Nieuw

Man vindt vrouwen waardeloze (auto)bestuurders – dus beschiet hij ze

Nicholas Dagostino haatte vrouwelijke bestuurders, zeggen de autoriteiten, zo zeer dat hij hen beschoot terwijl zij reden.

De politie in Texas verbond Dagostino met twee recente schietpartijen waarbij vrouwen zeiden dat ze in de arm waren geschoten. Beide incidenten gebeurden op klaarlichte dag, binnen een paar mijl van elkaar in het Katy-gebied van Harris County, ten westen van Houston. En allebei impliceerden een verdachte – Dagostino – die beweerde dat hij op de vrouwen schoot uit zelfverdediging.

Maar social media uitingen van Dagostino geven aan dat hij “een zeer negatief beeld van vrouwen had,” en geloofde dat vrouwelijke chauffeurs “incompetent,” zijn en dat hun enige nut “het baren van mannelijke kinderen is,” schreven onderzoekers in gerechtelijke documenten.

Dagostino, 29, wordt aangeklaagd voor twee misdrijven van zware mishandeling met een dodelijk wapen.

Zijn advocaat, Kenneth Mingledorff, zei dat de verklaringen die de politie over de haat van Dagostino tegen vrouwen heeft afgelegd slechts veronderstellingen zijn.

Nicholas Dagostino. (Harris County Sheriff_s Office)

“Er wordt van alles gezegd, maar niemand weet wat de feiten zijn’, vertelde Mingledorff zaterdag aan The Washington Post. “Ik heb daar helemaal geen bewijs van gezien. Er worden veel aannames gemaakt, en daar zullen we doorheen werken.”

Hij voegde eraan toe dat zijn cliënt psychologische hulp nodig heeft, hoewel hij daar niet verder op inging.

“Wij zijn zeer droevig voor de betrokken mensen,” zei Mingledorff, verwijzend naar de verwonde vrouwen.” De familie van Dagostino wil dat ze weten dat ze zich zorgen over hen maken en we gaan doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

De meest recente schietpartij vond plaats op 10 juli in een wasstraat in Katy. Het slachtoffer vertelde de politie dat ze de carwash in reed toen ze een geluid hoorde en zag dat de ruit van haar bestuurder was gebarsten. Ze nam aan dat het door een steen was geraakt, maar later zag ze bloed langs haar arm druipen, zeggen rechtbankverslagen.

Surveillancebeelden toonden een groene Ford Explorer, mogelijk een 1996-2000 model, naast de auto van de vrouw toen ze werd beschoten. De politie vond later de eigenaar van het voertuig, Dagostino, die dichtbij woonde. Hij vertelde politie dat hij de vrouw beschoot omdat zij in zijn rijbaan slingerde, en dat hij dit uit zelfverdediging deed, zeggen de hofverslagen.

Hij gaf ook toe dat hij al vijf keer eerder op auto’s had geschoten in het verleden.

Onderzoekers leerden van een andere schietpartij die een paar maanden eerder plaatsvond, op 7 maart, bij een tankstation op slechts drie mijl afstand van de wasstraat. Het slachtoffer vertelde de politie dat ze een tankstation verliet toen ze een hard geluid hoorde en pijn voelde in haar rechterarm. Toen, vertelde ze de politie, zag ze een man in een donkergroene ouderwetse SUV naar haar kijken terwijl hij voorbijreed, alsof hij controleerde of hij haar had neergeschoten, zeggen de rechtbankverslagen.

Dagostino gaf toe aan de politie dat hij ook de vrouw bij het benzinestation had beschoten omdat ze zijn voertuig had geraakt en in zijn baan was gereden, zeggen de rechtbankverslagen.

Dagostino wordt vastgehouden op een borg van $ 200.000 voor elk van de twee aanklachten, laten de gevangenisrecords van Harris County zien. Aanklagers hadden gevraagd om een ​​borgsom van ten minste $ 250.000, met het argument dat Dagostino een bedreiging vormt voor vrouwelijke automobilisten in het gebied.

Bron:

The Washington Post >>

Hoe komt die man erbij, vrouwen zijn juist prima bestuurders:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Man vindt vrouwen waardeloze (auto)bestuurders – dus beschiet hij ze

 1. antiislamnu // augustus 26, 2018 om 00:33 //

  Ha ha en ze zijn nog goedkoper uit bij de verzekering ook

  Liked by 1 persoon

 2. Ja, we hadden laatst een verhaal van een man die zijn gender aangepast had, scheelde hem 1000 euries 😉

  Like

 3. Wat te denken van dat volk wat zich kleed alsof het 570 – 632 is maar wel zich met moderne voertuigen verplaatst, met alle gevolgen van dien,.

  Like

 4. Von Puffelen // augustus 26, 2018 om 15:17 //

  Bij meer dan 1 pedaal wordt het toch moeilijk.

  Like

 5. paulzwueste // augustus 26, 2018 om 17:21 //

  Vrouwen zijn niet geschikt om een voertuig te besturen.
  Hoe zouden ze ook?
  Ze zijn te emotioneel en kunnen geen orde in de dingen scheppen.
  Niet mee eens?
  Open ’n damestas en bekijk de rotzooi die ze mee sleuren.
  ’n Vrouw kiest nooit voor ’n directe rationele oplossing van ’n probleem maar probeert tot het laatste moment dat haar geven is, een tussenoplossing te bedenken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s