Nieuw

Duitse socialistische president verklaart dat er “geen etnische Duitsers zijn, wij zijn een natie van immigranten”

Foto: De socialist Frank-Walter Steinmeier. Bron: Wikimedia. Auteur: Arne List.

De Duitse president Frank-Walter Steinmeier heeft verklaard dat Duitsland “een natie van immigranten is en zal blijven”, en beweert: “Er zijn geen halve of hele Duitsers, geen biologische of ‘nieuwe’ Duitsers”.

In een toespraak in het Bellevue Palace in Berlijn, waar een kleine groep mensen met Turkse etniciteit was uitgenodigd om hun mening te geven over immigratie, integratie en xenofobie in Europa, veroordeelt de Duitse president krachtig de “uitsluiting van en discriminatie van mensen met buitenlandse roots”.

“Een permanente wantrouwen tegenover immigranten, hoe lang ze ook in Duitsland hebben gewoond, is niet alleen schadelijk voor de betrokken individuen maar het is ook een schande voor ons land,” zei president Steinmeier – die grotendeels fungeert als een symbolisch staatshoofd, terwijl bondskanselier Angela Merkel de regeringsleider is.

“Racisme en discriminatie schenden de menselijke waardigheid en schaden onze democratie,” vervolgde hij: “Immigratie heeft plaatsgevonden omdat we mensen herhaaldelijk hebben gevraagd te komen – een situatie die ook in de toekomst zal blijven bestaan”, beweerde hij.

“Zonder hen, zonder hun families die zich later bij hen hebben gevoegd, zonder hun kinderen en kleinkinderen, zou de economische welvaart van ons land, ja de huidige samenleving, ondenkbaar zijn”, stelde hij vast.

Toen Steinmeier zijn teleurstelling uitsprak over het feit dat hij mensen met een migratieachtergrond hoorde vertellen over incidenten waarvan ze beweerden dat ze het gevoel gaven dat ze niet thuishoren in het land, beweerde hij dat vooroordelen “alle dingen ondermijnen die we samen als land hebben gedaan “.

“Er zijn geen Duitsers die ‘op proef’ zijn en hun rechten in de maatschappij steeds weer moeten verdienen omdat hun staatsburgerschap op basis van vermeend wangedrag zou kunnen worden ontnomen”, zei de president, waarbij hij erop aandrong dat er “geen half of heel, geen etnische of ‘nieuwe’ Duitsers zijn; er zijn geen eerste- of tweederangsburgers, geen goede of slechte buren”.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/25/germans-immigration-country-president/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

26 Comments on Duitse socialistische president verklaart dat er “geen etnische Duitsers zijn, wij zijn een natie van immigranten”

 1. “geen goede of slechte buren”
  Nou dan moet-ie maar is tijdje naast mij gaan wonen.
  Kijken hoe-ie er dan over denkt.

  Liked by 2 people

 2. alwine kerkhof // augustus 25, 2018 om 15:42 //

  Ze hebben wel eens anders gedacht, blond haar en blauwe ogen, weet je nog.

  Liked by 2 people

 3. Ook die land- en volksverrader begint blijkbaar te dementeren.
  Je hoeft zo’n linksdraaiend persoon maar EEN vraag te stellen….waar woont u?
  Geen enkele van die verraders woont in een wijk waar de meerderheid geen echte Duitsers zijn
  Ze wonen allemaal in hun veilige villawijken, tja en dan is het makkelijk kletsen over diversiteit, multiculti e.d.
  Walg van zulke verraders.

  Liked by 3 people

 4. Von Puffelen // augustus 25, 2018 om 16:04 //

  Germania, thuisland van de germanen en laat die geblondeerde zak maar lullen.

  Liked by 3 people

 5. “Racisme en discriminatie schenden de menselijke waardigheid en schaden onze democratie,” vervolgde hij: “Immigratie heeft plaatsgevonden omdat we mensen herhaaldelijk hebben gevraagd te komen – een situatie die ook in de toekomst zal blijven bestaan”,

  Nee, fout!!!! Jij en je handlangers hebben ze gevraagd om te komen. Niet ‘wij’ dus laat mij er lekker buiten en bovendien, de massa-immigratie heeft al veel ellende gebracht. Dus eerst je eigen teringzooi oplossen en dan pas weer praten over ‘wij Duitsers’.

  Liked by 1 persoon

 6. Die linkse heersers kunnen nog zo hard schreeuwen met hun vingertjes omhoog, of met gebalde vuistjes.
  Die omwenteling gaat er komen.
  Ik zeg maar omwenteling, want revolutie klinkt zo definitief.
  Daarna zijn er nog interessante zaken te doen bij de opsporing van dat landverraderstuig dat voorheen met opgeheven vingertjes en gebalde vuistjes nagemaakte President of Bundeskansler speelde, plus de hele grote kliek daaromheen.

  Liked by 3 people

 7. jungleelephant // augustus 25, 2018 om 16:22 //

  Je zou hem toch zo die microfoon achter in zijn strot rammen?

  Liked by 1 persoon

 8. Ze zouden deze klootzak eens twee jaar in een turkenbuurt moeten laten wonen ,een baan geven bij een fabriek en zijn kinderen op een “gemengde” school moeten sturen , deze lamlul weet niks van de realiteit .

  Liked by 3 people

 9. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ik wens hem een langzame, zeer pijnlijke dood.

  Like

 10. Volgens zijn logica bestaat er dan geen enkel volk…..dus eigenlijk is dan de hele wereld hetzelfde?

  Like

 11. Ik vind dat de oorspronkelijke bewoners van Duitsland behoorlijk gediscrimineerd worden.
  Nog steeds.
  Vóór de eerste wereldoorlog wilde men de Duitsers uitgewist hebben.
  Ook vóór de tweede wereldoorlog wilde men dat Duitsland totaal vernietigd zou worden.
  Zou het ze dan nu uiteindelijk wèl gaan lukken?
  Via de Trojaanse methode met een ‘inside job’?

  Like

 12. antiislamnu // augustus 25, 2018 om 17:06 //

  Dat die man nog niet het podium is afgeslagen komt omdat die Duitsers gigantisch gemanipuleerd en gehersenspoeld worden.
  Ik kom vaak in Duitsland en de media daar is een grote fake show mensen zijn ook best wel bang om het over de omvolking te hebben.
  Dit filmpje is een mooie voorbeeld hoe gek ze daar zijn

  Like

 13. Batavieren,Saksen,Vikingen en Germanen dat wat wij ooit geleerd hebben en dan zegt zo,n Duitse seniele dwaas dat wij niet echt zijn net als die vrouw uit Argentinië die even in een toespraak vertelde dat wij geen echte Nederlanders zijn(Fuck off)diegene die niet echt is is die Willem naast je,de Oranjes bestaan niet meer en is Fake.
  Wilhelmina kreeg drie miskramen en bij de vierde bevalling bleek de baby aan het syndroom van Down te lijden dus was raad geboden en werd zij verwisseld in LANDSBELANG met een dochter van een herenboer een paar km verderop en kreeg de naam JULIANA maar dat is/was STAATSGEHEIM,nou nu niet meer en Beatrix en Willem zijn dus Niet Meer Koninklijk en die Fake kan ophouden en scheelt 400 miljoen per jaar en weet nu ook waarom hij nergens meer bij betrokken werd, behalve bij de zakenwereld om de rol van STAATSHOOFD te spelen,God wat zijn wij al die jaren bedonderd en stop met dat Prinsjesdag gedoe en zijn bezoek Ergens in Nederland als hij jarig is,
  ALS IK SPROOKJES WIL ZIEN GA IK WEL NAAR DE,,EFTELING,,.

  Like

 14. Geweldig dat filmpje!!!!

  Like

 15. ‘A Nation of Immigrants’ is de titel van een boekje van Kennedy dat hij schreef in opdracht van de Joodse ADL met de bedoeling van de VS. een immigratieland te maken.

  Like

 16. antiislamnu // augustus 25, 2018 om 17:06 //
  Denk je dat nederlandse kindertjes dit ontlopen? zou me niks verbazen als dir al verplicht les materiaal is.

  Like

 17. templars2017 // augustus 25, 2018 om 18:10 //

  Die lulhannes mag blij zijn dat er geen echt Pruisen aanwezig waren , die vent moet toch echt leren zijn mond houden.Een andere verklaring is dat hij te lang en te veel met timmermans is omgegaan ,blijkbaar heeft die hem besmet ,eens het brein aangetast is er geen genezing meer ,kan wel opteren voor euthanasie…..

  Like

 18. Och ja,….socialisten. Zijn dat niet die wereldvreemde aanhangers van die ideologie inzake ‘maakbare samenleving’.
  Types die het begrip ‘realiteit’ maar een hinderlijke obstructie vinden op de weg van hun ‘waanzin-denken’.
  ‘k Vraag mij af hoeveel burgers met een zelfstandig denkvermogen én de hersencellen op de juiste plek, dit soort linkse tuig nog serieus nemen.

  Maar, ondanks de nederlaag van de spd cq de ruk naar rechts van de kiezer bij de meest recente bondsdagverkiezingen is dit voor lieden als F.W. Steinmeier absoluut geen reden om -getuige zijn toespraakjes- niet aanhoudend op de ‘verkeerde knoppen’ te blijven drukken.
  Blijkbaar moet de spd hartstikke dood!

  (naja,…kan slechts 2 dingen betekenen, ofwel de ‘Russen’ zitten d’r weer achter (zitten tenslotte overal achter),… ofwel deze Steinmeier is gewoon een ‘AfD mol’.)
  Proessssst

  Like

 19. Von Puffelen // augustus 25, 2018 om 18:26 //

  @Sloffeslippert // augustus 25, 2018 om 17:16 //
  Wat de argentijnse handler van king willy de laatste eruit kraamt tussen neus en lippen door klopt wel.
  Nederland is sinds mei 1940 opgeheven en nog steeds bezet gebied dus wat dat betreft heeft ze gelijk.
  Dit waren nog eens tijden.

  https://gerard1945.wordpress.com/category/bataafse-republiek/

  Like

 20. Deze toespraak die ieder gevoel voor de harde realiteit ontbeert is gehouden voor een geselecteerd publiek van Turkse, dus dubbele nationaliteit.

  Op zich al een doorslaggevend bewijs dat de integratie volkomen is mislukt.

  Ieder volk heeft recht op zijn nationale identiteit met bijbehorende normen en waarden die in de loop van zijn geschiedenis is opgebouwd en dat zou gerespecteerd moeten worden. Zeker door een president die geacht wordt de mening van het overgrote deel van de bevolking weer te geven.

  De immigratie in Duitsland en de rest van West-Europa heeft voornamelijk plaatsgevonden door onderlinge oorlogen binnen de Islam en de totale mislukking van de Ontwikkelingshulp in Afrika.
  Dit heeft een ware volksverhuizing op gang gebracht met bijkomende ongewenste effecten zoals terreuraanslagen, een sterk stijgende criminaliteit en het ontstaan van moslimenclaves.

  Een blijvende schande voor Duitsland is de ondoordachte uitnodiging van Angela Merkel aan de vluchtelingen uit Syrië met verstrekkende gevolgen voor de andere landen die ook onder zware druk vanuit Berlijn en Brussel hun grenzen moesten openstellen.

  90 procent van de incidenten (structureel wangedrag) die in Duitsland plaatsvinden worden veroorzaakt door personen van allochtone signatuur die altijd de rol van slachtoffer spelen zelfs bij het plegen van roof, verkrachting, moord en doodslag.

  Zelf verschansen deze Linkse creaturen zich in zwaar beveiligde villa’s en komen ze nooit in de talloze probleemwijken waar ook de politie zich zelden zal vertonen om zodoende het risico op grootschalige rellen te voorkomen.

  Hoe zal deze linkse prietpraat overkomen bij de nabestaanden van de slachtoffers van de terreuraanslagen gepleegd in Duitsland en in de andere landen waar de aanhangers van de Islam ongestoord hun gang konden gaan?

  Helaas is dit creatuur niet de enige die deze stellingen verkondigt maar is hij een van de vele landverraders die menen dat inhoudelijke protesten van de gewone burgers tegen dit rampzalige beleid gekwalificeerd moeten worden als ‘xenofobie’.

  Mocht er ooit in Duitsland een bloedige burgeroorlog uitbreken dan zal hij verantwoording moeten afleggen, met een voorkeur voor volkstribunalen.

  Maar tegen die tijd zijn hij en zijn trawanten spoorloos verdwenen, al of niet met behulp van het Vaticaan.

  Op dit gebied hebben ze daar in Rome een flinke reputatie hoog te houden…

  Liked by 1 persoon

 21. Als dat zo is dan kan er ook geen xenofobie en racisme jegens mensen met een migratie achtergrond bestaan en als die fascist de woorden xenofobie en racisme niet meer kan gebruiken dan is hij letterlijk uitgeluld want het is een leeg vat.

  Wat is er toch allemaal aan de hand de laatste jaren met dat soort mensen?

  Liked by 1 persoon

 22. Vreemd eigenlijk dat je in Duitsland nog socialisten hebt, helemaal raar dat het de zogenaamde goedmensen zijn aangezien de nazi’s socialisten waren.

  Like

 23. Tommy aangeklaagd en onterecht in de cel beland vind dat deze man vele malen meer daarvoor in aanmerking komt.

  Like

 24. Like

 25. Bedankt v Puffelen,maar wat doen die figuren dan nog hier behalve in het geld zwemmen,had Alex beter Dagobert kunnen heten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s