegaan wie recht heeft op asiel. Deze mensen zouden dan in het land van bestemming naar Europa kunnen vliegen. Dat zou een einde maken aan de moorddadige praktijken van mensensmokkelaars, NGO’s en hun medeplichtigen.

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/matteo-salvini-mein-ziel-ist-das-australische-no-way-modell-10075450/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Matteo Salvini: “Mijn doel is het Australische no-way model”

 1. antiislamnu // augustus 26, 2018 om 16:51 //

  Nou daar zou ook deze mega landverrader niet blij van zijn

  Like

 2. ieznogoedh // augustus 27, 2018 om 01:21 //

  Salvini maakte een grote fout door de Italiaanse kustwacht mensen te laten oppikken en vervolgens die boot in een Italiaanse haven te laten aanmeren.
  Bootjes met parasieten op sleeptouw nemen en met een groooote boog terug slepen naar afrika en ze daar dan weer de vrijheid geven om aan (afrikaans) land te gaan.
  Elke parasiet die niet kan landen scheelt weer weggegooid belastinggeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s