Nieuw

John McCain Has Gone is The World Safer?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on John McCain Has Gone is The World Safer?

 1. Scrutinizer // augustus 26, 2018 om 18:29 //

  Zonder de video te hebben bekeken, volgende comment.
  De vraag is dus of na de door van een puppet de wereld safer is, terwijl de puppet master nog leeft EN over nog honderden andere puppets beschikt.
  Ik vrees dat het antwoord negatief is.

  Liked by 1 persoon

 2. Ja de wereld is een klein beetje veiliger geworden door het heengaan van dit populistische, imperialistische maar vooral vriendjeskapitalistische monster wat McCain in mijn visie was. McCain was voor wapenleveranties aan Oekraïne, waar nu meer als 10.000 burgerdoden zijn gevallen, ook reken ik hem dit persoonlijk aan, door zijn belangen (familie, zoon) in Oekraïne. Dus de vraag op de stelling in mijn opinie luidt definitief; de wereld is wat veiliger geworden, ook ga ik gedeeltelijk met Scrutinizer // augustus 26, 2018 om 18:29 mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s