Nieuw

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

Een naar eigen zeggen zeventienjarige Syriër wordt berecht omdat hij met een wrede mesaanval een 24-jarige Duitse vrouw bijna heeft vermoord. De “vluchteling” Abdullah A. had de vrouw van de borst tot en met de onderbuik opengesneden. Hij vertelde de rechter dat zijn religie het hem toeliet. Het slachtoffer heeft het als bij wonder overleefd.

Met het mes brak de immigrant niet alleen de ribben van slachtoffer Vivien K., maar raakten ook lever, maag, nieren, darmen en alvleesklier ernstig gewond. De jonge vrouw viel in coma. Delen van haar milt en alvleesklier moesten verwijderd worden. De misdaad vond plaats in Hannover.

De Syriër heeft nu aan de rechtbank uitgelegd dat het in zijn land vanzelfsprekend is dat conflicten worden opgelost “met het mes”. Wordt men beledigd, “mag je toesteken”. In ernstige gevallen “mag je de persoon doden”. Dat zijn de gewoonten in zijn eigen land, waar de verdachte zich ook op beroept. De advocaat beschrijft wat zijn mandaat had gezegd: “Zijn gedrag was volgens de religieuze vereisten niet afkeurenswaardig”. Abdullah A. “begrijpt niet waarom hij gevangen moet worden gezet”, schrijft het Duitse dagblad Bild.

Dergelijke verklaringen maken duidelijk waarom massale immigratie van moslims moet leiden tot een botsing van culturen. Zeker als je de reden van de beestachtige aanval kent: zijn broer en een neef van de beklaagde kwamen in de supermarkt in een dispuut met Vivien’s vriend. De 17-jarige voegde zich bij hen. Het trio sloeg vervolgens hun slachtoffer op straat in elkaar. Vivien K. kwam tussenbeide en probeerde te bemiddelen. Vervolgens stak de dader haar neer en sneed haar hele bovenlichaam van het borstbeen naar de onderbuik open. Een litteken van 40 centimeter lang getuigt daarvan voor de rest van haar leven.

Abdullah A., die onder jeugdstrafrecht verantwoordelijk is voor zijn poging tot doodslag, omschrijft zichzelf als een “modelvluchteling”.

Bron:

https://www.bild.de/regional/hannover/hannover-aktuell/prozess-in-hannover-messer-opfer-geschockt-von-taeter-gestaendnis-56792886.bild.html

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/22/deutsche-frau-syrer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

24 Comments on Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

 1. Reinier Vangie // augustus 23, 2018 om 11:55 //

  Als alle modelvluchtelingen zo zijn bewapen je dan maar want Merkel vindt dit normaal en van de politie hoef je geen hulp te verwachten.

  Liked by 2 people

 2. Jezelf bewapenen tegen dit onkruid want er zit niets anders op en zeker niet rekenen op hulp uit wettelijke richting……die komt pas op moment dat je bent doodgebloed.

  Like

 3. Het wordt tijd voor een oog om oog, tand om tand beleid. In deze gevallen dood om dood beleid.
  Wij mogen ons namelijk verweren, dat is een grondrecht.

  Like

 4. ieznogoedh // augustus 23, 2018 om 12:59 //

  Toch jammer dat hij zich niet door merkel beledigd voelt.

  Like

 5. Laten die regeringen nou eerst een wapen verbod instellen waarbij vooral het dragen van messen of het in bezit hebben directe gevangenis straf van een jaar oplevert.

  Like

 6. templars2017 // augustus 23, 2018 om 13:37 //

  Nogmaals, woorden lossen dit nooit meer op………..

  Like

 7. Cool, de als ben beledigd wordt mag je prikken.
  Is het een voorwaarde dat men een mes gebruikt,
  of mag men ook handmatig de ander de nek breken.
  Dit is belangrijke informatie.
  Als “blanke” van oorsprong Nederlander met een handicap, word ik best vaak beledigd, vooral door moslims die te achterlijk blijken om zich respect aan te leren.
  Ik ben spastisch, op sportscholen kan ik mee met de grote jongens, wat mijn armen betreft.
  En dus zo’n moslim nekje, kan niet zo’n probleem zijn.
  Dat men te hulp komt lijkt me niet waarschijnlijk.
  Een beetje zijn gekerm controleren en zijn broeders duiken (in ontvangst positie) op de knietjes, zoals ze altijd bij gekerm doen.

  Like

 8. paulzwueste // augustus 23, 2018 om 16:41 //

  Sloffeslippert.
  Ben je wel helemaal goed bij je hoofd?

  Like

 9. Wanneer gaat de bevolking eens opkomen voor eigen soort en land, en schoppen dat geteisum eens het land uit!!
  Had dat stuk geteisum die merkelina niet te pakken kunnen nemen!!

  Like

 10. @Peetje. Ben dat helemaal met je eens alleen is de kans groot dat jij vervolgd wordt en het zgn. slachtoffer gaat vrijuit en krijgt een schade vergoeding die jij op zal moeten brengen, andersom is dat niet/nooit. Het enige wat we kunnen doen is goed te stemmen.

  Like

 11. “Het enige wat we kunnen doen is goed te stemmen.”……is dat zo? Als je via de stembus je wens mag uitspreken over de toekomst, als je viade rechtbank recht kan halen, als koeien kunnen vliegen, als kabouters s’nachts alles opruimden……

  ….dit is wat er mis is in Nederland, het wachten tot anderen het oplossen, wat nooit is gebeurd en ook niet zal gebeuren. De enige die jou recht kan doen gelden, die voor jou belangen kan opkomen ben je zelf. Als je het laat afhangen van een ander dan verdien je voor je onvermogen tot zelf denken geen recht op voortplanting want er is dan iets mis met je genen. De eerste drang van dieren waaronder ook de mens is overleven, of blijf je liggen als je in het water valt, blijf je staan als er een auto aan komt rijden, blijf je in huis wachten op de brandweer tot die komen blussen?
  Als op de radio word gezegd dat er een vloedgolf van 100 meter hoog op Nedelrand afkomt, blijf je dan op het strand wachten?

  Hetgeen er met onze wereld aan het gebeuren is komt neer op alle genoemde situaties, en meer. Wie nog niet beseft waar hij of zij staat in de ogen van regering en overheid is de ideale burger. Helaas heeft de rest van de wereld om je heen niks aan je, maar goed, het zij zo.

  Organiseer je mensen, verenig je, word weerbaar en leer ! Leer over voedselen hoe belangrijk schoon wateris en hygiene, leer over het behandelen van wonden, leer hoe je auto functioneerd en hoe een pistool werkt of een geweer, leer een radio te bedienen en een brand te blussen, leer jezelf verdedigen en handhaven.
  Deze tijd voor de echte pijn begint, wanneer je niet meer van A naar B kan zonder reeel risico een mes te mogen vangen of te worden afgetuigden beroofd door allachtonen.

  Iedereen wacht op iets, op iemand die de zaken recht zalzetten, opeen voorbeeld van verzet, maar als die persoon er ook komt, gaat u dan rustig zitten om te zien wat die persoon bereikt? Geen soldaat die zonder eten, kogels en hulp kan vechten, alleen dan Rambo uit Hollywood.
  Als je niet in staat bent te vechten in de toekomst, wees dan een steunpunt. Alsje niet kan schieten, draag dan de kogels en het eten, wees dan de gids in je stad, wees de persoon die anderen slaapplaats en eten kan geven. De situatie waarin we nu gaan komen heeft in de geschidenis geen vergelijkbaar voorbeeld, dit is geen officieele oorlog van landenof geloven, er zullen geen slagvelden zijn waar legers elkaar treffen, het zal overalen nergens zijn, je komt van je werk en je bezoek houd je vrouw en kinderen al bezig, of is netvertrokken. Je gaat naar je werk en in een opstopping trekt iemand even joudeur open, schuift ene mes in je keelen neemt je geld en mobiel mee. Allu akbar, zelf rijk worden en het werk van jou afgod doen en thuis in de NoGo een held zijn, hoe mooi is het leven voor de simpelen van geest. De komende oorlog word een slepende van vele jaren met als eindpunt totale terreur vanuit sekten en afpersing via reguliere kanalen, om de dieren te voederen.
  Zolang het geweld vanuit een sekteleer en culturele achtergronden niet alsdusdanig word benoemd en aangepakt, zolang er gewoon mogelijkheid, niet weerbare slachtoffers per dozijn en geen straf maar in het slechte geval tijdelijke opvang met verzorging is zaler niets veranderen, enkel zal het toenemen, ongeacht hoe netjes de statistieken worden gemanipuleerd op verzoek van de regering.

  Verenig u, wapen u en bereid u voor met zoveel mogelijk kunde en kennis, als u er hier niets aan hebt dan misschien elders. Niemand is te oud, of u moet nog denken dat er loopgraven worden gegraven en lange stukken gemarcheerd.
  Helaas, de nieuwe vijand woont naast u, verzameld zich via een groepsapp en is in principe binnen een uur met 1000 man in uw dorp op de markt of braderie, of waar dan ook om doen wat ze willen. Ze zullen van overal komen, hulp kunnen inschakelen en met 5000 zijn twee uur later, en in 5 minuten in alle windstreken zijn afgetaaid. De beste prooi is een weerloos wachtende ongelovige prooi, en die kennis zit met de papa-lepel ingeramd.(incest is troef)

  Enkel een weerbaar volk is een volk dat in vrede kan leven en bestaan, wie de eigen veiligheid toevertrouwd aan anderen is de eerste maaltijd.

  Liked by 1 persoon

 12. Overheid en NGO= samen maken zijn de NO GO.

  Liked by 1 persoon

 13. Je probeert deze beesten te helpen en kijk wat ze doen, doodstraf voor hem, stuur hem naar zijn god!!!

  Liked by 1 persoon

 14. Ik ben een tijdje in Syria geweest, toch wel merkwaardig dat verhaal van deze agressieve asieleiser, want ik weet niet anders dat je ook in Syria niet iemand overhoop mag steken en dat dat hoogst waarschijnlijk strenger gestraft zal worden dan in het slappe Nederland/Duitsland. Dus weer een gevalletje van een liegende asieleiser.

  Liked by 2 people

 15. Um Bajetto // augustus 26, 2018 om 20:13 //

  In aanvulling op het antwoord/ de opmerking van Duchesne (waar ik Volledig achter sta) Stel ik voor, dat de Nederlander die zich hierin kan vinden en Actief zich zelf wil leren Verdedigen, eens een kennismakingsdag bij een sportschool gaat bezoeken, die KRAV-MAGA traint. Aansluitend, nodig ik die zelfde Nederlander uit, om de F.B. pagina van Michel Mulder eens te bezoeken, om te lezen wat Hij schrijft. Verder wil ik Duidelijk maken, dat het uiten van verwensingen NIETS oplevert. Het Laatste redmiddel voor onze Natie en Cultuurbehoud is ACTIE ONDERNEMEN. Um.

  Liked by 1 persoon

 16. hoeperdepoep // augustus 26, 2018 om 22:46 //

  precies jezelf bewapenen want je regering beschermt je niet ik heb de nodige dingen een mes een koevoet en

  Like

 17. Een spoedig hetstel aan het slachtoffer

  Like

 18. Lee Sinclair. // september 2, 2018 om 21:00 //

  Dat komt ervan als je vuilnis in het land toelaat. Stuur ze terug, stuur alle muslims terug. Zonder uitzondering. Het is de meest verachtelijke groep.

  Liked by 1 persoon

 19. Laat hem maar in Syrië berechten, dan krijgt hij zijn verdiende loon…die Syriërs weten beter hoe je dit uitschot moet aanpakken dan wij

  Liked by 1 persoon

 20. syberspees // maart 12, 2019 om 18:28 //

  @ Petra
  Precies. In land van herkomst trapt de politie je ter plekke verrot en sleuren ze je met gebroken botten en al de cel in. Als je dan gaat lopen klagen over mishandeling!? Dan kan je nog een afranseling verwachten.
  Dat mag ik dan wel weer.

  Like

 21. 17 jaar ,dat wordt een minimale straf en begeleiding van een horde zieleknijpers ,die is zo weer los ,beter gelijk afmaken dat stuk schorum .

  Like

 22. Mss moet de moslimfreakmallootgekkedwaas zelf opengesneden worden en hem verteld worden dat dit niet mag.

  Like

 23. Mss moet de moslimfreakmallootgekkedwaas zelf opengesneden worden en hem dan verteld worden dat dit niet mag.

  Like

 24. vangie1206j // maart 14, 2019 om 15:44 //

  In de Christelijke bijbel staat oog om oog en tand om tand. Dus het zelfde doen bij dat stuk schorem. Ja staat in de bijbel ik dacht Genesis dus!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat | Sceptisch Nieuws

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s