Nieuw

Ongelooflijk: Duits meisje meldde verkrachting door asielzoeker niet aan – nu sloeg de dader opnieuw toe en wilde het 9-jarige zusje

Archieffoto.

Kirchhundem – Op donderdagavond werd om 21.00 uur een politiepatrouille naar Albaum geroepen. De beller vertelde de agenten dat zijn 9-jarige dochter om 20.50 uur in de Heinsbergerstraat op een vriendinnetje had gewacht, toen twee mannen, ogenschijnlijk van buitenlandse afkomst waren genaderd. Het kind werd plotseling bij de polsen vastgehouden en beide mannen hadden haar onzedelijk onder haar kleren betast. Toen er auto’s langskwamen, lieten de daders het kind los. De 9-jarige ging onmiddellijk naar huis en meldde het incident.

In het kader van de aangifte legde de vader ook uit dat zijn 15-jarige dochter begin mei seksueel misbruikt was door een van de verdachten in een achtertuin in Heinsbergerstraat. Er werd toen geen aanklacht ingediend omdat de dochter pas later over het incident vertelde en geen aanklacht wilde indienen. Omdat de dader met gezicht bij de 15-jarige bekend is, werd er onderzoek verricht op internet en is de identiteit van de dader gevonden op een sociaal netwerk. Dit was dezelfde man die verondersteld werd aanwezig te zijn geweest toen de jongste dochter werd aangerand. De Kriminalpolizei (recherche) nam het verdere onderzoek over, in het bijzonder de ondervraging van het kind en haar jonge zus om meer details te verkrijgen over het verloop van het misdrijf en de daders. De verdachte die voor beide misdaden wordt vernoemd, een 26-jarige asielzoeker, is inmiddels in voorarrest en het onderzoek om de tweede verdachte voor de misdaad op donderdag te identificeren is aan de gang.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/25/unfassbar-maedchen-vergewaltigung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Ongelooflijk: Duits meisje meldde verkrachting door asielzoeker niet aan – nu sloeg de dader opnieuw toe en wilde het 9-jarige zusje

 1. copywriter // augustus 25, 2018 om 14:27 //

  Zo ongeloofelijk vind ik dat niet. Het is zo onderhand de norm geworden in Duitsland.
  Bejaarden, kinderen tot en met de hond van de buren alles wordt daar aangerand verkracht en vermoord. Het volgende dieptepunt zal ongetwijfeld worden het ontvoeren en verkrachten van baby’s.

  Voorlopig kunnen we niets anders doen dan toekijken hoe de rekening steeds verder oploopt.
  Tot de dag komt dat de factuur op de mat ploft.
  Op die dag ga ik maar eventjes een blokje om.

  Like

 2. jungleelephant // augustus 25, 2018 om 16:24 //

  En eens een keer,na verhoor,niet vrij laten!Schop dat schuim toch eindelijk Europa uit:allemaal!

  Like

 3. antiislamnu // augustus 25, 2018 om 16:49 //

  Er is gewoon een burgeroorlog nodig dit valt niet meer te stoppen.

  Like

 4. Kunnen ze Angela Merkel geen facelift geven.
  Als ze haar uitgezakte rotkop eens wat aantrekkelijke zouden maken, dan zouden al die “lafaards” die zich nu op kinderen richten, haar eens een paar bedank-beurten kunnen geven.
  Als Frans Timmermans er ook voorover gebukt bij gaat staan,
  dat houden ze een paar extra gekke daarmee van straat.
  Hebben ze ook niet zo’n duur gebouw nodig om te vergaderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s