Nieuw

Het Gelijk van Wilders: De coming-out van Paul de Leeuw

Het verstand komt met de jaren

Paultje komt uit de kast:

Als je ziet wat er in Duitsland gebeurt, als je ziet wat er in Nederland gebeurt: homoseksualiteit wordt bedreigd. We hebben migranten en vluchtelingen opgenomen uit conservatieve landen, die niet accepteren dat wij zo vrij kunnen leven. Daar moeten we waakzaam op zijn; dat moet benoemd worden, daar moet hard tegen opgetreden worden.

The Logic Free Zone >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Het Gelijk van Wilders: De coming-out van Paul de Leeuw

 1. Nou Paul, was dit nou zo moeilijk om dit te erkennen.

  Like

 2. En de beweging/religie die dit aanhangt heeft een naam Paul. Het begint met een i en eindigt op een m en ze hebben een boek waar dit allemaal in wordt beschreven, al 1400 jaar, begint met een k en eindigt op een n. Voorzichtig hoor als je ze uitspreekt, weet met wie je samen bent en altijd op gedempte toon met de hand voor de mond. Je weet nooit wie er in PC Nederland mee luistert of kijkt.

  Liked by 2 people

 3. Paul spreekt over witte mensen omdat blank koloniaal zou zijn.
  Vroeger had je idd kolonialen en die lieten bijvoorbeeld de grachtengordels met hun herenhuizen bouwen en als ze echt de blits wilde maken dan namen ze een zwarte page in hun herenhuis en waren helemaal vol van zichzelf.
  Paul woont op de grachtengordel in een herenhuis en heeft zwarte kinderen geadopteerd en is helemaal vol van zichzelf > de geschiedenis herhaalt zich.

  Like

 4. Het kan hem dus allemaal niks schelen……..totdat homo’s nare ervaringen krijgen.

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // augustus 26, 2018 om 20:52 //

  De hypocriete viespeuk heeft nooit anders gedaan dan de linkse kliek te please anders licht hij er uit in links medialand.

  Like

 6. Inderdaad heb ik hem te veel gezien bij dat Linkse opruiend programma DWDD met vele gelijkgestemden,dus Paul nu even doorbijten en nog een bezoek bij dat VARA Ratelband programma en zeg tegen die schreeuwlelijke Miljonair dat je het mis had en Wilders gelijk had en de PvD ook maar Wij zitten door dat Linkse gelul goed in de Shit met al die opvreters en een Corrupte regering.bedankt Paul maar niet heus.

  Like

 7. De enigste en ook de laatste keer dat ik hem goed vond….was zijn inzet voor geestelijk gehandicapten kinderen…………de rest is bagger wat hij brengt en doet.

  Like

 8. Arme vluchtelingen waar een rijke homo woont ho ho wat een schande. Hou toch je bek meelzak. Kinderen worden geadopteerd uit liefde en niet voor de show. Times they are a changing daar zal je mee moeten leven.

  Like

 9. Het iets zeggen maar de essentie weglaten….iets wat vandaag ook weer door de telegraaf word gedaan, met als “bronvermelding” het ARD, een Duits propaganda kanaal. Lees en kijk wat er niet word gezegd, bijna is het verhaal dat een paar extreem rechtse lieden zichzelf hebben gestoken….en iedere demonstrant extreem rechts, omdat protesteren tegen allachtonen die misdaden begaan per defintie extreem rechts moet zijn…..ook de burger die het gewoon beu is word tot een soort semi crimineel gemaakt door de pers…..en blind neemt de rest het verhaal over, bladvulling……wat een honden die journalisten, ik hoop dat iemand namen en adressen heeft voor bijltjesdag…..

  Adverteerders: stop met adverteren bij deze leugenpers, dan is het laatste excuus van publiekedienstverlening weg…..

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2483237/voortijdig-einde-duits-stadsfeest-na-betogingen

  Like

 10. Heb maar een paar woorden voor dit regenboog beest over; vuile laffe flikker.

  Like

 11. polderboy // augustus 27, 2018 om 11:24 //

  Paul de leeuw zegt niet meer met haar man hand in hand door Amsterdam te durven lopen. “Daar moeten “WE” hard tegen optreden!”, vervolgt Paul..

  De als held zwaar gedecoreerde generaal roept dat ook altijd: “WE gaan aanvallen, mannen!!”
  En als het hele zootje imbecielen richting het slagveld verdwenen is, dan trekt de generaal zijn pantoffels aan en vlijt zich op zijn lederen chesterfield neer voor de open haard,

  Zo zal Paul het ook bedoeld hebben.

  Like

 12. Ik heb niks tegen homo’s, wel tegen mietjes!
  Nu hij zelf gekontfronteerd wordt ineens gaan miauwen.
  Pleurt toch op!
  De bevolkingsgroep het eerst door deze woestijn-nazi’s vernederd werden,
  waren o.a. die met het downsyndroom.
  De fijne moslims vinden niet alleen zichzelf het überras,
  ze zijn ook nog zo laf als de tering.
  Dus elke Nederlanders die op is gekomen voor deze travo-fascisten,
  is ongeloofwaardig.
  Is vaak een VARA aanhanger, een nep-socialist, een link(s) figuur.
  De VARA, van oudsher volksverraders en aanhanger van het Nazisme.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s