Nieuw

Gedeporteerde verkrachter teruggekeerd – vervolgd voor verkrachting op dezelfde vrouw

Zweden – Een 45-jarige man die onder ander veroordeeld was voor verkrachting van een vrouw wordt nu aangeklaagd voor verkrachting van dezelfde vrouw nadat hij illegaal het land is binnengekomen

Na een gevangenisstraf van zes maanden voor verschillende gevallen van mishandeling, seksuele vergrijpen en misbruik in gerechtelijke procedures tegen de vrouw, werd de man uitgezet naar het land in Europa waar hij staatsburger is. De straf omvatte ook een verbod om tot 1 november 2021 naar Zweden terug te keren.

De 45-jarige werd verleden jaar uit de gevangenis vrijgelaten en de uitwijzing werd meteen uitgevoerd. Maar vorige herfst keerde hij met een valse identiteitsbewijs terug.

Keer op keer waarschuwde de vrouw de politie dat haar uitgewezen ex-vriend terug in het land was en haar lastig viel. Maar er gebeurde niets. Uiteindelijk is de man de woning van de vrouw binnengedrongen en heeft haar verkracht, aldus de aanklager.

De man wordt nu beschuldigd van verkrachting en mishandeling van de vrouw en bedreiging van haar dochter. Hij ontkent de beschuldigingen. Hij wordt ook vervolgd voor illegaal verblijf in Zweden en voor het gebruik van valse identiteiten, misdaden die hij heeft erkent.

Bron:

https://www.sydsvenskan.se/2018-08-21/atal-utvisningsdomd-kvinnomisshandlare-atervande-och-valdtog

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Gedeporteerde verkrachter teruggekeerd – vervolgd voor verkrachting op dezelfde vrouw

 1. Frans Wouterse // augustus 26, 2018 om 16:10 //

  Castratie lijkt mij goed op zijn plaats.

  Like

 2. Frans Wouterse // augustus 26, 2018 om 16:12 //

  Castratie lijkt mij op zijn plaats

  Like

 3. Hij zal wel een zeer zware straf krijgen: 8 maanden en een uitwijzing of zo iets.

  Like

 4. Gelukkig begrijp ik mijn eigen vrouw heel goed…….maar ik ga steeds minder begrijpen van vrouwen die een relatie met een ……hoe zal ik het noemen……..aangaan…!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s