Nieuw

Grönemeyer: “Degenen die vraagtekens zetten bij de redding op zee van vluchtelingen moeten worden berecht”.

Mecklenburg-Vorpommern – Popmuzikant – multimiljonair en vooral goed mens Herbert Grönemeyer zou graag iedereen voor de rechter willen zien die de “redding op zee” ter discussie stelt. Hij beschouwt de discussie als een misdaad.

Herbert Grönemeyer, die zich – net als zijn collega-moralisten Klaas Helfer-Umlauf en Jan Böhmermann – als een gepersonifieerd geweten opvoert, schuift nu in een hogere versnelling. Als “verrassingsgast” op het muziekfestival in Jamel, Mecklenburg-Vorpommern, maakte hij duidelijk wat hij zou doen met mensen die het niet eens zijn met zijn linkse mening.

Aangezien hij het beschouwt als een “misdaad” als er zelfs maar wordt gesproken over de mediterrane NGO smokkelboten – Grönemeyer en consorten noemen het zeeredding – horen degenen die het toch doen voor de rechter volgens hem.

‘Het kan me niet schelen wie dat is, of hij nu deel is van de federale overheid. Alleen omdat ze in de federale overheid zitten, wil dat nog niet zeggen dat ze allemaal helemaal goed bij hun hoofd zijn, “hetzte de 62-jarige er vrijdagavond op los. “Het land is zenuwachtig, de tijden zijn zenuwachtig en we moeten leren een houding te tonen, onze mond open te doen en luid te worden, echt luid te worden, zodat de rechtse scène zich realiseert: “Dit is hier niet wat we willen”, vervolgde de opgefokte Grönemeyer volgens WeltOnline.

Na afloop van het concert is Grönemeyer weer naar Londen moeten vertrokken. De wijk in het noorden van Londen, waar hij zich heeft gevestigd, is een van de betere – Gene Kelly en Sting’s ex-vrouwen wonen ook in zijn straat. Het appartement van Paul McCartney ligt op vijf minuten rijden.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/25/groenemeyer-diejenigen-die-die-seenotrettung-in-frage-stellten-gehoeren-vor-gericht/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

17 Comments on Grönemeyer: “Degenen die vraagtekens zetten bij de redding op zee van vluchtelingen moeten worden berecht”.

 1. jungleelephant // augustus 25, 2018 om 20:29 //

  Hij kan makkelijk zijn grote bek opentrekken,wonende in een beveiligde elite-wijk en barstende van het geld:deze zwetser heeft nergens last van!Zet hem eens een jaar zonder geld,in zo’n prachtwijk!Dan piept hij wel anders!De mafketel!

  Liked by 2 people

 2. Het redden van mensen op zee die in nood zijn is ook helemaal de discussie niet, de discussie gaar over waar de mensen aan land gaan. Opvallend dat al die rijke gasten links zijn, links die het eigenlijk zou moeten hebben van de simpele arbeider.

  Liked by 2 people

 3. Die rijke liedjeskwelers die zich lekker kunnen verschuilen in hun luxe wijken waar ze nergens last van hebben mogen van mij op het podium tot aan hun enkels af fikken. Dat zou pas entertainment zijn. En gewoon veel illegaal downloaden en niet naar luisteren. Niets kopen van die idiote badgasten. Bono en Sting hebben voor mij ook al jaren af gedaan vanwege dezelfde reden. Ondanks hun goede muziek mogen ze van mij afbranden.

  Liked by 2 people

 4. Scrutinizer // augustus 25, 2018 om 22:41 //

  @Fubar
  Grönemeyer? Grönloh, Groening, … allez, moet je niet alluderen op zijn etniciteit?

  Liked by 1 persoon

 5. ’n Geluk is wel dat er buiten deze kwezels om geen hond is die op de mening van dit soort omhooggevallen ‘kartonnen doos bewoners’ zit te wachten en/of naar zou vragen.
  Reden; totaal irrelevant.

  Onnodig om te vermelden dat deze er dus ook NIET toe doet.

  Like

 6. We??? nooit van gehoord??? de klootzak moet zelf is proberen met paar peddels en plastic bootje over zien te komen,want als ze ze gewoon laten terug drijven met de mistral is er niks aan de hand, ze hebben nooit genoeg benzine om aan de overkant te komen.en dat zegt mij genoeg. het zijn geen schipbreukelingen. die stappen niet op strand in een vlotje…

  Liked by 1 persoon

 7. Jack vanderVeen // augustus 26, 2018 om 00:13 //

  Gestoorde 21ste eeuw nazi klootzak, iets anders is ie niet. En multi wat? Multi niks! Dit kutvolk moet branden in de hel.

  Like

 8. marhammed // augustus 26, 2018 om 07:45 //

  integendeel,het zijn de mensen die totalitaire idiologieën steunen zoals communisme, nazisme en islam die zeer streng zouden moeten veroordeeld worden! Wat denkt deze idioot over import van islamitishe gebruiken zoals FGM? Kindhuwelijken? Honorkilling ? Polygamie? Taharrush ? Necrofielie? Er is 1 lichtpunt….ook de linkse leeghoofden zullen van de mooie islamitische Sharia gebruiken mogen proeven, en hopelijk als eerste!

  Like

 9. Deze man die denkt dat hij, omdat hij af en toe een plaatje maakt, verheven is boven het volk en daarom zijn linkse mening op antifa wijze mag verkondigen. Deze man is compleet gestoord en behoord in het gevang vanwege landverraad.

  Like

 10. En landverraders als hem opknopen, want dat is wat ze doen met verraders in oorlogstijd.

  Like

 11. claasje kater // augustus 26, 2018 om 11:54 //

  Als je niet in bootjes stapt is ”redden” niet nodig. Stap je er toch in, dan is het volledig eigen risico

  Like

 12. @Dick Ik kan heel ver met je mee gaan als je stelt dat het redden van mensen op zee helemaal de discussie niet is maar wel de plaats waar ze vervolgens weer aan land gaan.

  Ik meen echter wel dat er een situatie moet worden gecreëerd waarbij die mensen helemaal niet meer in bootjes stappen zodat ze zich zelf (en daarmee anderen) niet meer in de problemen brengen. Daarbij ben ik het wel weer met je eens als je daarbij insinueert dat die mensen linea recta terug gestuurd moeten worden naar de plaats waar ze in dat bootje zijn gestapt. En dat is een beetje het probleem wat nog opgelost moet worden maar waar men kennelijk niet heel hard aan werkt.

  En die Grönemeyer moet zelf voor het gerecht gesleept worden vanwege landverraad. Kort na de 2e wereldoorlog zijn er zelfs mensen geëxecuteerd voor exact vergelijkbare feiten zoals landverraad en hulp aan de bezetter. Nou moeten we dat in deze tijd niet willen herhalen maar een paar jaartjes spinhuis voor dit soort gasten zou ze goed doen.

  Like

 13. Koffers pakken en als de wiede weerga opzouten naar de shithole country waaruit jullie lui takke negers gevlucht waren. Niets aan de economie van Nederland bijgedragen en mijn land vervuild met jullie aanwezigheid en neem ook die gekleurde Jihad broedmachinesverklede vuilniszakken mee en ook jullie kroost.

  Liked by 1 persoon

 14. De “free west” is wel erg bezig met ban en dreigementen en aanklagen en zeer specifiek/selectief tegen autochtonen die van hun recht op vrije meningsuiting/ democratie gebruik maken om hun ongenoegen kenbaar maken.
  De aandacht word zo erg gefocust op de behoeftes aan en van immigranten dat men de oorspronkelijke bevolking in het korset van de monddoden dwingt en daarmee uitsluit.
  Een manier van onschadelijk maken zonder fysieke wapens.

  Like

 15. @Jaantje, precies en dat proberen ze nu ook bij Geert Wilders waarbij zelfs die rechters ‘misbruikt’ worden door de Gutmenschen terwijl die rechters dat waarschijnlijk zelf niet eens door hebben.

  Like

 16. Ik moest eerst twee keer de titel van dit bericht goed lezen……want met snel lezen verslik je je en denk je in eerste instantie dat hij de goedmens bedoelt……..maar nee……verdomme hij heeft het over mij……!

  Like

 17. ieznogoedh // augustus 27, 2018 om 01:22 //

  Een mafkees en hij heeft ook nog eens een kutstem.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s