Nieuw

Massale immigratie: de Britse hoofddoekjespopulatie groeit en groeit

De enorme bevolkingsgroei van de afgelopen jaren heeft Groot-Brittannië “te danken” aan de massale immigratie, zoals de statistieken van de Britse regering laten zien. En de bevolking blijft enorm groeien.

Rekening houdend met zowel het aantal immigranten dat zich elk jaar in het Verenigd Koninkrijk vestigt als het aantal kinderen dat door immigranten van de eerste generatie wordt geboren, bleek uit de studie dat van de 6,6 miljoen nieuwe mensen die tussen 2001 en 2016 werden geboren, 5,4 miljoen migranten of hun kinderen waren, schrijft Breitbart London.

Het een of ander veroorzaakt nu problemen. “De regering is de afgelopen zestien jaar opmerkelijk terughoudend geweest, gezien de reële impact van immigratie op onze openbare diensten. Weinig mensen realiseren zich dat meer dan 80 procent van de bevolkingsgroei te wijten is aan immigratie en dat de regering nu serieuze inspanningen moet leveren om deze aantallen te verminderen. De huidige immigratie verandert snel de omvang en aard van onze samenleving”, aldus Lord Green van Deddington, voorzitter van Migration Watch UK.

Terwijl het percentage immigranten en hun kinderen in Groot-Brittannië in 2009 “slechts” 74% van de totale bevolkingsgroei bedroeg, is het sindsdien weer gestegen en bereikte het 87% in 2015 – een toename van 522.000 mensen.

Het groeiende aandeel buitenlanders in het Verenigd Koninkrijk verandert niet alleen het straatbeeld en de waarden van de samenleving zelf, maar heeft ook een zeer praktisch effect.

In april gaf minister Dominic Raab van Volkshuisvesting onverwacht toe dat de massa-immigratie de vastgoedprijzen met 20 procent heeft opgedreven – het effect van de stijgende vraag op het beperkte aanbod.

Nadat premier Theresa May opriep tot de bouw van meer huizen zonder de impact van migratie op de vraag naar onroerend goed te noemen, zei Raab: “Je kunt geen huisvesting krijgen uit het immigratiedebat”.

De demografische verandering die door de migratiedruk wordt opgedrongen, kan ook op andere manieren worden gezien. Londen is de eerste Britse stad waar de blanke Britten een minderheid werden ten tijde van de laatste volkstelling in 2011.

Hetzelfde lot bedreigt de Britten in Birmingham. Ook daar worden ze beschouwd als een minderheid in eigen land. Naar schatting 50.000 volwassenen in Birmingham kunnen geen Engels spreken, zoals de Britse media in juni van dit jaar hebben gemeld.

En zo moet het er vandaag de dag in het Kleine Heide Park in Birmingham uitzien – de nieuwe moslimburgers genieten van de excursie in het groen voor het offerfeest.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/24/masseneinwanderung-grossbritanniens-kopf/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Massale immigratie: de Britse hoofddoekjespopulatie groeit en groeit

 1. Jeanette K // augustus 25, 2018 om 10:19 //

  Motor achter die infiltratie- annex veroveringstaktiek: HET PROJECT.
  De hoofddoek heeft maar één functie: zichtbaarheid van islam in het Westen opvoeren!
  (bron: Het Land van Theo van Gogh, door S.Ephimenco)
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // augustus 25, 2018 om 11:52 //

  Zuiderpark in denhaag is het zelfde alleen maar moslim die aan het bbq zijn en scheiten en pissen doen ze nog erger dan honden.
  Hiet nog een nachtmerrie filmpje.

  Like

 3. templars2017 // augustus 25, 2018 om 14:33 //

  En nog zijn er die het niet willen geloven ,Engeland is verloren ,volledig verloren ,op het platteland is er misschien nog rust maar de steden zijn een hoop miserie…….de grens is overschreden ,terugkeren word extreem moeilijk…..

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 25, 2018 om 15:24 //

  Jammer dat de filmer mijn “trucje” niet toepast.
  Allochtonen hebben met name als ze met meerderen zijn de neiging niet opzij te gaan voor mensen die ze tegemoet komen, met name als dat een of meerdere autochtonen betreft. “Mijn” truc is om gewoon rechtdoor te lopen en als er eentje niet opzij gaat recht voor hem te blijven staan. Dan zie je ze ‘denken’ (voor zover daartoe in staat) en vervolgens gaan ze dan met duidelijke tegenzin toch maar opzij.
  Kwestie van opvoeden !!

  Liked by 1 persoon

 5. Nou Fransje Timmermans, wat belet je? Lekker naar GB verhuizen verder levend tussen vele van dat fantastisch volk. Ik ben maar een simpele boerenlul, maar ik waag me toch aan een voorspelling. Over tien jaar vluchten ze weer uit GB. Als de verschrikkelijke blanke mens het niet meer voor het zeggen heeft. Als de achterlijke sukkels, het land van de Engels hebben overgenomen, gaat het naar de klote! Of zouden als die anus-snuffellaars werkelijk zo achterlijk zijn en dachten dat het klimaat van noord-Europa ook een klimaat zou zijn om in jurkjes over straat te dartelen?!

  Nu ik het terug lees besef ik dat ik misschien een vergissing heb gemaakt met: anus-snuffellaars.
  Het zijn natuurlijk; anus-fluisteraars!
  Nu begrijp is het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s