Nieuw

Afghaan verkracht en bezwangerd 11-jarig Duits meisje

Pixabay

Hessen/Bad Hersfeld – Een asielzoeker zou een basisschoolmeisje seksueel hebben misbruikt en haar vervolgens tot zwangerschapsafbreking hebben gedwongen.

Het proces tegen een naar verluidt 19-jarige Afghaanse man vindt op dit moment zonder pers en publiek achter gesloten deuren plaats in het gerechtshof in Bad Hersfeld. Naar verluidt heeft de man zich met ernstige gevolgen aan een meisje vergrepen. Het basisschoolmeisje werd zwanger van de waarschijnlijke verkrachting.

Volgens het dagblad HNA verklaarde de Afghaanse man tijdens het proces dat de geslachtsgemeenschap tussen hem en de 11-jarige in onderlinge overeenstemming was geschied. Het meisje lijkt dat te ontkennen. Naast de traumatische ervaring moest ze een abortus ondergaan. Haar kwelgeest beweerde ook dat het meisje zei dat ze 15 jaar oud was. Hij ontkent ook pillen gegeven te hebben om de zwangerschap te aborteren.

“En weer zo’n weerzinwekkend geval van een culturele onbegrijpelijkheid die zoals zo vaak de jongste treft. Hieruit blijkt het archaïsch begrip van de rollen die vrouwen en meisjes bij hen bekleden als goederen waaraan ze zonder enig schuldgevoel zich aan kunnen vergrijpen. Als zogenaamd 19-jarige kan verwacht worden dat de Afghaan zal worden veroordeeld, als het al het geval is, op grond van het jeugdstrafrecht. Hoe beschermt u uw kinderen tegen dergelijke aanvallen?”, vraagt Alice Weidel op haar Facebook-account.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/26/unfassbar-afghane-jaehrige/

https://www.hna.de/lokales/rotenburg-bebra/bad-hersfeld-ort56532/sex-mit-minderjaehjriger-haftbefehl-aufgehoben-noch-kein-urteil-10138073.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Afghaan verkracht en bezwangerd 11-jarig Duits meisje

 1. Frans Wouterse // augustus 26, 2018 om 15:00 //

  Het enige effectieve is castratie. Maar dit soort hoort hier niet binnengelaten te worden. We worden slachtoffer van onze zogenaamde gutmenschen, die zelf hoog en droog in villawijken wonen. Maar mensen we hebben toch stemrecht, gebruik dat dan, zolang het nog kan tenminste.

  Liked by 1 persoon

 2. Stemrecht,ja maar daar word mee gesjoemeld als de pest, kijk masr naar de stemmen in Links Amsterdam om 24 uur stopte de telling om de andere dag verder te gaan waar geen controlle meer was en die NEP burgermeester von Aertsen sloot de deuren.
  En nu heeft Brussel besloten om met stemapparaten te gaan werken die fraude gevoelig zijn wat ook in Nederland bevestigd is maar dat komt Hun goed uit en Kleune partijen mogen niet meedoen zodat de lastige PvD niet mee mag doen,jaja dat gaan wij niet pikken.

  Liked by 1 persoon

 3. @Frans Ja castratie is het enige dat helpt maar ze kunnen beter dat ding er af hakken en hem dan meteen terugsturen. Dit soort lui heeft hier niets te zoeken. Maar wat dat stemmen betreft: Ach iedereen weet wat er gebeurt maar zodra ze in het stemhok staan zijn ze dit soort gebeurtenissen vergeten.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // augustus 27, 2018 om 11:44 //

  afhakken? gewoon strak omwinden met een elastiek, zodat hetzelfde gebeurt als vroeger met hondenstaarten.
  daarvoor moeten wel zijn handen een week voor op zijn rug geboeid worden. maar dat zal niemand boeien toch?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s