Nieuw

België is het volgende land dat illegale immigranten weigert toe te laten

Theo Francken, screenshot YT

België heeft aangekondigd dat het geen illegale immigranten meer zal toelaten.

“België zal geen illegale immigranten toelaten”. Zo wordt de Belgische staatssecretaris voor Asiel en Immigratie, Theo Francken, geciteerd door de Poolse website ‘Interia‘. Francken zou hebben gereageerd op de dreiging van de Italiaanse vice-premier Luigi Di Maio in verband met de afwijzing van het vluchtelingenschip “Diciotti”. Afrikaanse immigranten wachten al meer dan een week op het schip “Diciotti” van de Italiaanse kustwacht. Zoals eerder vermeld, zijn meerdere illegalen in hongerstaking.

Di Maio had België gedreigd dat Italië zijn jaarlijkse betalingen van 20 miljard euro aan de EU zou stopzetten als er vrijdag tijdens de vergadering van EU-vertegenwoordigers in Brussel geen oplossing werd gevonden hoe de overige 150 illegale migranten van de “Diciotti” zullen worden verdeeld.

De Belgische openbare omroep VRT citeert het negatieve antwoord van Francken. Francken benadrukte dat hij zich niet zou laten intimideren door Italië: “We zullen geen illegale immigranten accepteren van boten uit Noord-Afrika,” zei de politicus van de centrumrechtse partij van de Nieuwe Vlaamse Alliantie (N-VA). Eerder had Malta geweigerd de 177 illegale immigranten die zich nog op Maltese bodem bevonden, toe te laten.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/25/belgien-land-illegale/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7257 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on België is het volgende land dat illegale immigranten weigert toe te laten

 1. Dit artikel heb ik al eerder geplaats ,waarom dan ook nu deze nog ,ik heb overduidelijk een shadow ban ,ik heb daar al meerdere malen met Fubar over gesproken ,ik plaatste gemiddeld 260 tweets per dag , ,daarvan werden er hoogstens 60 “zichtbaar op Twitter ,de rest verdwijnt rechtstreeks en ongezien ,naar mijn verzonden tweets ,geef hier aandacht aan ,de multi media ,regeert en snoert ons de mond ,dit is veel ernstiger ,dan het NPO fakenews-versprijdingsteam !

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // augustus 25, 2018 om 13:39 //

  Mooie stelling ,doch uitvoeren wordt iets anders , België ,Brussel hoofdstad van de Europese unie ,NAVO , en die kleine lidstaat gaat toelaten dat een staatsecretaris van niets gaat beslissingen forceren tegen de regels van de EU in ,daar moeten toch vraagtekens bij gezet worden.
  Francken vergeet dat de meesters in Brussel daar niet mee gediend gaan zijn ,hij mag van een oppositie partij zijn ,de grotere belangen zullen dit overschaduwen.
  Het kan zijn dat ze niet rechtstreeks binnengehaald worden ,maar via via kunnen ze wel binnen komen.
  Als ze niet rechtstreeks binnengelaten worden dan heeft hij woord gehouden en is voor hem de kous af, als ze hier toch zouden opduiken dan zal het via een illegale weg zijn,de verantwoordelijkheid ligt bij het land dat hen binnen laat, eens in Europa gaan ze opgaan in de anonieme bende “sukkelaars “die hier rondzwerven.
  Trouwens dat rondzwerven zit in hun cultuur ingebakken ,meeste stammen in Afrika zijn van nomaden, dus als ze dat hier gaan toepassen ….aankomen nemen wat ze nodig hebben en dan weer naar een andere plaats ,echter Europa met zijn volgebouwde overberegelde structuren kan dat niet aan , we zien er de gevolgen dagdagelijks van.
  Als er genoeg van die lui hier zijn en ze zouden nieuwe stammen gaan vormen dan krijg je nomadengroepen en die zullen honderden malen erger zijn dan de Roma zigueners……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s