Nieuw

Bijna een op de drie misdrijven in Italië gepleegd door buitenlanders

Screenshot RT.

Uit Italiaanse cijfers blijkt een aanzienlijke stijging van het aantal misdrijven dat wordt gepleegd door buitenlanders, die nu 31,9 procent van de verdachten van misdrijven uitmaken, ondanks het feit dat ze slechts acht procent van de totale bevolking uitmaken.

De nieuwe cijfers, die deze week werden vrijgegeven door het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken, tonen aan dat buitenlanders in de eerste zes maanden van 2018 31,9 procent van de verdachten van misdrijven uitmaakten, tegenover 27,4 procent in dezelfde periode vorig jaar, meldt Il Giornale.

Buitenlandse verdachten bij specifieke misdrijven komen ook steeds vaker voor: Voor seksuele delicten is het aantal buitenlandse verdachten met 5,7 procent gestegen, voor diefstallen met 5,1 procent en voor drugsdelicten met 5,2 procent.

In 2016 had de Italiaanse Confcommercio-groep een rapport uitgebracht waarin werd voorspeld dat een toename van de immigratie zou leiden tot een toename van de criminaliteit. De studie suggereerde dat legale immigranten twee keer zo vaak misdaden begingen als autochtone Italianen en dat tot de helft van de illegale migranten op de een of andere manier criminele activiteiten ondernam.

Een van de grootste zorgen in Italië is de toestroom van Nigeriaanse criminele bendes, die zich hebben gevestigd in steden als Castel Volturno, waar drugshandel en prostitutie wijdverbreid zijn.

Na de brute moord op de Italiaanse tiener Pamela Mastropietro door een Nigeriaanse drugshandelaar waarschuwde prominente Italiaanse criminoloog Alessandro Meluzzi dat de bendes Italië overnamen.

“De Nigeriaanse maffia, de meedogenloosste maffia ter wereld, doodde Pamela [Mastropietro]. Zijn sekten koloniseren Italië en stelen zaken van de traditionele maffiafamilies,” hij zei.

De Italiaanse statistieken komen overeen met die van Duitsland, waar in 2015 volgens een vorig jaar gepubliceerd rapport 205.000 misdrijven met migrantenverdachten werden gepleegd, oplopend tot 295.000 in 2016.

In sommige gebieden van Duitsland, zoals de hoofdstad Berlijn, maken buitenlanders maar liefst de helft uit van alle verdachten van misdrijven.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/25/nearly-one-three-crimes-italy-committed-foreigners/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Bijna een op de drie misdrijven in Italië gepleegd door buitenlanders

 1. Henk der Niederlander // augustus 25, 2018 om 23:55 //

  Oei godverdomme mag dit zomaar benoemd worden van Brussel.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 26, 2018 om 00:04 //

  Dat die oude regering in Italië een vies slap zooitje was dat weten we maar dat de maffia zo over zich heen laat lopen dat geloof ik écht niet.

  Like

 3. Jack vanderVeen // augustus 26, 2018 om 00:14 //

  Voor mensen met open vizier is dit geen verrassing.

  Like

 4. Wim Vreeswijk // augustus 26, 2018 om 14:07 //

  Je moet dat percentage van 31,9% ook nog flink naar boven opwaarderen naar 70-80% omdat die immigranten ‘slechts 10%’ van de totale bevolking uitmaken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s