Nieuw

Rusland: Terroristen zijn bezig met de voorbereiding van een “false flag”-aanval in Syrië

Islamitische terroristen zijn momenteel bezig met de voorbereiding van een geënsceneerde gasaanval in Syrië. Dit om de schuld aan de president van het land Bashar al-Assad te geven en zodoende nieuwe westerse bombardementen uit te lokken, kondigt het Russische Ministerie van Defensie aan.

De Russische minister van Defensie beschuldigt de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk er van nieuwe luchtaanvallen tegen Syrië voor te bereiden onder het voorwendsel dat de regering van het land chemische wapens gebruikt.

De veiligheidsadviseur van Donald Trump, John Bolton, heeft al publiekelijk gedreigd met nieuwe krachtige bombardementen als Assad dergelijke wapens zou gebruiken.

Waarom Assad überhaupt chemische wapens zou gebruiken, terwijl zijn troepen bijna heel Syrië al hebben bevrijd, is onduidelijk.

In plaats daarvan wordt de verklaring van Bolton geïnterpreteerd als een uitnodiging aan terroristen om een geënsceneerde gasaanval te plegen.

Volgens de woordvoerder van het Russische Ministerie van Defensie, generaal-majoor Igor Konashenkov, bereidt het Islamitische Al-Nusra Front momenteel een gasaanval voor tegen burgers in Idlib, het laatste sterke islamitische bolwerk in Syrië. De terroristen zouden onder andere verschillende tankwagens vol chloor in handen hebben gekregen, schrijft Sputnik News.

Dit zal dan worden gebruikt als excuus voor de Verenigde Staten en hun bondgenoten om Syrië opnieuw aan te vallen, meent Rusland.

De Verenigde Staten hebben al oorlogsschepen naar het gebied gestuurd.

Rusland beweert ook dat de terroristen zijn opgeleid door een Brits militairbedrijf genaamd “Olive”.

– Ze hebben de opdracht gekregen een reddingsactie na te bootsen van slachtoffers van chemische wapens, zegt Igor Konashenkov.

– Deze provocatie, met actieve deelname van de Britse inlichtingendienst, zal voor de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk een nieuw voorwendsel zijn om een raketaanval uit te voeren op de Syrische regering en haar faciliteiten.

Bron:

https://sputniknews.com/middleeast/201808251067461189-us-uk-france-syria-new-strike-russia/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Rusland: Terroristen zijn bezig met de voorbereiding van een “false flag”-aanval in Syrië

 1. templars2017 // augustus 25, 2018 om 18:13 //

  Dit is toch niet mogelijk, deze middag heb ik hier nog gepost dat zo iets in de maak zou kunnen zijn en nu lees ik dit ,

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // augustus 25, 2018 om 18:14 //

  Eerder gepost om 13:26 vandaag;
  Het stink tot in de hemel, de alternatieve media weggeveegd ,voor het merendeel toch, de havikken van de Vs en haar bondgenoten ruiken hun kans.
  Assad zit nog stevig in het zadel en dat ,dat is een doorn in het oog van de globalisten.
  Als ze nu gaan verkondigen dat ze bij gebruik van chemische wapens felle bombardementen gaan gebruiken dan staat dat gelijk aan het tussen de regels te lezen op handen zijnde volgende wapenfeit.
  Om hun zin te krijgen zou het goed mogelijk zijn dat er net zo een evenement voorvalt.
  Aangezien ze het reeds tweemaal hebben mislopen zal deze zo uitgevoerd worden dar er geen speld tussen te krijgen is.
  Het zal wel niet op een amateuristische wijze zijn, noch qua uitvoerders ,noch qua gebruikt materiaal.
  De witte helmen zijn weggewerkt , alles is al in het werk gesteld om het op handen zijnde evenement deze keer wel te laten slagen.Het is te hopen dat mijn stelling volledig verkeerd is….

  Like

 3. Scrutinizer // augustus 25, 2018 om 19:12 //

  Waarom zoveel moeite doen?
  Je kan ook e.e.a. ensceneren in een Hollywoodstudio en o.b.v. die beelden als “bewijsmateriaal” je aanval “rechtvaardigen”.
  Enige wat van belang is, is dat Bolton een red line stelde (alsof het hem toekomt om zomaar red lines te stellen in de binnenlandse aangelegenheden van derde landen!) en die zal bijken te dienen als rechtvaardiging van een geplande Us operatie in Syrie. Daartoe fabriceert men wel iets: een false flag, een staged event of gewoon een Hollywoodfilmpje. Doet niet terzake. Het is het resultaat wat telt: het geviseerde ingrijpen door de US.

  Liked by 1 persoon

 4. Kan me bij de “vergelding” van Trump op de vorige “gifaanval” de reactie van Alex Jones nog goed herinneren, die ging helemaal door het lint, maar dan ook volledig, hij spoelde Trump acuut door het toilet want hij voelde het als verraad, hij zat letterlijk met z’n handen in z’n (weinige) haar (ben trouwens niet echt een fan van Alex maar lees z’n site wel want hij heeft zeker goede dingen). Ik was in eerste instantie ook teleurgesteld want ik dacht zijn we gvd weer terug bij af maar na het enige tijd bezonken te laten hebben en de “vergelding” nog eens terugkijkend was hetgeen Trump gedaan heeft de beste en slimste keuze en dat besefte Alex later ook. Trump is geen vriend van Assad, met name vanwege Israël maar hij wil Assad niet weg hebben want hij weet door wie zijn plaats ingenomen zal worden. Trump is geen deep state, Trump is geen globalist en hij weet wel wat gaande is dus voordat we met allerlei speculaties komen heb enig vertrouwen. Trump wil de situatie daar juist stabiel hebben en dat lukt het beste onder Assad, dat mogen we wel geleerd hebben van Irak en Libië, toch?!

  Like

 5. Misschien…..misschien zal Trump (VS)……wel bombardementen uit gaan voeren maar dan bij Idlib want daar wil Erdogan aansluiten bij de rebellen…..Erdogan is op oorlogspad lijkt mij uit vorige uitspraken. De meesten IS-strijders hebben vrijgeleide gekregen naar Idlib en kunnen van daaruit opnieuw terreur gaan zaaien. Het zou meteen een kans zijn Turkije een harde les te lezen ivm de vastgehouden priester.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s