Nieuw

Trump gaat de vervolging van blanken in Zuid-Afrika onderzoeken

via Vlaams Belang

Donald Trump heeft zijn minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo opdracht gegeven een onderzoek in te stellen naar de systematische moorden op blanke boeren in Zuid-Afrika en de onteigening van blanke eigendommen door het zwarte regime.

De boodschap van Trump komt nadat Tucker Carlsson in Fox News op woensdag nota nam van de door de staat gesanctioneerde vervolging van blanken in Zuid-Afrika .

“Ik heb minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gevraagd om de landonteigeningen van Zuid-Afrika en de grootschalige moord op boeren zorgvuldig te bekijken”, schrijft de Amerikaanse president op Twitter.

De boodschap heeft bij het Zuid-Afrikaanse regime woede opgewekt zo meldt Reuters. Nadat Trump zijn tweet had geplaatst, verloor de Zuid-Afrikaanse munt 1,5 procent van zijn waarde.

Een woordvoerder van de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa stelt dat Trump “verkeerd geïnformeerd” is en dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken opheldering zal vragen aan de Amerikaanse ambassade in Pretoria.

“Zuid-Afrika verwerpt deze bekrompen visie, die als enige doel heeft onze natie te versplinteren en ons te herinneren aan ons koloniale verleden”, zegt een twitter-post van de Zuid-Afrikaanse regering.

Soortgelijke reacties kwamen in maart van dit jaar uit Zuid-Afrika, toen de Australische minister van Binnenlandse Zaken, Peter Dutton, voorstelde om blanke boeren die de beestachtige vervolging ontvluchtten asiel te verlenen.

– Van wat ik heb gezien, hebben ze hulp nodig van een beschaafd land als het onze, zei Dutton.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Trump gaat de vervolging van blanken in Zuid-Afrika onderzoeken

 1. 1) Principieel als minderwaardige, zieke, schizofrene, Afro/koelieschrijver miaauw ik dat het meten met twee maten, dubbele links/ socialistische en anti blanke mannen moraal en MSM norm, gewoon liegen is, RACISME is rasonafhankelijk ok, zie Dikke van Dale van het hogere, superieure, halfgoddelijke blank Hollandse ras en volk.

  2) En Herr Martin Bosma, auteur boek: ‘Minderheid in Eigen land’, heeft zijn onderzoek naar de blanke genocide in Zuid Afrika-TODAY anno 2018 wel goed uitgevoerd, hij liegt zelfs in geen enkele witregel erin, ja sorry Zuid Afrika is een bittere, fascistische, anti blanke mannen dictatuur heden ten dage, een zuivere Afro dictatuur, sorry negers, jullie zijn ook gewone Intel Apen net als mijn viesgekleurde, zwartjoekelige, SuriKoelie Intel Apen ras ok en jullie kunnen dus even harde racisten zijn als ons.

  3) Ik ben nu trots op Herr/ Fuhrer Donald Trump ok, dat hij kiest voor de harde waarheid en het uitstervende, 100 % genetisch recessieve blanke ras op aarde toch gaat redden en verdedigen. Misschien is de theorie toch waar ok dat blanken een hoger, halfgoddelijk Intel Apen Ras zijn op onze planeet bij parameter waarden in het ingenieurs model: CREA ( 0< i < oneindig, j) Ik moet dit met Wieroe nog helemaal uitschrijven en uitpluizen.

  4) Wieroe houdt van het hogere blanke Arische ras nu, omdat zij het lekkerste, goedkoopste en voedzaamste katten KRACHTvoer ontwikkelden voor hem en alle andere katten. En blanken zorgen goed voor de hedendaagse Duits/ Arische Katten in Nederland, die allemaal toch nakomelingen zijn van het Duitse Katten leger dat ook braaf meemarcheerde in de achterlinies, met de verslaafde duitse mensapen en zich hier permanent vestigden na WOII, omdat amerikaanse katten haters de macht hadden overgenomen in hun duitsland van vroeger.
  .

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // augustus 23, 2018 om 18:08 //

  Die Afrikanen zijn zwaar racistisch en sturen aan op genocide op de blankeboeren maar dat is niet belangrijk voor de linkse honden eigen ras mag verrotten van ze.
  Deze video zegt alles https://youtu.be/OdeYOeQMCbU

  Like

 3. Omdat er absoluut geen censuur is, eindigt de link van antiislamnu van van de video met de mededeling dat de video in dit landdomein )Duitsland) niet beschikbaar is.
  Kennelijk moet het Duitse volk nog dommer worden gehouden dan het Nederlandse volk.

  Like

 4. Welke konialisering?
  Die van de Zulu’s zeker. Die,kwamen, per slot van rekening, pas 2 eeuwen na de blanken in Zuid-Afrika.
  De blanken boeren kwamen aan in een practisch leeg land.
  Zie hier het Europees voorland met de massale import van barbaren uit de moslimlanden van het midden-oosten en Afrika.

  Like

 5. En op het aller laatste moment een stok in de spaken van het communistische kaffer wiel.

  Like

 6. Volgens het journaal is er niks aan de hand….maar een paar boeren dood en het land is teveel van de blanken, daar moet men het mee doen….

  Like

 7. antiislamnu // augustus 23, 2018 om 23:57 //

  Jantjeuitnl ik kom net uit Duitsland (kassel) en ik heb daar met behoorlijk wat mensen gesproken over de zogenaamde vluchtelingen en de islam.
  Ze zijn daar zo gehersenspoeld dat ze er echt van overtuigd zijn dat de islam een vreedzaam geloof is en dat al de aanslagen het werk is van een kleine groep extremisten.
  Er is daar zoveel censuur en fake nieuws dat is echt schandalig het is echt shockerend hoe deze mensen gemanipuleerd worden door hun eigen regering.

  Like

 8. De nu overal uitgekotste blanken hebben wel tientallen jaren miljarden ontwikkelings hulp,gegeven aan afrika, maar ja dat is natuurlijk van geen enkel belang
  Zwart geld krijgt een andere betekenis

  Like

 9. Test:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s