Nieuw

Brandweerlieden worden door “Franse jongeren” lastiggevallen tijdens reddingsactie: Franse vrouw verbrand levend

Foto ter illustratie. Pixabay

Een 61-jarige Franse vrouw is woensdagochtend in Nice overleden als gevolg van een brand in haar flatgebouw, waarbij brandweerlieden haar niet konden helpen omdat ze door plaatselijke “jongeren” werden lastiggevallen.

De brand brak op dinsdagnacht uit en ging verder tot woensdagochtend door in een appartementengebouw in de wijk Saint-Roch van de Zuid-Franse stad Nice. Toen brandweerlieden ter plaatse aankwamen, werden ze lastiggevallen door meerdere lokale “jongeren”, die hun pogingen belemmerden om de brand te blussen en de 61-jarige bewoonster te redden, die als gevolg van de brand om het leven kwam, meldt France-Soir.

Een andere factor die tot de dood van de vrouw leidde, was het feit dat ze overgewicht had en onlangs een heupoperatie had ondergaan. De vrouw kon haar huis niet verlaten en pogingen van brandweerlieden en een buurman om haar te redden bleken vruchteloos. Ze eindigde op haar balkon waar ze vuur vatte terwijl ze schreeuwde om hulp voordat ze stierf, aldus getuigen.

De brandweerlieden werden in hun werk gehinderd door lokale jongeren die “het werk van de brandweerlieden aan het begin van de interventie belemmerden”, aldus de commisaris van de politie Gwenaëlle Chapuis, die hieraan toevoegde dat sommigen zelfs probeerden apparatuur te stelen. Een korte tijd later kon de politie drie van de betrokken jongeren arresteren.

Aanvallen op hulpdiensten, waaronder de politie, komen steeds vaker voor in Frankrijk, waar een politieagent buitendienst eerder deze week in Parijs op brute wijze werd aangevallen terwijl hij probeerde slachtoffers van een ongeval te helpen.

Een nog wredere aanval werd op oudejaarsavond op camera vastgelegd toen een menigte “jonge mensen” een politieagente en een mannelijke inspecteur aanvielen in de voorstad Champigny-sur-Marne in Parijs.

In Zweden hebben zich verschillende soortgelijke incidenten voorgedaan met lokale “jongeren” die brandweerlieden hebben aangevallen, waaronder een geval waarbij brandweerlieden gedwongen werden een gebouw in de dichtbevolkte stad Malmö te laten afbranden omdat ze moesten wachten tot de politie was gearriveerd.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/24/french-woman-dies-in-fire-after-firefighters-harassed-and-robbed-by-french-youths/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Brandweerlieden worden door “Franse jongeren” lastiggevallen tijdens reddingsactie: Franse vrouw verbrand levend

 1. Ik begrijp nooit dat dit gebeurt. Heeft dat tuig (die griezels) niet in de gaten waar die brandweerlieden meebezig zijn. Wat als het nu de moeder of zus van een van die griezels zou zijn geweest.

  Like

 2. No Tolerance, onmiddelijk het land uitzetten.

  Like

 3. @Willem. Zijn ook eigen burgers hoor.

  Like

 4. Buitenlands paspoort afnemen en voor jaren in werkkamp opsluiten.
  Daarna uitzetten als persona non grata.

  Like

 5. Gekloot. die laat je fijn branden

  Like

 6. Tuig van de Richel,hoge druk spuit op zetten

  Like

 7. In suid afrika word die ambulans paramedics beroof en aangeval.

  Like

 8. In Zweden ook.

  Like

 9. polderboy // augustus 24, 2018 om 20:42 //

  Het was een groep van tientallen die met brandslangen liep te kloten, en alles van de brandweerauto’s jatte wat los en vast zat en de brandweerlieden verrot schold:
  https://www.laprovence.com/actu/en-direct/5118356/nice-prise-au-piege-sur-son-balcon-elle-succombe-a-un-incendie-dappartement.html

  Ik lees wel dat ze de zwaarste straffen willen hebben voor deze zwijnen. Ze gaan camera’s bestuderen en natuurlijk het schorem wat ze al te pakken hebben stevig doorzagen.

  Nou, dat kan natuurlijk wel gevolgen hebben voor andere ambtenaren die in die no go bende moeten werken tussen die zwijnen.
  De liberale held Mark Rutte, een kerel met innerlijke beschaving, zou er dus maar helemaal niks over gezegd hebben.

  Like

 10. antiislamnu // augustus 24, 2018 om 20:44 //

  Met dank aan het multicultie cartel e.u artsen zonder grenzen Greenpeace rode kruis rutte merkel macron enz enz.
  Tijd voor een burgeroorlog .

  Like

 11. Jack vanderVeen // augustus 25, 2018 om 05:20 //

  Zulke negers zou met gewoon moeten negeren. Klemtoon op de eerste lettergreep wel te verstaan.
  Helaas zijn velen reeds in bezit van Europees paspoort. Men ziet dat hun ouders zich genesteld hebben in Europa maar hun kroost blijft even wild en dom.

  Like

 12. bozeoudeman // augustus 25, 2018 om 10:56 //

  Jawel, het is best errrrug hooooorrrr, maarrrr de overwaaaarrrrde van mijn huis stijgt zo fijn onderrrr Prrrrrutte, weerrrr tien prrrrocent errrbij zonderrrr een poot uit te steken, lekkerrrrrrrr…

  Jantje Debiel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s