Nieuw

Italiaanse justitie onderzoekt minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini

Volgens het persbureau Ansa heeft de Italiaanse justitie een onderzoek ingesteld tegen de minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Het hoofd van de Lega Nord wordt beschuldigd van vrijheidsberoving en ambtsmisbruik in verband met de arrestatie van 180 migranten op het schip “Diciotti”. Volgens Ansa zei Salvini zelf dat het een “schande” was dat een minister die zich inzette voor de bescherming van de grenzen van het land, werd onderzocht.

Ondertussen konden de laatst overgebleven immigranten de “Diciotti” zondagnacht verlaten. Ze werden naar een opvangcentrum in de Siciliaanse stad Messina gebracht. 20 daarvan worden aanvaard door Albanië en 20 tot 25 door Ierland. De andere personen worden opgevangen door de katholieke kerk in Italië.

Diverse gevallen van tuberculose en schurft

De afgelopen dagen hadden 27 minderjarigen en, om gezondheidsredenen, elf vrouwen en vijf mannen het Italiaanse kustwachtvaartuig al kunnen verlaten. De dpa meldde verschillende gevallen van tuberculose en schurft.

Ondertussen had de federale minister van Binnenlandse Zaken, de heer Horst Seehofer (CSU), er “zeer veel vertrouwen” in dat hij spoedig met Rome zou kunnen onderhandelen over de terugtrekking van asielzoekers aan de Duits-Oostenrijkse grens, die reeds een aanvraag in Italië hebben ingediend. Als tegenprestatie eiste Salvini echter dat de Bondsrepubliek Duitsland “op vergelijkbare schaal aan de redding op zee zou deelnemen”, aldus Seehofer zaterdag in Berlijn.

Bron:

https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2018/italienische-justiz-ermittelt-gegen-innenminister-matteo-salvini/

Salvini niet onder de indruk en gaat vissen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Italiaanse justitie onderzoekt minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini

 1. koddebeier // augustus 26, 2018 om 15:45 //

  Net als in de rest van de EU ondergraaft de linkse Italiaanse justitie de regering, het wordt tijd dat deze regeringen is flink de bezem door justitie halen !!

  Liked by 1 persoon

 2. Kan je als regering niet gewoon dat onnozele justitiële apparaat aan de kant schuiven en vervangen door medewerkers met verstand.

  Like

 3. Henk der Niederlander // augustus 26, 2018 om 20:27 //

  het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat dit onderzoek komt in opdracht van Brussel, want Salvini begint knap lastig te worden voor dat crapuul daar.
  Daarbij komt dat de Italianen gedreigd hebben om geen geld meer over te maken naar Brussel wat er feitelijk op neer komt dat ze met het idee lopen om zo maar zonder meer uit de EU te stappen wat dan weer neerkomt op een totale collaps van dat construct.
  Weg zeteltjes weg graaien en dat mag natuurlijk niet.

  Like

 4. Justitie krijgt aanbevelingen en richtlijnen vanuit Brussel…..waar honderden juristen zitten te brainstormen over het lamleggen van Europa…..zodat het oude Continent door de vloer zakt.

  Like

 5. antiislamnu // augustus 26, 2018 om 23:36 //

  Kijk hier geweldig hoe deze man opkomt voor zijn land

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s