Nieuw

Franse politie redt 32 schapen van islamitisch slachtfeest

De Franse politie heeft in de aanloop naar het islamitisch slachtfeest in een met islamieten dichtbevolkte voorstad van Parijs 32 schapen in beslag genomen die in de garage van een pizzeria werden aangetroffen.

De dieren werden gevonden in de gemeente Drancy, gelegen in de dichtbevolkte voorsteden van Seine-Saint-Denis in het noorden van Parijs, die bekend zijn geworden om hun grote moslimbevolking. De in beslag genomen schapen werden naar een dierenasiel gebracht.

Hoewel aanhangers van het islamitische geloof voor het offerfeest rituele halal-slachten mogen uitvoeren, moeten zij dit volgens de Franse wetgeving doen in een gecontroleerde omgeving in een erkend slachthuis, zowel om hygiënische redenen als om mogelijke dierenmishandeling te bestrijden.

Het slachten van dieren in het kader van het offerfeest is onderwerp van controverse geweest in het buurland België, waar twee van de drie regio’s van het land een slachtverbod hebben ingesteld voor dieren die niet vooraf worden bedwelmd.

De Brusselse regio, waar de beruchte buitenwijk Molenbeek ligt, heeft tot nu toe geweigerd om samen met Vlaanderen en Wallonië een verbod in te stellen op de slachtingen die tot kritiek van dierenrechtenactivisten heeft geleid.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de Royal Society for the Prevention of Cruelty Animals (RSPCA) zich uitgesproken tegen halal-slachtingen en ervoor gepleit dat alle dieren vóór het slachten worden bedwelmd.

Het RSPCA heeft deze week bij de regering van het Verenigd Koninkrijk geprotesteerd wegens het versoepelen van de wetgeving inzake slachtmethoden, waarbij de regering ervan werd beschuldigd dat zij de verkoop van Britse halal-producten aan Saoedi-Arabië proberen te verhogen.

“Dit [overeenkomst met Saoedi-Arabië] is zeer teleurstellend nieuws. Slachten zonder verdoving veroorzaakt ernstig lijden voor dieren”, aldus Marc Cooper, het hoofd van de afdeling landbouwhuisdieren van het RSPCA, en voegt hieraan toe: “Om onnodig lijden van dieren te minimaliseren, geloven wij dat het andere Europese landen moet volgen en de export van vlees van niet-bedwelmde dieren moet verbieden”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Franse politie redt 32 schapen van islamitisch slachtfeest

 1. Dat zijn er 320.000 te weinig gered…!

  Like

 2. Arme schapen!

  Like

 3. Is het niet mogelijk BSE terug in de schapen te fokken, of iets van dien aard. Of Antrax…..

  Like

 4. templars2017 // augustus 24, 2018 om 17:34 //

  Bloedoffers ,vind je terug bij de satanisten, die schapen kunnen er niets aan doen , beter zou het zijn om de slachters te behandelen als de schapen ,maar dan onverdoofd ,want nu zijn het nog schapen ,wat als ze ons gaan zien als de schapenbende die we in feite zijn ?……

  Like

 5. Wat je op de foto ziet is letterlijk de horror, ze staan tot hun enkels in het bloed en de afgeslachte koeien liggen erbij als oud vuil. Het bizarre is en dat doen die duivel aanbidders ons ook nog aan, het doet me niet datgene wat het me zou moeten doen of een aantal jaren gelden met me gedaan zou hebben want ik heb ook diverse isis filmpjes gezien dus je raakt er immuun cq afgestompt door, dat doet je geest automatisch om je te beschermen, ook dat doet dat klote volk ons aan met hun duivelse praktijken. Kijk nou eens naar die foto, dat is een regelrechte scene uit je ergste nachtmerrie maar we raken beetje bij beetje afgestompt…. Wel heeuul belangrijk voor het ‘fatsoen’, let op de toon!!

  Liked by 1 persoon

 6. Scrutinizer // augustus 24, 2018 om 20:17 //

  @Duchesne
  Een wolf in schaapskleren?
  Ik denk ineens aan iets: een varken met schapenvacht 🙂

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 24, 2018 om 20:24 //

  @Dick
  Misschien moeten we een verontwaardigde Volkert vdG die foto onder zijn neus drukken?

  Like

 8. Von Puffelen // augustus 25, 2018 om 13:10 //

  Hoor ik de veganisten van antifa en ander links gajes ergens in deze?

  Like

 9. Scrutinizer
  Laat je niets wijsmaken door dat soort valse hypocriete krengen, Volkert krijgt van dat soort beelden een heel strak plassertje, hoe wreder hoe beter.

  Like

 10. Aankomend geslachte // augustus 26, 2018 om 16:06 //

  Dit dien ze straks bij mij en jullie ook,al wij niets doen. Kwestie van tijd.

  Like

 11. Aankomend geslachte // augustus 26, 2018 om 16:10 //

  Dit doen ze straks bij mij en jullie ook,al wij niets doen. Kwestie van tijd.

  Like

 12. Aankomend geslachte // augustus 26, 2018 om 16:11 //

  Wij moeten vechten,iedereen moet meedoen.

  Like

 13. Aankomend geslachte // augustus 26, 2018 om 16:13 //

  O sorry iedereen is te laf om te vechten

  Like

 14. Aankomend geslachte
  Je kent de uitdrukking: als een schaap over de dam is volgen er meer?

  Ergo, geef het voorbeeld en de rest zal volgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s