Nieuw

Heinz halal

Heinz Pixabay

In a continuing series of revelations about the spread of Halal certification across the food manufacturing sector in the UK, AltNewsMedia has been made aware that Heinz may also have become Halal compliant. Does beanz meanz Halal? Before investigating this allegation, it is useful to take a moment to understand exactly what Halal certificationactually means.

Many people believe that Halal refers to the particular way animals are (savagely) slaughtered but in fact it is much broader than that. Here is a useful guide to what Halal certification actually means.

Altnews Media >>

Moslims bevestigen het:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Heinz halal

  1. Tja, dat wordt dus voorraad opmaken en dan overschakelen op ander merk.
    Er zijn er zat.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s