Nieuw

Amerikaanse professor die zijn blanke ras wilde “verlaten”, moet waarschijnlijk zijn baan verlaten 

Zelfhaat professor James Livingston van de Rutgers Universiteit werd verboden een hamburgerzaak in Harlem te betreden nadat hij tegen blanke kinderen te keer was gegaan. De universiteit doet onderzoek. (Rutgers Universiteit/Google maps)

Professor James Livingston van de Rutgers Universiteit verklaarde in een verbijsterende raciale zelfhaat dat hij zijn blanke ras wilde “verlaten”. Nu is hij in de problemen gekomen met zijn werkgever, die “discriminatie” niet toestaat.

Het Facebookbericht van professor James Livingston, dat nu van Facebook is verwijderd.

Professor James Livingston doceert en onderzoekt sinds 1988 geschiedenis aan de Rutgers Universiteit in New Jersey. Maar nu riskeert hij na de Facebook-aanval op zijn eigen ras ontslagen te worden .

Livingston schreef het bericht na een bezoek aan een hamburgerzaak in het beruchte Harlem district van Manhattan, New York, waar hij koos om te wonen. Ondanks het feit dat professor Livingston zelf blank is, is hij erg geschokt dat Harlem wordt overgenomen door blanken.

“Ik ben blank, omwille van God, maar kunnen we ze – ons – buiten mijn buurt houden?” Schreef de verontwaardigde professor die verklaarde dat zijn hamburgerzaak werd “binnengevallen door kleine Kaukasische klootzakken die weten dat hun ouders hen laten doen wat ze willen”.

De anti-blanken professor sloot zijn tirade af met de opmerking dat hij zijn eigen ras wilde verlaten:

“Hierbij verlaat ik mijn ras. Naar de hel met deze mensen.”

De publicatie van het bericht is van Facebook verwijderd en Professor Livingston is blootgesteld aan “een storm van haatmail, vernederende beledigingen en doodsbedreigingen”. Daarnaast riskeert hij disciplinaire maatregelen van zijn werkgever en misschien zelfs ontslag.

In een verklaring schrijft Rutgers University dat er “geen plaats is voor racistische intolerantie” op de universiteit.

– Aan de Rutgers Universiteit willen we een omgeving bevorderen die vrij is van discriminatie, zoals gedefinieerd in ons antidiscriminatiebeleid, aldus perswoordvoerster Dory Devlin van de Rutger Universiteit op de site NorthJersey.com.

Bron:

https://www.foxnews.com/us/2018/08/23/hereby-resign-from-my-race-f-these-people-white-professor-writes-online-sparking-furor.html

http://www.foxnews.com/us/2018/06/07/professor-banned-from-restaurant-for-profanity-laced-rant-against-white-children-university-investigating.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Amerikaanse professor die zijn blanke ras wilde “verlaten”, moet waarschijnlijk zijn baan verlaten 

 1. Is het echt een blanke, of is het er eentje van de ‘fellow white people’ club ?

  Like

 2. Als hij het echt meende dan had hij een einde aan zichzelf gemaakt, zieke aandachtstrekker.

  Like

 3. “” Als hij het echt meende dan had hij een einde aan zichzelf gemaakt, zieke aandachtstrekker. “” Helemaal mee eens , geachtte Dick. Verder , beetje onnozele opmerking van die professor.
  .“Ik ben blank, omwille van God, maar kunnen we ze – ons – buiten mijn buurt houden?” Schreef de verontwaardigde professor die verklaarde dat zijn hamburgerzaak werd “binnengevallen door kleine Kaukasische klootzakken die weten dat hun ouders hen laten doen wat ze willen”. Hij heeft zeker nog NOOIT gezien hoe die negerts met hun koters zich gedragen…. Ook niet echt om over naar huis te schrijven .

  Like

 4. Aaaacchh,Het is in zijn Blanke Bol geslagen,te hoog IQ.

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 24, 2018 om 20:40 //

  Goh, dan moet is straks misschien gaan zwartwerken…

  Liked by 1 persoon

 6. Hij kan naar een tattooshop gaan om zich helemaal zwart te laten maken….

  Liked by 1 persoon

 7. templars2017 // augustus 24, 2018 om 22:44 //

  Wat geeft God hier mee te doen, het is de schuld van zijn ouders dat ie blank is ,zijn ouders die er voor hebben gezorgd dat ie professor is ,van ondankbaarheid gesproken , hoe dan ook hij is zwaar de lul en dat voor een blanke……………..

  Like

 8. Jack vanderVeen // augustus 25, 2018 om 05:10 //

  De “Rutgers Universiteit” in New Jersey, dat zegt mij reeds zoveel.
  En soms(ik bedoel: best erg vaak) wordt men afgerekend op de blanke huidskleur. En die zak had het nog wel zo goed voor met de niet-blanke.

  Like

 9. Als ik naar z’n ogen kijk dan oefent hij blijkbaar alvast voor chinees, of hij is stoned.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s