Nieuw

Hoewel hij explosieven heeft gehamsterd: afgewezen asielzoeker niet gedeporteerd

Ook de nu gearresteerde terrorist in Berlijn is een afgewezen asielzoeker die al lang geleden gedeporteerd had moeten zijn. De politie wist al 2016 dat Magomed Ali C. in zijn appartement in Berlijn een “aanzienlijke hoeveelheid” van de explosieve TATP had opgepot. Maar er gebeurde niets. Het asielverzoek werd afgewezen, maar de islamist mocht blijven. Eind december 2017 kreeg hij zijn gedoogdenstatus – na de bevindingen dat de man een bom wil bouwen.

C. had beweerd geestesziek te zijn en kreeg daarmee een bijbehorend medisch attest en vervolgens de bevestiging dat hij in Duitsland mocht blijven. Twee jaar later is de procureur-generaal nu in actie gekomen en heeft hij een arrestatiebevel gekregen. Blijkbaar stond de Tsjetsjeen op het punt om zijn geplande bomaanslag uit te voeren. De moslim wordt ervan beschuldigd een “ernstige, staatsgevaarlijke  geweldsdaad” te hebben beraamd.

Dit roept de vraag op wanneer er überhaupt deportatie zal plaatsvinden. Zelfs met terroristen is een eenvoudig ziekteverklaring voldoende om in het land te blijven. Magomed-Ali C. is Russisch staatsburger.

“Een jaar geleden – voordat de gedoogdenstatus werd toegekend – verscheen de politie voor het eerst bij hem”, meldt Bild. C. had toen zijn volle baard afgeschoren, maar bleef de radicale moskee in Berlijn-Moabit bezoeken, die ook kerstmoordenaar Anis Amri bezocht. Volgens de krant vonden de rechercheurs het telefoonnummer van een vriend van Magomed-Ali C. in Amris mobiele telefoon: De Fransman Clément B. werd in april 2017 in Marseille gearresteerd. Ook hij had explosieven en vuurwapens opgespaard,

Terwijl de Fransman in Marseille werd gearresteerd, bleef de Rus ongemoeid in Berlijn. Hoewel C. als een “bedreiging” werd geclassificeerd, werd hij noch gearresteerd noch gedeporteerd.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/24/politik-versagen-auch/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Hoewel hij explosieven heeft gehamsterd: afgewezen asielzoeker niet gedeporteerd

 1. Het zijn toch wel lieve mensen; Frans Timmermans & Co; echter Socialisten.
  Merkel aan Timmermans; in dat zorgtehuis waar mensen sterven omdat er geen voldoende zorg is en het monitorsysteem uitvalt. Kunnen daar niet een Isla”mietjes” ondergebracht worden.
  Misschien vermoorden ze nog een paar van die untermeschen.
  Dat schiet meer op dan die bezuinigingen.

  Angela:
  Zeg Fransje; krijg je ook zo’n erectie in je arm?!
  Zullen we nog een paar rondtes om de vergadertafel doen?

  Denk Fransje;
  Gatverdamme, als je zo fanatiek stapt gaat die stinkgleuf steeds open,
  o o o wat heb ik het zwaar.

  Like

 2. Wat een idee, Timmermans en merkel voor een meute van hun eigen “redders van Europa” zetten en dan de redders goed duidelijk maken dat merkel en timmermans hen per direct gaan uitwijzen , wat een zicht gaat dat geven .
  Dat zou pas gebeten zijn door je eigen luizen……

  Like

 3. antiislamnu // augustus 24, 2018 om 22:48 //

  Kijk dit dan hoe lang willen ze nog volhouden dat dit vluchtelingen zijn .

  Like

 4. Jack vanderVeen // augustus 25, 2018 om 04:39 //

  Medische attesten om uitzetting te voorkomen kan men voor een schappelijke bedrag zo kopen in het extra murale gezondheidszorgcircuit.
  Men mag die verklaringen ook niet in twijfel trekken, want door een medicus opgesteld en die weten wel wat ze diagnoseren.
  Zou men niet al die getinte buitenlandse zogenaamde medici onder de loep moeten nemen?
  Tezamen met die buitenlanders die binnen de instrumenten organisaties werkzaam zijn worden we met goedvinden van onze Roverheid bestolen van onze rechten en vrijheden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s