Nieuw

De Verenigde Staten dreigen Syrië opnieuw te bombarderen

Foto: John R. Bolton. Bron: Wikimedia. Auteur: US State Department.

De VS waarschuwt Rusland nu dat Syrië opnieuw gebombardeerd zal worden als de president van het land, Bashar Al-Assad, “chemische wapens” gebruikt, meldt Bloomberg News.

De Verenigde Staten zullen Syrië harder dan ooit aanvallen als de Syrische president Bashar Al-Assad chemische wapens gebruikt om de laatste delen van het land terug te winnen.

Deze waarschuwing richt veiligheidsadviseur van Donald Trump, John Bolton, tegen Rusland.

Hij zou de waarschuwing rechtstreeks tegen zijn Russische tegenhanger Nikolai Patrushev hebben gedaan tijdens een vergadering in Genève op donderdag.

De VS beweren over gegevens te beschikken dat Assad “chemische wapens kan gebruiken wanneer hij probeert één van de laatste door de rebellen gecontroleerde gebieden van het land terug te winnen.

Bolton heeft ook publiekelijk gedreigd Syrië aan te vallen.

– We zijn natuurlijk bezorgd over de mogelijkheid dat Assad weer chemische wapens kan gebruiken. Zodat er geen verwarring over is: als het Syrische regime chemische wapens gebruikt, zullen we zeer heftig reageren, zei hij woensdag op een persconferentie in Jeruzalem, volgens AFP.

Maar aangezien de Verenigde Staten niet in staat zijn geweest om eerder beweerde gasaanvallen in Syrië te bewijzen, interpreteren sommigen de  verklaring van John Bolton als een uitnodiging aan islamitische terroristische groeperingen om “valse vlag”-aanvallen in het land uit te voeren. Op 14 april hebben de Verenigde Staten een massale bombardement uitgevoerd op Syrische regeringsfaciliteiten vanwege een vermeende chemische aanval in Douma. In juli bleek echter uit een rapport van VN’s Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), die achteraf naar Syrië was gestuurd om bewijs van de gifaanval te vinden, dat sporen van het gifgas Sarin of andere zenuwgassen ter plekke volledig ontbraken. Het verslag van de OPCW werd in de mainstream media verduisterd. Video’s uit een ziekenhuis in Douma waar mensen met water werden bespoten en zich over het Westen verspreidden, bleken te zijn geënsceneerd.

Bron:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-08-24/u-s-said-to-warn-russia-it-will-hit-assad-if-chemical-arms-used

http://tass.com/world/1018618

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De Verenigde Staten dreigen Syrië opnieuw te bombarderen

 1. Von Puffelen // augustus 25, 2018 om 13:07 //

  Tsjongejonge, wat een creativiteit weer, hebben de banksters echt niets anders meer om die rothschild centrale bank daar neer te tiefen? gaaaaaaaap.

  Like

 2. Het stink tot in de hemel, de alternatieve media weggeveegd ,voor het merendeel toch, de havikken van de Vs en haar bondgenoten ruiken hun kans.
  Assad zit nog stevig in het zadel en dat ,dat is een doorn in het oog van de globalisten.
  Als ze nu gaan verkondigen dat ze bij gebruik van chemische wapens felle bombardementen gaan gebruiken dan staat dat gelijk aan het tussen de regels te lezen op handen zijnde volgende wapenfeit.
  Om hun zin te krijgen zou het goed mogelijk zijn dat er net zo een evenement voorvalt.
  Aangezien ze het reeds tweemaal hebben mislopen zal deze zo uitgevoerd worden dar er geen speld tussen te krijgen is.
  Het zal wel niet op een amateuristische wijze zijn, noch qua uitvoerders ,noch qua gebruikt materiaal.
  De witte helmen zijn weggewerkt , alles is al in het werk gesteld om het op handen zijnde evenement deze keer wel te laten slagen.Het is te hopen dat mijn stelling volledig verkeerd is….

  Like

 3. Dus Assad zal het wel uit z’n hoofd laten en zullen we de aankomende tijd geen gifaanvallen zien, uiteraard zullen de tegenstanders van Assad zoals de “rebellen” proberen Assad een gifaanval in de schoenen te schuiven.

  Like

 4. antiislamnu // augustus 25, 2018 om 17:44 //

  Ze hebben dat héle midden oosten ontwricht en in de ellende gestort begon allemaal met Saddam Hoessein was ook niets van waar dat hij chemisch wapens gebruikte.
  Voor dat ze binnen gevallen waren werdt de goudvoorraad al verdeeld ondertussen zitten wij mede ook door onze eigen schuld met miljoenen asielparasieten.

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 25, 2018 om 18:05 //

  Op zich bizar natuurlijk dat de internationale gemeenschap het kennelijk niet erg vindt dat onschuldige slachtoffers omkomen bij een mortierinslag op hun flatgebouw en wellicht nog ruim 24u onder het puin zwaar gewond liggen te lijden alvorens te bezwijken aan hun verwondingen maar het wel erg vinden als ze omkomen door een gasaanval of zo. Nogal arbitrair lijkt me.
  Ik zou zeggen: of je houd je afzijdig of je maakt geen onderscheid maar selectief verontwaardigd doen over 1 soort massamoord en niet over een andere is m.i. nogal vreemd.

  Uiteraard is dit slechts als propaganda bedoeld (vergaste sachtoffers lijkt zoveel erger in de publieke opinie en daarom “rechtvaardigt” dit een ingrijpen in een conflict waar men anders niet ingegrepen had) en is deze aankondiging slechts het precedent om na een false flag of een downright lie Syrie opnieuw aan te vallen.
  Want laten we wel wezen: waarom een false flag organiseren als je ook zonder dat gewoon o.b.v. verzinsels kan aanvallen? 9-11 was tenminste nog een false flag maar het zg. 2e Gulf of Tonkin incident was gewoon een leugen: het heeft nooit plaatsgevonden, zelfs niet door “eigen” troepen doch het was compleet verzonnen.

  Dus in Syrie hoeft men niet eens te hopen dat een rebellengroep een aanval organiseert, of men hoieft het de eigen undercoveragenten niet eens te alten doen. Het volstaat gewoon om te beweren dat er zoiets heeft plaatsgevonden en de schuld bij Assad te leggen. Voila, klaar is Kees: bereid je maar al voor op de volgende aanval.

  Like

 6. antiislamnu
  “door onze eigen schuld”

  Wat hebbe ge gedaan dan jonghu en waarom hebbe ge dat dan gedaan?

  Hou op met me hoor.

  Dat waren de globalisten, die hebben de boel belazerd. Wij zijn geen globalisten, althans ik niet. Het zijn de globalisten die ook Assad weg willen hebben, daarom stak Poetin daar een stokje voor. Trump is ook geen globalist, daarom wordt ie zo gehaat, dus wat hem betreft blijft Assad zitten., hoewel hij geen vriend van Assad is.

  Like

 7. En die chemische wapens waren allemaal ingeleverd en opgeslagen in Albanië of Roemenië ter vernietiging?
  fabrieken gebombardeerd land in chaos en oorlog geboycot en in de gaten gehouden en nu plotsklaps zijn ze er weer…
  Geloof er niets van Assad en Poetin zijn daar veel te intelligent voor zeker nu het bijna gepiept is gaan ze geen onnodige gekke dingen doen.

  Like

 8. Jongetje verteld enkel dat hij van straat is opgepakt en met koud water werd bespoten geen wonder dat ie in shock is door de schrik en kou.
  Hij verteld niet en dat is vreemd dat er een aanval was met gas en doden en gevaar daar kwam die shock niet van is ook nooit gebeurd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s