Nieuw

Zweeds plan: EU-landen die geen asielzoekers willen ontvangen, “overrulen”

De Europese Commissie doet nu een beroep op de lidstaten van de EU om de 177 illegale immigranten die op een schip zitten in Italië te ontvangen, meldt Ekot. Zweden heeft echter tot nu toe nee gezegd. Het Zweedse EU-parlementslid Cecilia Wikström waarschuwt nu dat het hele asielbeleid van de EU aan het instorten kan zijn.

Eén van de EU- landen moet de 177 immigranten opvangen die nu een week lang op het schip van de Italiaanse kustwacht ‘Diciott’ verblijven. Eist de EU-commissie nu.

Volgens Save the Children zijn de immigranten “getraumatiseerd” sinds ze in Libië in de gevangenis zaten en 27 van hen worden “alleenstaande kinderen” genoemd.

Libië was vroeger een van de rijkste en een van de weinige functionerende landen van Afrika. Maar nadat het land tijdens de NAVO-interventie in 2011 “bevrijd” was – zoals het in de westerse media werd genoemd – stortte het in een gewelddadige en bloedige chaos.

De voormalige leider Khadaffi, die tijdens de NAVO-aanvallen met een mes ter dood werd gesodomiseerd, waarschuwde voor zijn dood dat Europa gevuld zou worden met “vluchtelingen” en terroristen als zijn regime zou vallen. Hij noemde Libië een muur tegen de Afrikaanse immigratie naar Europa. Achteraf kan dit een “profetie” worden genoemd, aangezien zijn waarschuwing bewaarheid werd.

Tot nu toe heeft de Zweedse regering nee gezegd tegen de toelating van de 177 boot-immigranten, met de motivatie dat Zweden er al zoveel heeft ontvangen.

Echter, Bodil Valero van de Milieupartij wil nog steeds bootvluchtelingen ontvangen en zegt dat het over “solidair zijn gaat”.

Tegelijkertijd waarschuwt Cecilia Wikström, de hoofdonderhandelaar voor immigratie in het Europees Parlement, dat het asielbeleid van de EU op het punt van instorten zou kunnen staan.

Daarom wil ze de landen die weigeren immigranten uit de derde wereld toe te laten, “overrijden” en dwingen dit te doen. Het is volgens haar de enige overgebleven oplossing.

– Er is nu een stresssituatie die met gewenste duidelijkheid laat zien dat we een permanent mechanisme nodig hebben dat vluchtelingen van land naar land herverdeelt, en dan moet je de niet-deelnemende landen overrijden, zegt Cecilia Wikström.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7025121

http://www.friatider.se/svenska-planen-k-ra-ver-eu-l-nder-som-inte-vill-ta-asyls-kare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Zweeds plan: EU-landen die geen asielzoekers willen ontvangen, “overrulen”

 1. Europese bevolking moet nu massaal in opstand komen.

  Like

 2. ieznogoedh // augustus 23, 2018 om 13:01 //

  Hij noemde Libië een muur tegen de Afrikaanse immigratie naar Europa. Achteraf kan dit een “profetie” worden genoemd, aangezien zijn waarschuwing bewaarheid werd.

  Ja, en daarom is hij nu dus ook dood.

  Liked by 1 persoon

 3. Een voorop gezet plan omdat Khadaffi tegen was ,daarpom werd hij vermoord door U raad het al de USA ,ook die zitten in het complot.

  Like

 4. Ach in Zweden worden ze overreden door asielzoekers. Zoek de verschillen.

  Like

 5. Reinier Vangie // augustus 23, 2018 om 13:43 //

  Mevrouw Wikstrom wat je ervan ze nu eindelijk eens terug te sturen naar Afrika deze gewetenloze criminelen. Lees overal in Europa en vooral Duitsland en Frankrijk wat deze gelukzoekers aanrichten.

  Like

 6. antiislamnu // augustus 23, 2018 om 14:21 //

  Die ghadafie was zo gek nog niet hij deed wel meer voorspellingen die uit zijn gekomen.
  Kijk ongeveer halverwege deze video wat zijn voorspelling is wat betreft de toekomst van Europa.
  Wij zullen gedomineerd worden door de islam zonder dat er een oorlog of ook maar een kogel wordt afgevuurd.
  Dit gaat allemaal gebeuren via de vieze moslim kut waar minimaal 6 kinderen per kopvode uit komen

  Like

 7. Ghadaffi had misschien een wens en die komt inderdaad nu uit. Maar er is inmiddels een omgekeerde beweging tot stand gekomen want vroeg of laat gaat het gezonde verstand toch zegevieren in plaats van het kruiwagenprincipe waarmee een hoop van die parlementsleden op hun positie terecht zijn gekomen in plaats van hun eigenlijke roeping te volgen met diezelfde kruiwagen te weten het hoveniersvak.

  Overigens Cecilia Wikström, ik weet nog wel een paar goede oplossingen en weet je wat? De mijne gaan wel werken!!!

  Like

 8. Landen overrijden?

  Like

 9. Von Puffelen // augustus 23, 2018 om 17:32 //

  En van beroep metselaar.

  Liked by 1 persoon

 10. Wanneer zij (eu/brussel/nationale regeringen) die verantwoordelijk zijn voor de chaos die Europa al enige tijd overspoeld, op hun posten kunnen blijven, dit om het simpele feit dat de Europese burger het toestaat cq niet een halt aan toe roept……..gaat dit continent letterlijk ten onder.

  Like

 11. templars2017 // augustus 23, 2018 om 22:42 //

  Europa is als de Titanic , ze zeggen dat het onzinkbaar is , er is al een serieus lek in geslagen doch ook hier krijgt het orkest om luider dan ooit te spelen………..
  We weten allemaal wat er dan gebeurd………

  Like

 12. Cecilia Wikström gaat wel ff bepalen hoeveel vluchtelingen europese belanden moeten opnemen.

  Waarom neemt Wikstrom ze zelf niet in huis.

  Like

 13. @Von Puffelen // augustus 23, 2018 om 17:32 /

  (((metselaar)))

  LoL. Die houden we er in 😉

  Like

 14. @danny. Troela Wilkström bepaalt graag en predikt al lange tijd. Voordat ze lid van het Europees Parlement werd heeft was zij o.a. namelijk predikante.

  Like

 15. Het woord “heeft” hoort niet in deze zin. Sorry

  Like

 16. Von Puffelen // augustus 25, 2018 om 13:50 //

  @templars2017 // augustus 23, 2018 om 22:42 //
  De Titanic moest naar beneden om 3 man die tegen de FED waren te elimineren, een jesuit project.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s