Nieuw

Afrikaanse cultuurverrijkers besmetten Engelse meisjes met vleesetende geslachtsziekte

foto ter illustratie, niet de negers in kwestie

Een seksueel overdraagbare aandoening die ervoor zorgt dat vleesetende zweren uitbarsten op de geslachtsorganen is voor het eerst in het VK gediagnosticeerd.

De zeldzame soa-donovanose komt meestal alleen voor in tropische landen en tot nu toe was er geen enkele geregistreerde uitbraak geweest in het Verenigd Koninkrijk.

Echter, een Freedom of Information-verzoek van online apotheek chemist-4-u.com vond dat een vrouw, tussen 15 en 25 jaar oud, in de afgelopen 12 maanden met de soa in Southport werd gediagnosticeerd.

Donovanosis, ook Granuloma Inguinale genoemd, veroorzaakt genitale zweren die groeien en zich verspreiden, wat er uiteindelijk toe leidt dat het vlees in het liesgebied zichzelf begint op te eten.

Volgens de British Association for Sexual Health and HIV (BASHH) zijn er vier soorten donovanose.

Het eerste en meest voorkomende type dat ulcerogranulomateus wordt genoemd, resulteert in vlezige rode zweren die bloeden bij aanraking.

Eén versie, die bekend staat als het hypertrofische of weke type, verschijnt als een zweer met een verhoogde onregelmatige rand.

Het necrotische type van donovanosis veroorzaakt een stinkende zweer die tot weefselvernietiging leidt.

Het laatste type, een sclerotische infectie, wordt geïdentificeerd door littekenweefsel.

Naast de geslachtsorganen kan donovanose ook op de lippen, het tandvlees, de wangen en in de keel verschijnen en kan het ook permanente littekens en onomkeerbare genitale zwelling veroorzaken.

De aandoening heeft twee keer zoveel kans om mannen te besmetten en kan doorgegeven worden door seks en contact met een open zweer.

De pijnloze STI is te behandelen met antibiotica, maar vroege stadia worden meestal niet gediagnosticeerd en elk contact met de bacteriën kan binnen een tot 12 weken symptomen veroorzaken.

Apotheker van chemicus 4 U, Shamir Patel, vertelde de Liverpool Echo: “Dit is een zeer zeldzame en vervelende aandoening en het zou een van de eerste keren kunnen zijn dat het in het VK is waargenomen. Hoewel antibiotica donovanosis kunnen behandelen, kunnen gevallen in een vroeg stadium niet gediagnosticeerd worden omdat het zo ongewoon is in het VK.

Bron:

https://www.independent.co.uk/news/health/donovanosis-sti-std-flesh-eating-ulcer-genitals-uk-sexually-transmitted-infection-england-a8503546.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Afrikaanse cultuurverrijkers besmetten Engelse meisjes met vleesetende geslachtsziekte

 1. In de VS zeggen ze what happens in Vegas ,stays in Vegas ,wij moeten zeggen wat broeit in Afrika ,blijft in Afrika……

  Like

 2. Nu nog wachten op een uitbraak van de Ebola virus en het verhaal is compleet om Europa niet alleen door invasie maar ook door ziektes uit te roeien……!

  Like

 3. Jack vanderVeen // augustus 27, 2018 om 11:37 //

  Groot-Bafika en binnen kort ook in West-Eufrika. de oude USSR kolonies blijven gespaard wegens hun verstandige politieke lijnen op basis van ervaringen uit het verleden die zeker garanties geven voor de toekomst. dus niet weer die fout.

  Like

 4. Like

 5. ‘Paris catacombs in 4K. Over 6 million dead were relocated to these tunnels because of the stench of rotting flesh coming from overflowing cemeteries in the 1700’s. Walking tour of a creepy tourist attraction.’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s