Nieuw

Donateur van Geert Wilders, David Horowitz, geband van Visa en Mastercard

PiXabay

SPLC Hate Group krijgt Visa en MasterCard zo ver om betalingen te blokkeren aan David Horowitz Freedom Center, meldt the Gateway Pundit.

Twee weken terug meldden we dat Tommy Robinson goed betaald wordt door Horowitz: Tommy Robinson wordt goed betaald door Shillman

In dat zelfde stuk staat dat Geert Wilders zich ook tot de begunstigden mag rekenen en dat volgens de NRC er in 2016 wat onduidelijkheid was over hoeveel geld er gedoneerd was: ‘De bedragen die Wilders heeft gemeld bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, zoals wettelijk verplicht, kloppen niet met cijfers van de geldschieter, het David Horowitz Freedom Center’.

David Horowitz (77) is een Joods-Amerikaanse publicist die met de stichting die zijn naam draagt voornamelijk anti-islamitische websites ondersteunt.

En in 2016 meldden wij dat: David Horowitz Freedom Center vervijfvoudigde bijdrage aan de PVV in 2015

Volgens de NRC hierboven zou dat na 2016 weer minder geworden zijn. Het zal. Het is achtergrondinformatie, meer niet.

Dit ook, maar het is wel frappant.

We zijn notoir slecht in grappen/moppen als ‘zegt de ene jood tegen de andere jood’ dus daar beginnen we niet aan. Het fragment is met opzet wat ruimer gesneden dan alleen het gedeelte over de SPLC, omdat we het maar zo vaker gaan gebruiken in de toekomst, en dan scheelt het een hoop downloaden-uploaden-knippen-downloaden-uploaden. Deel over SPLC start op 1:04. Dat het duidelijk is wie de Free Speech op de social media aanvallen, uit welke hoek het komt. De hele video van Red Elephants waar het fragment uit komt staat hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Donateur van Geert Wilders, David Horowitz, geband van Visa en Mastercard

 1. koddebeier // augustus 23, 2018 om 07:55 //

  Als betalingssystemen zich met politiek bezig beginnen te houden dienen door de overheid gesloten te worden cq. gestraft te worden !!!

  Like

 2. Wat is eigenlijk nog echt? Is Wilders echt, of gecontroleerde oppositie, ik krijg de indruk….Die Robinson, ik kan het niet plaatsen als oprecht, tegelijkertijd kun je geen actie voeren zonder financieele steun.
  Mensen uit het betalingssysteem weren is volgens mij een tekst uit de bijbel: ‘ zonder het merk van het beest kan niemand handelen” of woorden van die strekking. Voor wie in de bijbel geloofd….hetzelfde voor censureren en het blokkeren van mensen op sociale media, het is een vorm van terreur, het is een voortzetting van quarantaine politiek.

  Deze wereld word er een van totale onderdrukking en op termijn selectief bestaansrecht, of een van chaos. Een wereld van vrede is de illusie, het cadeaupapier vannde hoop stront die de “elite” ons verkoopt. Zelf zijn ze ziek van geest en heel zwak en angstig. Ze weten dat ze ooit moeten gaan betalen voor hun terreur, ze hopen met tijd uitstel of afstel te krijgen.

  Het zegelboekje is vol.

  Liked by 1 persoon

 3. Er staat betalingen aan David Horowitz center worden geblokkeerd.
  Moet daar niet staan: betalingen van het David Horowitz center worden geblokkeerd?
  Wat een soepzooitje maken dat soort organisaties ervan..
  Kan me herinneren dat Wilders ‘met een koffer geld’ enz volgens de media.
  Wie doneert wie?
  Ze maken er opzettelijk een onnavolgbaar soepzooitje van.
  Zo kweek je verwarring altijd handig in verkiezingstijd.
  Is een dingetje aan het worden dat geban en blokkeren/bevriezen van rekeningen all over de world.
  Lees tegenwoordig niets anders dan bevriezen van rekeningen en tegoeden(Libië, Syrië, Iran Rusland en Alex Jones) zou bijna denken dat er geld te kort is..
  .
  Bevroren tegoeden komen vrij voor Iran | NOSTranslate this page
  https://nos.nl/…/2081078-bevroren-tegoeden-komen-vrij-voor-iran.html

  17-1-2016 · Voor Iran komt een Amerikaans tegoed vrij van 400 miljoen dollar, plus 1,3 miljard dollar aan rente. Het geld zat in een fonds dat destijds was bedoeld …

  Jemig alleen de rente al, erg lucratief om dat jarenlang in beheer te hebben voor investeringen enz.en Iran jarenlang aan de hongeroedeem.

  Ik ga de dingen eens anders/beter bekijken/

  Like

 4. Ik ga VISA en MasterCard opzeggen na 30 jaar gebruik.Neem wel een andere.Hoop dat er vele volgen.

  Like

 5. @Sloffeslippert. Met welke kaarten kunnen we nu nog wel betalen dan?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s