Nieuw

Hier bestormen honderden negers grens van Spaanse enclave Ceuta

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Hier bestormen honderden negers grens van Spaanse enclave Ceuta

 1. Zet er een mitrailleur op en ze komen NOOIT terug,ff vegen en klaar.

  Like

 2. paulzwueste // augustus 23, 2018 om 19:34 //

  Punt 50-tigje er op en voor een minuut patronen.
  Nooit meer problemen.

  Wel die Punt 50 handhaven natuurlijk.

  Like

 3. Von Puffelen // augustus 23, 2018 om 20:36 //

  Laat spanje die 2 postzegeltjes van een paar vierkante meter in noord-afrika opgeven en er zeemijnenvelden omheen leggen,probleem opgelost.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // augustus 23, 2018 om 21:31 //

  Hier helpen straks muren van 10meter hoog niet meer, want die apen leven nog in stenentijdperk en lopen over elkaar heen tegen de muren op. Dat 80% daarbij kapot gaat zal hen een wordt wezen. Het gaat hen om die 20% en de rest mag leven bij de goden in de paleizen in het hiernamaals.

  Like

 5. templars2017 // augustus 23, 2018 om 22:49 //

  Een punt 50 om de honderd meter met genoeg munitie zou inderdaad effectief genoeg zijn ,maar we mogen niet schieten ,dat is niet politiek correct ,nee veel beter is het om die lui gewoon te laten doen.
  Hoelang gaat dit spelletje nog duren ,als ze zuur en ongebluste kalkoplossingen meebrengen naar die plaats dan is het omdat ze weten dat ze het gaan gebruiken ,en ze weten donders goed dat er niets terug zal gedaan worden.
  Dit is grensverdediging uitoefenen met je handen op je rug gebonden.
  Trouwens waar halen ze het zuur? waar halen ze de ongebluste kalkoplossingen? ze brengen het niet mee uit Afrika ,dat is zeker ,dus iemand moet ze ervan voorzien .
  Een punt 50 om de honderd meter zou effectief zijn ,als we ze mochten gebruiken……

  Like

 6. Marokko heeft veel bouwactiviteiten, daar is vanalles te krijgen, benzine en afbijt middelen, zuren uit batterijen en dus ook ongebluste kalk.

  Like

 7. Dolle honden behoren als dolle honden behandeld te worden.

  Like

 8. Prikkeldraad versperringen zoals in Bulgarije blijkt wel te werken misschien kunnen ze daar een voorbeeld aan nemen. De muur die Oost- en West Duitsland verdeelde werd ook heel snel gebouwd. Maar ja het is Spanje en daar houden ze nog siesta en gebruiken het woord: “mañana” te vaak, uhh veel te vaak.

  Like

 9. Zie dat mijn “kaffer sproeier” er al weer uit ligt hahahahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s