Nieuw

Ruzie tussen Italië en de EU (Duitsland) escaleert

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

Gisteren meldden we al dat Italië dreigt om de bijdragen aan de EU stop te zetten als de EU niet met een oplossing komt voor de ‘migranten’ op het schip de Diciotti en de verdeling van migranten.

Helaas kunnen tweets sinds deze morgen niet meer weergegeven worden, dat ligt niet aan ons dat is ook het geval bij alle andere websites die ik bekeken heb. We geven het dan maar even weer als quotes met een linkje naar de betreffende tweet, tot het probleem misschien opgelost wordt bij twitter.

Vicepremier Luigi Di Maio van de vijf-sterrenbeweging zei donderdagavond niet langer bereid te zijn om de EU jaarlijks 20 miljard euro te geven.

Salvini weigert om de migranten van boord van de Diciotti te laten gaan omdat verscheidene Europese landen zich niet aan hun eerdere beloften hebben gehouden. In juli hebben deze Europese landen beloofd ongeveer 450 migranten die in Italië zijn ontscheept, op te nemen. Het aantal migranten dat is opgenomen:

 • Germany: 0
 • Spain: 0
 • Portugal: 0
 • Ireland: 0

De officier van justitie van Agrigento in Sicilië zei in een interview met La Corriere dat bijna alle migranten op het schip van Diciotti ernstige schurft hebben en dat één van hen tuberculosis heeft, de laatste uit de Hoorn van Afrika is farmaceutisch resistent in Europa.

De hele Italiaanse elite keert zich nu tegen Salvini die gezworen heeft de Italiaanse grenzen te bewaken:

Wat er in Italië gebeurt, is ongekend. Het hele establishment: het staatshoofd, de rechterlijke macht en de media bedreigen Salvini, ook met gevangenisstraf, omdat hij weigert de migranten op het schip de Diciotti te ontschepen. Salvini staat alleen met het Italiaanse volk achter hem.

In reactie daarop dreigde Salvini met aftreden, wat tot nieuwe verkiezingen zou leiden. Als dat zou gebeuren wordt de Lega de grootste partij. Lega is in recente peilingen gestegen van 17% naar 30%, en dat heeft alles te maken met het immigratiebeleid van Salini, maar liefst 72% van de Italianen steunt dat beleid:

En dat leidt tot nog meer paniek bij de EU:

Oettinger, de Duitse politicus van de CDU-partij van Merkel, dreigt Italië nu met “strenge sancties” als dat land geen bijdragen meer overmaakt aan de EU vanwege het Diciotti-schip. Zoals u kunt zien, is de EU een prachtig project gebaseerd op solidariteit tussen Europese landen!

Mooi: Op het moment dat Duitsland Italië dreigt komt Trump ook even meedoen:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Ruzie tussen Italië en de EU (Duitsland) escaleert

 1. antiislamnu // augustus 25, 2018 om 17:49 //

  Geweldig toch nog goed nieuws dit weekend.

  Liked by 2 people

 2. jungleelephant // augustus 25, 2018 om 17:55 //

  Stuur die schurftlijders heel gauw terug!Ze hebben ons al genoeg ellende bezorgd!

  Liked by 1 persoon

 3. Het wachten is op de eerste ebola uitbraak in West-Europa.

  Liked by 1 persoon

 4. Joey France // augustus 25, 2018 om 19:57 //

  jungleelephant: stuur dan maar gelijk die Italiaanse “elite” ook mee.

  Liked by 1 persoon

 5. Like

 6. ‘……….Salvini staat alleen met het Italiaanse volk achter hem…….’
  Awel,….niet helemaal ‘alleen’ dus…….?!!

  Btw,….wordt het inmiddels niet eens hoog tijd om dat zg. linkse ‘establishment’ en wel Europa-wijd, van het ‘infuus’ te ontdoen??
  (waarbij het begrip ‘infuus’ ruim geïnterpreteerd mag worden)

  Liked by 1 persoon

 7. De tentakels van de machtselite zijn reeds diep doorgedrongen in alle overheidsinstanties en in alle lagen van de maatschappij.
  Dit is een duidelijk bewijs dat kennelijk alleen Salvini de belangen van het Italiaanse volk behartigt en de rest van de regering zich heeft laten omkopen om via Italie de islamisering van Europa te bevorderen in ruil voor macht en geld.

  Like

 8. Marcelina // januari 27, 2019 om 18:43 //

  Het is niet helemaal waar Albert. De Oostbloklanden en Oostenrijk tegenwoordig doen aan deze waanzin ook niet mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s