Nieuw

De jihadslacht gaat door in Merkelstan – 35-jarige Duitser doodgestoken door cultuurverrijkers

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

In Chemnitz werd gisteravond een 35-jarige Duitser door een groep immigranten doodgestoken.

Ooggetuigen zeggen dat hij een vrouw verdedigde tegen de groep buitenlanders.

Twee andere mannen raakten ernstig gewond bij de mesaanval. Dit is het derde geval in korte tijd nadat een dokter in Offenburg en een vrouw in Düsseldorf door migranten werden doodgestoken.

De daad in Chemnitz vond plaats tijdens het jaarlijkse stadsfestival. De mensen hier zouden elkaar eigenlijk vreedzaam moeten ontmoeten. Zondagochtend om 3.15 uur kwamen echter twee groepen mannen van Duitse en buitenlandse nationaliteit met elkaar in botsing.

De reden zou zijn dat de migranten volgens Bild een vrouw hebben mishandeld. De Duitsers zouden haar te hulp zijn geschoten. De politie wilde deze versie tot nu toe echter niet bevestigen.

Volgens politie, werden ook 33- en 38 jarigen ernstig verwond in de aanval. Voor de 35-jarige kwam elke hulp te laat. Hij stierf die nacht in het ziekenhuis.

De buitenlandse aanvallers vluchtten na het misdrijf en gooiden het moordwapen achter het MDR-stadium weg. Daar verzekerde de politie het. De officieren konden eerder twee 22- en 23 jarigen arresteren die de scene hadden verlaten. Er is nog niet vastgesteld vanuit welk land de verdachten Duitsland zijn binnengekomen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/26/das-abschlachten-deutscher/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on De jihadslacht gaat door in Merkelstan – 35-jarige Duitser doodgestoken door cultuurverrijkers

 1. Merkel hij gaat lekker, je bent je eigen bevolking zat, honderdduizenden messen trekkers binnen laten die de klus voor je klaren

  Liked by 1 persoon

 2. Elke dode in EUROPA komt op de rekening van Frau Merkel de Nieuwe Hitler van Dit zeer slechte en Criminele plan van een Verenigt Europa,deze Utopie is een wens van een stel dwazen die of opzettelijk deze distructie van mensen heeft verzonnen ala concentratiekampen alleen bedekt maar de mensheid blijft gelukkig wakker maar gaan toch te veel weinig massaal de straat op om dit tuig af te zetten.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // augustus 26, 2018 om 16:36 //

  Oprotten met die moslim shit en dat de verraders van Europa snel mogen sterven.

  Like

 4. De politieke elites van Europa plannen de historisch grootste volkenmoord in de geschiedenis, een genocide op hun eigen bevolking.
  Cicero over het verraad aan het volk en het vaderland:
  “Een natie kan zijn dwazen overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.
  Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.
  Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert de het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”
  Marcus Tullius Cicero
  Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

  Like

 5. At GT:
  Denk bij verrader meteen aan de fijne club van de gristenunie, de grootste volksverlakkers die er bestaan in NL.

  Like

 6. Hoeveel nog? Ik las laatst dat een vertegenwoordiger van de moslim broederschap bij elke vergadering van Merkel aanwezig is. Zag ook een docu op you-tube over een duitse architecte die klokkenluidster is en een boekje open doet over de ondergrondse gangen, ingericht als kazernes, lees moskeeen, die sinds begin 2000 gebouwd worden onder Berlijn en andere grote steden om duizenden moslim soldaten te herbergen. Weet iemand hier meer over?

  Like

 7. @Willem, ik heb ergens gelezen dat Poetin doelwit zal worden en dat Ferkel daarom al die jonge gasten (lees: moordenaars) binnenlaat. (Denk aan de opbouw van troepen tegen de Russische grens). Zij worden in het geheim (geniep) militair getraind.
  Ik weet niet of het klopt maar het stinkt in elk geval wel. Waarom noemt Ferkel ze vluchtelingen? Als je vlucht voor het maakt niet uit wat/ waarom, dan vlucht je met je hele familie. Allen die je lief en dierbaar zijn laat je toch niet achter?

  Like

 8. polderboy // augustus 26, 2018 om 22:53 //

  Toen in Keulen een zootje triefel op Duitse vrouwen los ging, heeft het bestuur het ook onder het matje proberen te vegen.
  Ze hebben natuurlijk inmiddels geleerd van hun fouten. dus ze laten de waarheid gezegd worden, maar gaan daarna sluw als ze zijn, twijfel zaaien.

  Nu meldt de politie dus dat het om “verschillende nationaliteiten” ging, maar dat het allemaal heel erg onduidelijk is…

  Er liggen wel een dode en wa zwaar kapot gestoken Duitsers in het ziekenhuis, en ze hebben inmiddels wel twee kerels van een “totaal onbekende” nationaliteit aangehouden, maar ze tasten helemaal in het duister. De politie dan.
  Dus dat er Duitsers opkwamen voor een lastig gevallen Duitse vrouw, zoals mensen beweren, en op sociale media rondgaat, is totaal, maar dan ook helemaal totaal, onduidelijk volgens de politie.
  https://www.stern.de/panorama/stern-crime/chemnitz–mann-stirbt-nach-messerstecherei-in-der-innenstadt-8228206.html

  Tja, misschien waren het wel Turkse pooiers, die hun Duitse hoertjes in elkaar beukten, omdat die niet wilden werken, en toen zeiden een paar racistische xenofobe Duitsers er wat van tegen die arme Turkse pooiers?

  Of het waren wat slavendrijvers uit Arabisch gebied, die ongelovige Duitse hoertjes wilden verkrachten, wat dus erg vroom is volgens de islam.
  Nou, dat soort Arabieren zijn natuurlijk net zo gelijk als elke andere burger in Duitsland volgens die Duitse President Steinmeier, die rechten en politicologie heeft gestudeerd, dus heel erg geleerd is en alles beter weet:

  Daarnaast kunnen burgers wel de waarheid twitteren, maar als een betweter, zoals de heel erg arrogante en zeer geleerde heer Steinmeier, niet brult wat de waarheid is, dan hebben die burgertjes maar hun smoel te houden.

  Zomaar de waarheid uit laten komen, zoals na die massale smeerlapperij van die moslims tegen Duitse vrouw in Keulen gebeurde, dat flikken die Duitse burgertjes niet weer.
  Die concentratie kampen tijdens WOII durfde ook niemand de waarheid over te vertellen. En nu durven ze het wel dan? Nee, daar zal elke jurist en politicoloog nu een stokje voor steken.

  De waarheid?
  Nie wieder…

  Like

 9. hoeperdepoep // augustus 26, 2018 om 23:13 //

  ik ga ook maar een mes aanschaffen een mooi duur keukenmes een echt mooi mes gewoon voor de sier

  Like

 10. hoeperdepoep // augustus 26, 2018 om 23:16 //

  echt voor de sier want er is een winkel die faiiliet is normaal kan ik dat niet kopen maar nu wel en die messen zijn gewoon hardstikke mooi en handig in de keuken ;niet voor vlees: want dat eet ik niet

  Like

 11. Zware rellen in Chemnitz, Duitsers de straat op blijkbaar en oproep tot het grijpen van de wapens. Deelstaat politici van AFD? roepen blijkbaar op om als eigen republiek verder te gaan, los van Duitsland.
  Op andere plaatsen in Duitsland is het ook erg onrustig, in ons eigen land rommelt het ook, vooral in Brabant, veel confrontaties met geweld van autochtonen met allachtonen dit weekeinde, krant meld niets !

  Like

 12. Video: woeste Duitsers jagen op allochtonen in Chemnitz, na dodelijke steekpartij.

  Like

 13. polderboy // augustus 27, 2018 om 08:12 //

  De bovenmeesteres van de burgers, de Oberbürgermeisterin Barbara Ludwig van de SPD in Chemnitz was totaal ontdaan van de racistische geweld en die onaangekondigde betoging op zondag.

  Dus niet van dat doodsteken en kapot steken van die Duitse burgers?
  Nee, joh, daar geeft de bovenmeesteres, een SPD übermensch dus, geen moer om.
  Trouwens, dat gebeurde op een stadsfeest, waar het barstte van de getuigen, maar dat waren gewone burgertjes, en geen SPD übermenschen.
  Getuigenissen van gewone burgers worden tegenwoordig sowieso afgedaan als geruchten: gezwetst op sociale media.
  Allen bevoegde ambtenaren hebben het recht om de waarheid vast te stellen, mits ze natuurlijk van de juiste politieke kleur zijn.

  Het gaat haar erom dat die betoging op Zondag vreselijk was. Hoe durven ze zomaar zoiets te flikken?
  Daarnaast weet het SPD übermensch nu wel exact welke nationaliteiten er allemaal “zwaar slachtoffer” zijn geworden van het “racistischer gewallt”, is in der Spiegel te lezen.
  Een persoon met Duitse, een met Syrische, een met Bulgaarse en meerdere personen hebben ook nog tegen handhavingsbeambten aangifte gedaan.

  De politie kan echter niks zeggen, maar weet dat er “contact” is geweest.
  Doden en gewonden die naar het ziekenhuis moesten, net als die dode en gewonde Duitsers?
  Nee, natuurlijk niet. Geen een.
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/chemnitz-rechte-marschieren-nach-tod-eines-35-jaehrigen-auf-a-1225028.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s